Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Coca Cola Zero?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
RabbiT said:
Ben sevmedim abi; gerçi çayıda oldukça şekerli içerim ben.

e zaten çaya bolca şeker atanlar için üretilmiyor ki coca cola light, zero vs...
Mesaj tarihi:
laktos ya da glikoz şurubu olaiblir ikinci tatlandırıcı ki o da mısır nişastasından (en ucuzu) üretildiği için uzun vadede bünyeye gg çektiriyor.

ben rda tadımlık içiyorum böyle haftada bir kutu/bardak

bir tanıdığımın cocoacola ve türevleri için yaptığı betimlemeyle "fare zehiri"
Mesaj tarihi:
aga ben soyle diim, coca cola zero normalde coca cola sevmiyen adama ver içer. Ciddi soyluyorum oyle bir içecek. Yani tadi cok cok farkli.

Ama halen diyorum best içecegi coca cola'nin 250ml cam şişede cola light. Efsanedir.
Mesaj tarihi:
BabacumMostors said:
laktos ya da glikoz şurubu olaiblir ikinci tatlandırıcı ki o da mısır nişastasından (en ucuzu) üretildiği için uzun vadede bünyeye gg çektiriyor.

değil öyle, şekersiz diyor adam sen gidip karmaşık şekerleri sayıyosun.
Mesaj tarihi:
tadı bildiğin güzel yani nasıl light daha güzel dersiniz anlamam ki ben normalde evde light kola olduğu için light da içiyorum. yani gay fln gibi bi durumu yok

yanlız bana da biraz fazla gazlı gibi geldi yanılıyo olabilirim.
ekstradan bilgi kutu ve şişlerde tadın değiştini unutmayın..kutusunu çok sevmedim ama bugün o 450ml mi ne ondan içtim süper geldi=)
Mesaj tarihi:
Kutu hoş,tad iğrenç..
Light ı piyasadan çekiyorlar sanırım yavaş yavaş Zero gelince, ya da zero yu ucuza kakalıyorlar bilimum restorana falan.Zero geldiğinden beri light kola bulamaz oldum koca bornova restoranlarında.
Light ftw!
Mesaj tarihi:
supreme orta boy pizza+ diet kola kız menülerinden sonra.
Erkeklerin imdat çekici olmuştur bu kola.Artık biz de hayvan gibi yerken yanında zero kolayla yediğime içtiğime dikkat ediyorum mesajı yollayabilecez.
  • Yeni Oluştur...