Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Okulda gerginlik durumu

Rakursi

Öne çıkan mesajlar

Xaenin said:
E sen şimdi gidip çocuğu okul dışında döveceksin, adamlar da seni okul içinde benzetecek ne gururun kalacak ne karizman, kız mız da yalan olacak böylece sana.

eger birinden korkuyosan, onun yaninda ne kisiligin kalir ne karakterin.kendine guvenin sifirlanir ezilirsin.

ama korkak davranmazsan rezil olmazsin.kavgada dayak yemekle ezilmek arasinda biraz fark var, korkak davranirsan tabi ezilir rezil olursun.
Sosyal ağlarda paylaş

diyelim 10 tane siyah kusak kareteci geldi sana "bizi dovebilir misin" dedi.senin verecegin cevap su:

- yaniniza bile korum

yapamam edemem, olur mu oyle sey, tek tek gelin yiyosa falan deme, kendine asiri guven duydugunu dusunsunler.yani dovemesen bile, yaparim ederim kodum mu oturturum, olay bu kadar basit.
Sosyal ağlarda paylaş

kavga etmenin sorunları çözmediği tam olarak doğru bir yorum değil, aksine sorunları çok çabuk çözdüğü ve seni politik ve sürekli gergin davranman gereken bir süreçten kurtarabilir.. Kavga etmek karşıdaki kişinin ağzını burnunu dağıtmak değildir, sende zarar görebilirsin fakat bu genede sorunların çözülmediği anlamına gelmez... hatta biraz hırpalanmış olman senin için sorunun çözüldüğü anlamına bile gelebilir.. Oyüzden ben genelde böle durumlard kavga etme şıkkını tercih ediyorum yada aba altından sopa gösteriyorum, ve sorunlar çokk hızlı şekilllerde çözülüyor..

ben 1. sınıftayken okulda kavga etmiştim 2 kişiyle, notların asıldığı panoların camları falanda kırımıştı, bölüm başkanlığından asistanlar falan da çıkmıştı, acayip tırs olmuştum ne olcak şimdi diye ama hiç bişey olmamıştı, çocuk üst sınıflardanmış olay büyümedi çünkü haksızlardı birde ben iki kişiyle kavga edince kimse hadi toplanıp bu çocuğu dövelim falan da olmamıştı..

Fakat bu işin hukuki boyutu da var, ben hırpaladığım biri yüzünden( ki yerden göğe kadar haklıydım) para cezası aldım, ertelendi ve beş sene süre bu benim adli sicilimde görünecek, şiddet taraftarı olduğum çıkıyor adli sicilimde.. Bu çok önemli bir adli sicil gibi gözükmesede, iş görüşmelerinden sonra işe alım aşamalarında mide bulandırır.. Nese senin konua dönmek gerekirse, kavga sorunları çözer( demiştim tekrarlıyorum biraz hırpalansanda sorunlar çözülmüş olur) ama en mantıklısı ne dersen göz temasından kaçınarak ama onu tınlamıyorum etkisi yaratmadan onu senin üstünde '' istediğim zaman bu çocuğu döverim'' egosunu tatmin etmesine bir süre daha izin ver, sonunda ya seni hırpalar yada artık seninle uğraşmak yeterince eğlencli olmaktan çıktığı için sıkılır ve senle uğraşmaz, sorunda çözülmüş olur..
Sosyal ağlarda paylaş

dövmek, okuldan atılmak, hukuki ect. gibi boyutlarını bir yana bırakmak lazım.

üniversiteye gelip böyle bir problem yaşıyor olmak bir garip, görüşme, konuşma, muhattap olma, bu adam senine aynı kampüste ders gören bir başka öğrenci, seni sevmesi, sevmemesi, uyuzluk yapması neden bu kadar büyük problem oluyor, düşünülmesi gereken şey bu.

uyuzluk yapmasına, laf atmasına yol açacak hareketler yapma olsun bitsin, zaten böyle basit şeylerle uğraşan bir insan evladının ilgi süresi kısıtlıdır.

adamın karşısına geçip isyan ettirmek, kavga çıkarmak, dövmek veya dövülmek herhangi bir getiriden ziyade götürü olacaktır, özellikle senin için.

lise de ne yaptınız acaba çok merak ettim bir an. akademik ortam, eğitim öğretim, filan... hayta dolmuş
Sosyal ağlarda paylaş

Ben hep diyorum, sadece puanla almayın insanları şu okullara, belirli bir olgunluk seviyesi lazım üniversitede okumak için. Hale bak "yusuf yusuf eheheh ezik ehehe". Bizde de var böyle abuk subuk lise geyikleri yapan, böyle hocayla geyik yapmak falan matah ya, adam bişey diyo arkadan veledin teki yüksek sesle "o ne yaaaaaaaaaaa". Terbiyeli ol hayvan kız.
Sosyal ağlarda paylaş

yiyişe yiyişe ödevi sana yaptırmışlar bide tehdit mi ediyolar? ne yüzsüzlermiş yahu.

sende onların arkasından konuşmuşsun. yanlış bişey yapmışsın.

yapılacak şeye gelince, bence şikayet et. bişey olmazsa adam dahada sinirlenirse falan kavga etmek zorunda kalırsın. ama bide şu varki zaten şikayet etmekle hallolcak bir iş değilse tek seçenek kalıyor oda kavga etmek.
Sosyal ağlarda paylaş

Çocuk hala devam ediyor yusuf yusuf demeye. Hocalardan birinin haberi olmuş bir şekilde,nedir sorun falan diye çocukla ve kızla konuşmuş. Ona sordum,danışmamla konuşmamı çok rahatsız oluyorsam şikayet etmemi söyledi. Yarın danışman ile konuşacağım. Olacak şey ya danışman ben konuşurum der yada dekana şikayet et der. Danışmanın konuşmasına rağmen devam ederse dekana şikayet edeceğim. Hala devam ederse kafa göz dalacağım :)
Bu arada herkese çok teşekkür ediyorum ilgisi için,bu kadarını beklemiyordum.
Sosyal ağlarda paylaş

Kaşınmışsın bence arkadan konuşan insanların dövülmesi taraftarıyım.. Madem rahatsız oldun orda söyleyecektin ben sizin ödevlerinizi yapıyorum siz ohooo falan diye..

Olay olduğu zaman susup da sonra arkasından konuşmak nasıl bir mantıktır?
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
utopia said:

ahahaha işte bu

arenda_duwcal said:
..çünkü onlar baya kalabalık ve hepsi otçu falan tipler... arkamdan arkadaşım dediki sözü unutma dedi..bende dedimki asla aptallarla tartışma önce kendi seviyelerine çekerler sonrada tecrübeleriyle yenerler ben bunu dedikten sonra herkes birbirine girdi çok hızlı bi şekilde... öle anlar geçtiki hatyıramıyorum bile...

...

ahahahah efsaneydi lan bu
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...