ninjaturtles Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Xaenin said: E sen şimdi gidip çocuğu okul dışında döveceksin, adamlar da seni okul içinde benzetecek ne gururun kalacak ne karizman, kız mız da yalan olacak böylece sana. eger birinden korkuyosan, onun yaninda ne kisiligin kalir ne karakterin.kendine guvenin sifirlanir ezilirsin. ama korkak davranmazsan rezil olmazsin.kavgada dayak yemekle ezilmek arasinda biraz fark var, korkak davranirsan tabi ezilir rezil olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ninjaturtles Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 diyelim 10 tane siyah kusak kareteci geldi sana "bizi dovebilir misin" dedi.senin verecegin cevap su: - yaniniza bile korum yapamam edemem, olur mu oyle sey, tek tek gelin yiyosa falan deme, kendine asiri guven duydugunu dusunsunler.yani dovemesen bile, yaparim ederim kodum mu oturturum, olay bu kadar basit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 kavga etmenin sorunları çözmediği tam olarak doğru bir yorum değil, aksine sorunları çok çabuk çözdüğü ve seni politik ve sürekli gergin davranman gereken bir süreçten kurtarabilir.. Kavga etmek karşıdaki kişinin ağzını burnunu dağıtmak değildir, sende zarar görebilirsin fakat bu genede sorunların çözülmediği anlamına gelmez... hatta biraz hırpalanmış olman senin için sorunun çözüldüğü anlamına bile gelebilir.. Oyüzden ben genelde böle durumlard kavga etme şıkkını tercih ediyorum yada aba altından sopa gösteriyorum, ve sorunlar çokk hızlı şekilllerde çözülüyor.. ben 1. sınıftayken okulda kavga etmiştim 2 kişiyle, notların asıldığı panoların camları falanda kırımıştı, bölüm başkanlığından asistanlar falan da çıkmıştı, acayip tırs olmuştum ne olcak şimdi diye ama hiç bişey olmamıştı, çocuk üst sınıflardanmış olay büyümedi çünkü haksızlardı birde ben iki kişiyle kavga edince kimse hadi toplanıp bu çocuğu dövelim falan da olmamıştı.. Fakat bu işin hukuki boyutu da var, ben hırpaladığım biri yüzünden( ki yerden göğe kadar haklıydım) para cezası aldım, ertelendi ve beş sene süre bu benim adli sicilimde görünecek, şiddet taraftarı olduğum çıkıyor adli sicilimde.. Bu çok önemli bir adli sicil gibi gözükmesede, iş görüşmelerinden sonra işe alım aşamalarında mide bulandırır.. Nese senin konua dönmek gerekirse, kavga sorunları çözer( demiştim tekrarlıyorum biraz hırpalansanda sorunlar çözülmüş olur) ama en mantıklısı ne dersen göz temasından kaçınarak ama onu tınlamıyorum etkisi yaratmadan onu senin üstünde '' istediğim zaman bu çocuğu döverim'' egosunu tatmin etmesine bir süre daha izin ver, sonunda ya seni hırpalar yada artık seninle uğraşmak yeterince eğlencli olmaktan çıktığı için sıkılır ve senle uğraşmaz, sorunda çözülmüş olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 dövmek, okuldan atılmak, hukuki ect. gibi boyutlarını bir yana bırakmak lazım. üniversiteye gelip böyle bir problem yaşıyor olmak bir garip, görüşme, konuşma, muhattap olma, bu adam senine aynı kampüste ders gören bir başka öğrenci, seni sevmesi, sevmemesi, uyuzluk yapması neden bu kadar büyük problem oluyor, düşünülmesi gereken şey bu. uyuzluk yapmasına, laf atmasına yol açacak hareketler yapma olsun bitsin, zaten böyle basit şeylerle uğraşan bir insan evladının ilgi süresi kısıtlıdır. adamın karşısına geçip isyan ettirmek, kavga çıkarmak, dövmek veya dövülmek herhangi bir getiriden ziyade götürü olacaktır, özellikle senin için. lise de ne yaptınız acaba çok merak ettim bir an. akademik ortam, eğitim öğretim, filan... hayta dolmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 lol adam 2 tane post atmıs bi daha da bakmamıs arkadasım senin için 300 tane patili bulduk okulun adını ver yarın kapındayız yahu turuncu pelerinli cıplak adamlar olcak onlar biziz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Cocukla git konus .., karsindaki ayu da olsa insanca konusmaktan anlar... baktin devam ediyor.. Cocukla bir daha konus... Genemi devam ediyor? yapacak birsey yok :) istersen ozelden msg at numarasini bana ben bir konusayim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Ben hep diyorum, sadece puanla almayın insanları şu okullara, belirli bir olgunluk seviyesi lazım üniversitede okumak için. Hale bak "yusuf yusuf eheheh ezik ehehe". Bizde de var böyle abuk subuk lise geyikleri yapan, böyle hocayla geyik yapmak falan matah ya, adam bişey diyo arkadan veledin teki yüksek sesle "o ne yaaaaaaaaaaa". Terbiyeli ol hayvan kız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 BullDoG said: turuncu pelerinli cıplak adamlar olcak onlar biziz ahahaha gözümün önünde canlandı da bi anda eahuehau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 böle bide yağmur yağdırırız, oo şaane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Fly said: ZaugnaKhaldun said: mayhemdi sevgilisini öldüren link pls mayhem sevgilisini öldürmedi kazada kaybetti sadece lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 ne bu kavga falan ya lüzumsuz işler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Üni ortamında olmaması gereken çok saçma bir olay. Laf giydirmek falanda neymiş, kesinlikle altında kalmaman gereken bir durum bu. Bursun var diye emrah modunda seni ezmelerine izin verme. Git döv demiyorum ama iğneleyici konuşmaları aynen yutturabilmen lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
owshit Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Biz liseden kurtulduk diye seviniyorduk üniversitede aynıymış , en sevdiğim duygu çekindiğin bir adamla tartıştıktan yada kavgada ettikten sonra dayakta yesen hissettiğin güven duygusu, aman kavgada neymiş dayak yediysem yedim diyebilmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 eşgali ver azının orta yerine torba torba kakamızı yapalım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 bi daha söylyürom adam yazmıyo abi artık 2 tane postu var yazmamıs cocuk dövdü arkadası galiba kısmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phy Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 fitnele okula bence direk. O eleman disipline gider. Sonra adam toplayip dov. Seni okula sikayet ederse savunmanida soyle ver. size soyledim diye bana saldirdi bende kendimi savundum. Sonra bak o cocugu nasil okuldan atiyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 yiyişe yiyişe ödevi sana yaptırmışlar bide tehdit mi ediyolar? ne yüzsüzlermiş yahu. sende onların arkasından konuşmuşsun. yanlış bişey yapmışsın. yapılacak şeye gelince, bence şikayet et. bişey olmazsa adam dahada sinirlenirse falan kavga etmek zorunda kalırsın. ama bide şu varki zaten şikayet etmekle hallolcak bir iş değilse tek seçenek kalıyor oda kavga etmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Abi kavga edeceğine onlar yiyişirken içecek ikram etseydin içinde o "performans artırıcı"(lol)lardan bulunduran.Sonra filme çekip tehtid etseydin.Satar para da kazanırdın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Çocuk hala devam ediyor yusuf yusuf demeye. Hocalardan birinin haberi olmuş bir şekilde,nedir sorun falan diye çocukla ve kızla konuşmuş. Ona sordum,danışmamla konuşmamı çok rahatsız oluyorsam şikayet etmemi söyledi. Yarın danışman ile konuşacağım. Olacak şey ya danışman ben konuşurum der yada dekana şikayet et der. Danışmanın konuşmasına rağmen devam ederse dekana şikayet edeceğim. Hala devam ederse kafa göz dalacağım :) Bu arada herkese çok teşekkür ediyorum ilgisi için,bu kadarını beklemiyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Kaşınmışsın bence arkadan konuşan insanların dövülmesi taraftarıyım.. Madem rahatsız oldun orda söyleyecektin ben sizin ödevlerinizi yapıyorum siz ohooo falan diye.. Olay olduğu zaman susup da sonra arkasından konuşmak nasıl bir mantıktır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ninjaturtles Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Rakursi said: Hala devam ederse kafa göz dalacağım helal be iste bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 utopia said: ahahaha işte bu arenda_duwcal said: ..çünkü onlar baya kalabalık ve hepsi otçu falan tipler... arkamdan arkadaşım dediki sözü unutma dedi..bende dedimki asla aptallarla tartışma önce kendi seviyelerine çekerler sonrada tecrübeleriyle yenerler ben bunu dedikten sonra herkes birbirine girdi çok hızlı bi şekilde... öle anlar geçtiki hatyıramıyorum bile... ... ahahahah efsaneydi lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Hsktr ya gece gece nerden çıkardınız bu kızımızın özlü vecizelerini AHAHAHAHA /off edik.typo gülmekten vecibe hanım gelmiş aklıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 bu işler çok değişmiş yaw, bizim zamanımızda lavuk posta koyardı biz kafa atardık mutlu mesut yaşardık "aaabbbbiiii adam bana posta koydu ne yapayım ??" diye post açmak crit :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar