Polan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Arama yaptım fakat yeni güncel kaliteli bildiğiniz siteler var mı öğrenmek istedim.Bildiklerinizi yazarsanız sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 şuan için torrent la ilgili şeyler yasak malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 ha yasak derken, "şu"nu nerden indiririm diyene torrent linki vermek yasak. ama "torrent search" sitesi illegal değil, site ismi sormuş, söyledik :) bu google'ı vermek gibi bişey. hmm ayrıca, kanunlarda torrent ile dosya dağıtmak illegal değil, illegal dosyaları torrent sistemini kullanarak dağıtmak illegal. blizzard updateleri falan torrent ile dağıtıyo mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 hayir thelegbra torrent sitesi solemekte yasak malesef. bu konu cok tartisildi, torrent sisteminin degil icinde paylasilanin yasak oldugu, dosyalarin kullanicilar arasinda dolastigi, ivir zivir. ancak alinan karar torrent sitesi sormanin ve vermenin yasak oldugu yonunde oldu. konuyu kilitliyorum ama silmiyorum biraz insanlar belki bakarda okur. bolum kurallari diye sticky astik, read me yazdik ama inatla ipleyen yok. edit: vazgectim hatta kilitlemiyorum, diyecegi olan desin, topicte sticky yapilmadan guncel kalmis olur insanlar direk internet bolumune girip torrent sitesi soracagina bu konuya bakar belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 saçmalık tamamiyle saçmalık bu siteler search sitesi sonuçta. google linki vermek de yasaklansın, torrent yazınca torrent siteleri çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 ulen dün yazsam mı dedim urlleri bi kenara noolur noolmaz diye, sora dedim "bu saate kadar ellememiş adminler, demek sorun olmuyo. alırım gerektiinde..." diye. negzel olmuş buralar böle tarla gibi dümdüz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 İbretiniz oldum galiba...:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 yasax Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Bu yasak tartışılırken de karşıydım şimdi de karşıyım. Sonuçta dl linki değil genel olarak torrent altyapısını kullanan paylaşım sitelerine link veriliyor ve bu sitelerde yasal olan içerik de var. Patinin bu yüzden zan altında kalması mümkün görünmüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 evet, torrent siteleri yasal olmayan içeriğe erişilmesine izin verse de, adresleri dagıtıldıgı için paticik'in bundan zarar gormesi söz konusu olamaz. hergun yeni bir torrent sitesi acılırken su anda mevcut olanlara bile herhangi bir yaptırım uygulanmıyor. yani eger bu işin bir cezası varsa once kendisinden baslarlar diye dusunuyorum. patiye gelene kadar ohoo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 ama ya tutarsa? neden risk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 risk görmesek bu kadar ufak riskleri dikkate alıyorsanız topiclerin %90ını kitlemeniz lazım telekoma o kadar laf ediyoruz ya kaparsa siteyi çok daha tehlikeli? onun niye kuralı yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 tamam işte kapamasın diye yasak zaten ttnin kuralı olmadığı için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 eğri oturalım, doğru konuşalım.. torrent sitesine link vermenin neresi risk? bakın çok düşük risk ihtimali var demiyorum, öyle bir ihtimal yok diyorum. tamam, torrent sitesine link vermenin paticik'te yasak olması ya da olmaması tartışılabilir ama yasağı "doğrudan" torrent sitesine link vermenin illegal olacağına bağlıyorsanız, iki kere düşünmenizi tavsiye ediyorum. ayrıca ekliyorum; eğer kanunlara ters düşme ihtimalinden bu kadar korkuyorsanız, paticik'teki yasak listesini de tekrar gözden geçirin. denetimi de sıkılaştırın. zira hakareti geçtim, kamuoyu önündeki insanlara küfür ediliyor buralarda.. kişisel olarak ben de torrent sitesine link vermenin paticik'te yasak olmasını isterim. çünkü bunun önü başka türlü durdurulamaz. site linki verir, torrent linki verir, başka gün upload eder vs. vs.. ama yine de bir şeyi savunacaksak, daha doğru argümanlar seçmeliyiz kendimize ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 abicim olay sundan ibaret: genel yonetim bu konuda cekimser hatta celiskili bir tutum sergiliyor. hem serbest birakir gibi yapiyor hem de "ya boyle konulari da kilitlemeyin" diyor. biz de modlar olarak aklimizca paticik'e ufak da olsa bir zarari olabilecegine inandigimiz konulari, paticik'i forumtr'ye cevirecegini sandigimiz konulari kafamiza gore kilitliyor ve istemeden de olsa cifte standart yaratiyoruz. ben bu konudan cok sikildim. acmayin abicim, az anlayisli olun. burasi warez'e donmesin diye ona yasak buna yasak diyoruz, dedirtmeyin. aklimizca bir kullanici kitlesini egitmeye, baska bir kismini da buradan uzak tutmaya calisiyoruz, musade edin. he onun disinda ne internette ne donanim&yazilim'da aksiyon oluyor, biraz da aksiyon ariyoruz, orasi ayri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Ractamainus said: ayrıca ekliyorum; eğer kanunlara ters düşme ihtimalinden bu kadar korkuyorsanız, paticik'teki yasak listesini de tekrar gözden geçirin. denetimi de sıkılaştırın. zira hakareti geçtim, kamuoyu önündeki insanlara küfür ediliyor buralarda.. zaten herkes kendi yetkili olduğu alanda olabildiğince bunun önüne geçmeye çabalıyor ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Mum_Chamber said: ben bu konudan cok sikildim. acmayin abicim, az anlayisli olun. burasi warez'e donmesin diye ona yasak buna yasak diyoruz, dedirtmeyin. aklimizca bir kullanici kitlesini egitmeye, baska bir kismini da buradan uzak tutmaya calisiyoruz, musade edin.Benim karşı olduğum noktalardan biri de bu. Paticik gibi bilgi paylaşımının üst düzeyde olduğu bir internet ortamında torrent sitesi linklemek wareze ve lulz'a açılan kapı gibi görülmemeli. Sırf torrent yada benzeri p2p platformları internet bölümünde tartışılıyor diye emeğin için teşekkürler tayfasının buraya geleceğini düşünmek biraz abartı bence. Kısıtlamalar getiriler, direk linkler engellenir vs. Daha önce böyle sorunlar olmuyordu, şimdi niye olsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 CthuLhu said: ama ya tutarsa? neden risk? Siyaset için de risk deniyordu ama serbest oldu. Ya tutarsalarla konusmalarımızı sınırlıycaksak........ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 merak ettiğim konu şu, ekşi sözlük gibi kurumsallaşmış bir internet sitesinde nasıl oluyor da torrent linkleri paylaşılabiliyor, hem de site onlarca preator (avukat tayfası) tarafından denetlendiği halde! merak eden ekşisözlüğe girsin, torrent yazsın hayvan ara ya, bulsun siteleri. burayı da karıştırmasın. ama ekşide varken bizde nie olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Masticore said: CthuLhu said: ama ya tutarsa? neden risk? Siyaset için de risk deniyordu ama serbest oldu. Ya tutarsalarla konusmalarımızı sınırlıycaksak........ki bırak riskini konu dışından beni soğuttuğu için ben ona da karşıyım ki hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 roket adam said: merak ettiğim konu şu, ekşi sözlük gibi kurumsallaşmış bir internet sitesinde nasıl oluyor da torrent linkleri paylaşılabiliyor, hem de site onlarca preator (avukat tayfası) tarafından denetlendiği halde! merak eden ekşisözlüğe girsin, torrent yazsın hayvan ara ya, bulsun siteleri. burayı da karıştırmasın. ama ekşide varken bizde nie olmasın.bizde de var hayvan gibi torrent linkleri ararsan bulursun.ama onlar da sopcast'inden torrentine hepsini açıkça ortada tutan şeyleri temizliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar