DoruK Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 ulan sıfır oynıcaktım bu maça gerzek sabah iddaa ekindeki herif aklımı çeldi oynamadım peh.. iddaa profesörüymüş yesinler.. aynı herif yüzünden mboroya oynadım 10 ytl çöpe gitti. bi daha sabah almıcam lan sırf bu iddaa eki yüzünden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 ankaragücü çok net 2 pozisyon buldu son dakikalarda atsalar 3 puanı alabilirlerdi. fenerbahçe döküldü geçen hafta olduğu gibi. bir hafta daha puan kaybederlerse yarıştan koparlar diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Temennimiz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 ulusoy istifa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eeht Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 sağ kanattan girdiğinde ilhan kezmana açsa topu 0-1 alırdık maçı zaten başkada tehlike yoktu fb'nin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 DoruK said: ulan sıfır oynıcaktım bu maça gerzek sabah iddaa ekindeki herif aklımı çeldi oynamadım peh.. iddaa profesörüymüş yesinler.. aynı herif yüzünden mboroya oynadım 10 ytl çöpe gitti. bi daha sabah almıcam lan sırf bu iddaa eki yüzünden.. abi iddaa yazarları dünyanın en az iddaa tutturan insanları :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Fenerbahçe o kadar kolay kopmaz yarıştan. Daha 2 derbisi var önünde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Olur o kadar her maç 3 puan alamayız. Derbilerimiz var, diğer arkadaşların maçları falan var. Yorgunluk var, stres var, olur o kadar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Hepsi Cüneyt Çakır'ın hatası çıkarmasaydı o kartları Fener kazanırdı bugün :P şaka şaka :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Bu sezon ilk defa 1 puana sevindim , bir 90 dk daha olsa zor gol atardık , takımda bir tek Serdara helal olsun diyorum , kalede yedek as ,her türlü çok sağlam oldugumuz gözüktü bugün... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 ya boşversene yedek falan filan gene gg olduk bugun :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 ya fenerli arkadaşlar kızmasın da, bu fenerin yenilmeme geyiği nedir? biraz önce biri demiş "fener 3 maç üstüste yenilmez" diye benim bildiğim bu geyik 2 maç içindi. nası yani maç kaybedildikçe büyüyor mu bu geyik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jay-Jay Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Çok kötü oynadı fenerbahçe. Yedek medek anlamam ben abi, fenerbahçe as olmayan oyuncularla çıksa bile ligdeki çoğu takımı yenecek kapasitededir, küçümsemişlerdir ankaragücünü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 kabullenemezlik kötü şey hala küçümseme falan deniyor enteresan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 MrLevie said: ya fenerli arkadaşlar kızmasın da, bu fenerin yenilmeme geyiği nedir? biraz önce biri demiş "fener 3 maç üstüste yenilmez" diye benim bildiğim bu geyik 2 maç içindi. nası yani maç kaybedildikçe büyüyor mu bu geyik? Fener kırdıkça spiker ve gazetelre tarafından üretilen rekorlar gibi bişi bu da. En son "10 maç üstüste ilk 24 dakika kafa golü yememe rekoru sahibi fenerbahçe" gibi bir şey vardı orada zaten kestim takip etmeyi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 fenerbahce kirmak uzereyken tanimlanan rekorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 ankaragücü resmen batırdı hele o bebe nin kaleciyle karşı karşıyayken o golü kaçırması inanılmazdı ne düşünüyordu acaba o topa vururken anlamadım ankaragücü hep iyi oynayıp puan kaybediyor son haftalarda helede o bebe cok dandik bir oyuncu yerine doğru düzgün birini bulmaları lazım cok daha iyi türk oyuncular var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 @horten: Yenisi eklenmiş. Guinness'e başvurmuş Fenerbahçe bulunmayan bir rekor dalında tarihe geçmek için: 100. yılında en çok madalya kazanan takım :D:D:D Züğürt tesellisi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 yarıstan oyle kolay kopulmaz zaten bu hafta derbi var, yani bjk de kazansa gs de kazansa fazla bir avantaj kaybetmeyecek fb. ayrıca onunde 2 derbisi daha var soylediginiz gibi. sonucu kimsenin bilemeyecegi maclar, ikisi de deplasmanda olsa da gectiğimiz sezonlardaki maclara bakarak fazla biey kaybetmedigini soyleyebiliriz. ama tabi bu sene gecen sene gibi değil pek, derbileri kazanması su oyunla zor gorunuyor fb nin. sevilla macı bu hafta bakalım o ne olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 horten said: fenerbahce kirmak uzereyken tanimlanan rekorlar *ümit özat'ı kadrosunda en uzun süre barındıran takım offfffffff yarıldım ya yok böle birşey ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 oha lige gel! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar