dieevil Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 baslıktada yazdıgım gıbı youtube dekı vıdeoları ceken programlar mevcut ama baska lınk gıremıyorsun (en azından bendekı ole) buna benzer herhangı bı sayfadakı vıdeo yu ındırecek program arıyorum varmı bılen bırı .... (herhangı sayfa dedıgım yasak oldugu ıcın yazmıyorum adresı ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Firefox eklentileri var indiren. Onlara bak bir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 internet download manager indir flash get gibi bi program ama utube videolarınıda çekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Program falan kasma direkt bi site var ona takıl. Tamamen yasaldır videoları çekmek. Tıngırda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 keepvid güzelmiş, teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 http://www.savevideodownload.com/download.php kullanıyorum ben. aslında keepvid felan vardı da, youtube bir ara sistemi değiştirmiş herhalde, google'da aradığımda çıkan sitelerin hiç biri o sistemle uyumlu değildi, keepvid dahil. bir tek savevideodownload'ta düzgün indirilebildiğini gördüm. o yüzden bir süredir savevideodownload'çıyım. link girip "get link"e tıklayınca download linki çıkıyor. istediğin kadar da bu işlemi tekrarlıyabiliyorsun. programlrda bunun olmadığını bilmiyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Bone senın verdıgın guzel mıs benım ıstedıgım sıtede ıse yaramadı oda . ya ısın kısası www.fullsinema.com dakı fılmlerı cekmeye calısıyorum .Isyerındekı baglantı epey guzel fılmın ılk 15 dakıkasını seyretmeden fılmın download ı bıtmıs oluyor ama makıne cok dandık full screen de sıcıyor kare kare oynatmaya baslıor. Orjınal de mınnacık ekran . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 firefox+videodownloader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 firefox'taki videodownloader eklentisi, keepvid gibi sitelerle aynı şekilde çalışıyor. zaten direk o sitelerden birinin yaptığı bir eklenti. firefox kurup videodownloader kullanmakla, o siteye bağlanıp linki yazmak aynı şey. fullsinema sitesine üye olmadığım için ne tip bir video stream özelliği kullandıklarını bilemiyorum. eğer flash video kullanmışlarsa, bu yukardaki siteler (keepvid vs) onları indirebilmesi lazım. eğer windows media veya quicktime ise, stream url'yi sayfaya "view source" yaptığında çıkan kodlar arasında bulma ihtilamin var. o url'yi direk download edebileceksin. farklı birşeyler de kullanıyor olabilirler, bilemiyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 bilmiyorum ben denemedim hiç o siteleri bildiğimi yazdım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 internet download managerda seçenek var son istenen flv dosyasını ya da son 10 flv dosyasından istediklerini seçerek indirmek için. gayet kullanışlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Firefox la halletım Tsk ederım ahalı .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 video degilde mp3 kayit edenini ariyorum ben. varmi bilgisi olan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Bu link işinizi görecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 orbit downloader'ın grab++ özelliğini kullanıverin işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar