Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Ankaragücü - Fenerbahçe

Xobalt

Öne çıkan mesajlar

DoruK said:
ulan sıfır oynıcaktım bu maça gerzek sabah iddaa ekindeki herif aklımı çeldi oynamadım peh.. iddaa profesörüymüş yesinler.. aynı herif yüzünden mboroya oynadım 10 ytl çöpe gitti. bi daha sabah almıcam lan sırf bu iddaa eki yüzünden..

abi iddaa yazarları dünyanın en az iddaa tutturan insanları :)
Sosyal ağlarda paylaş

MrLevie said:
ya fenerli arkadaşlar kızmasın da, bu fenerin yenilmeme geyiği nedir?

biraz önce biri demiş "fener 3 maç üstüste yenilmez" diye benim bildiğim bu geyik 2 maç içindi. nası yani maç kaybedildikçe büyüyor mu bu geyik?

Fener kırdıkça spiker ve gazetelre tarafından üretilen rekorlar gibi bişi bu da. En son "10 maç üstüste ilk 24 dakika kafa golü yememe rekoru sahibi fenerbahçe" gibi bir şey vardı orada zaten kestim takip etmeyi :)
Sosyal ağlarda paylaş

ankaragücü resmen batırdı hele o bebe nin kaleciyle karşı karşıyayken o golü kaçırması inanılmazdı ne düşünüyordu acaba o topa vururken anlamadım ankaragücü hep iyi oynayıp puan kaybediyor son haftalarda helede o bebe cok dandik bir oyuncu yerine doğru düzgün birini bulmaları lazım cok daha iyi türk oyuncular var
Sosyal ağlarda paylaş

yarıstan oyle kolay kopulmaz zaten bu hafta derbi var, yani bjk de kazansa gs de kazansa fazla bir avantaj kaybetmeyecek fb. ayrıca onunde 2 derbisi daha var soylediginiz gibi. sonucu kimsenin bilemeyecegi maclar, ikisi de deplasmanda olsa da gectiğimiz sezonlardaki maclara bakarak fazla biey kaybetmedigini soyleyebiliriz. ama tabi bu sene gecen sene gibi değil pek, derbileri kazanması su oyunla zor gorunuyor fb nin. sevilla macı bu hafta bakalım o ne olacak.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...