DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 denedin cok bi farklı gelmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 RabbiT said: Ben sevmedim abi; gerçi çayıda oldukça şekerli içerim ben. e zaten çaya bolca şeker atanlar için üretilmiyor ki coca cola light, zero vs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 laktos ya da glikoz şurubu olaiblir ikinci tatlandırıcı ki o da mısır nişastasından (en ucuzu) üretildiği için uzun vadede bünyeye gg çektiriyor. ben rda tadımlık içiyorum böyle haftada bir kutu/bardak bir tanıdığımın cocoacola ve türevleri için yaptığı betimlemeyle "fare zehiri" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maddog35 Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 valla ben lightla zero nun tadı arasında bi bağlantı kuramadım.. Çok farklı tatları. güzel baya zero. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 aga ben soyle diim, coca cola zero normalde coca cola sevmiyen adama ver içer. Ciddi soyluyorum oyle bir içecek. Yani tadi cok cok farkli. Ama halen diyorum best içecegi coca cola'nin 250ml cam şişede cola light. Efsanedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krmz Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 cam şişede apayrı oluyo zaten tatlar, bira da da öleydi o iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maddog35 Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 eet ona katılıyorum.. cam şişede çok farklı oluyor tadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 BabacumMostors said: laktos ya da glikoz şurubu olaiblir ikinci tatlandırıcı ki o da mısır nişastasından (en ucuzu) üretildiği için uzun vadede bünyeye gg çektiriyor. değil öyle, şekersiz diyor adam sen gidip karmaşık şekerleri sayıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 düz kola custodemla içtik bugun bi fark göremedik ama kutusu güzel siyah siyah =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 içtim ieker tadı sanki gazı kaçmış koladaki şeker tadı gibi fakat gazlı. ayrıca içinde yine tatlandırıcı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 ulan herkes farklı yorum yazar mı be bir ürün hakkında ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 siyah tasarımdaki amaç nedir ya pepsi de siyah yapmış max Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 siyah kaliteyi temsil eder ayrıca sırf siyah tarasımı yok yav, beyaz da olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 metalciler rakçılar içsin diye. alala siyahsa siyah takmayın bu kadar için/içirin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Bence çok güzel tadı. Ayrıca 0.2 kcal mı neymiş kalorisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krmz Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 kilo yapmıyor da içinde bişi var diye duymuştum, yag yakmayı yavaşlatan ya da zorlaştıran.. bu tarz bişi, pek emin diilim ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tutsakemanet Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 ben daha denemedim de ne gerek war yaw böle şeylere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 tadı bildiğin güzel yani nasıl light daha güzel dersiniz anlamam ki ben normalde evde light kola olduğu için light da içiyorum. yani gay fln gibi bi durumu yok yanlız bana da biraz fazla gazlı gibi geldi yanılıyo olabilirim. ekstradan bilgi kutu ve şişlerde tadın değiştini unutmayın..kutusunu çok sevmedim ama bugün o 450ml mi ne ondan içtim süper geldi=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Kutu hoş,tad iğrenç.. Light ı piyasadan çekiyorlar sanırım yavaş yavaş Zero gelince, ya da zero yu ucuza kakalıyorlar bilimum restorana falan.Zero geldiğinden beri light kola bulamaz oldum koca bornova restoranlarında. Light ftw! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Devamlı light icen biri oldugum icin guzel geldi bana, ama normal icenler begenmiyo pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 supreme orta boy pizza+ diet kola kız menülerinden sonra. Erkeklerin imdat çekici olmuştur bu kola.Artık biz de hayvan gibi yerken yanında zero kolayla yediğime içtiğime dikkat ediyorum mesajı yollayabilecez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 light'tan iyi normalden kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 lighttan kötü normalden iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 İçtim fakat tadı light cola gibi geldi nedense? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 lighttan kötü normalden iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar