Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Youtube Downloader gıbı calısan fakat....

dieevil

Öne çıkan mesajlar

baslıktada yazdıgım gıbı youtube dekı vıdeoları ceken programlar mevcut ama baska lınk gıremıyorsun (en azından bendekı ole)
buna benzer herhangı bı sayfadakı vıdeo yu ındırecek program arıyorum varmı bılen bırı .... (herhangı sayfa dedıgım yasak oldugu ıcın yazmıyorum adresı )
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.savevideodownload.com/download.php
kullanıyorum ben.

aslında keepvid felan vardı da, youtube bir ara sistemi değiştirmiş herhalde, google'da aradığımda çıkan sitelerin hiç biri o sistemle uyumlu değildi, keepvid dahil. bir tek savevideodownload'ta düzgün indirilebildiğini gördüm.
o yüzden bir süredir savevideodownload'çıyım.

link girip "get link"e tıklayınca download linki çıkıyor.
istediğin kadar da bu işlemi tekrarlıyabiliyorsun.
programlrda bunun olmadığını bilmiyordum.
Sosyal ağlarda paylaş

Bone senın verdıgın guzel mıs benım ıstedıgım sıtede ıse yaramadı oda .

ya ısın kısası www.fullsinema.com dakı fılmlerı cekmeye calısıyorum .Isyerındekı baglantı epey guzel fılmın ılk 15 dakıkasını seyretmeden fılmın download ı bıtmıs oluyor ama makıne cok dandık full screen de sıcıyor kare kare oynatmaya baslıor. Orjınal de mınnacık ekran .
Sosyal ağlarda paylaş

firefox'taki videodownloader eklentisi, keepvid gibi sitelerle aynı şekilde çalışıyor.
zaten direk o sitelerden birinin yaptığı bir eklenti.
firefox kurup videodownloader kullanmakla, o siteye bağlanıp linki yazmak aynı şey.

fullsinema sitesine üye olmadığım için ne tip bir video stream özelliği kullandıklarını bilemiyorum.
eğer flash video kullanmışlarsa, bu yukardaki siteler (keepvid vs) onları indirebilmesi lazım.
eğer windows media veya quicktime ise, stream url'yi sayfaya "view source" yaptığında çıkan kodlar arasında bulma ihtilamin var. o url'yi direk download edebileceksin.

farklı birşeyler de kullanıyor olabilirler, bilemiyeceğim.
Sosyal ağlarda paylaş

• 8 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...