Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ben artık sıkıldım

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaşlar ölmşüm gömenim yok gibi hissediom kendimi. ya yurtta kalıorum can sıkıntısı her gün. hergün monoton yaşam ömrüm tükendi artık ya. sevgilimle kavgalıyım(29 ay oldu çok koyuyo) içkiyi çok seven bi insanım kendime zarar wermemek için içmiom, buda sigarayı arttırıo bende, sigarayı bırakçam bırakamıom. şu an karnım aç yemek bulamıorum ya. özel yurt bide lan burası. para werioruz aç kalıoruz, çok sinirliyim yurdu terk etçem nerde olursa yaşıcamda adamlar 10aylık kontrat çaktılar bize offf! siyasi bunalımlar içindeyim düşüncelerim dağılıo. nietzsche denen herifi okumaktan beynim gitti artık nihilist olup oradanda budist olcam buda yı bulucam hint dağlarında

uyuyamıorum geceleri
Mesaj tarihi:
Yiğit,ciddi anlamda sabundan bomba imal edip yurdu havaya uçurmayı düşünüyorum zaten,yapacam sanırım.

dp:Kız arkadaş,sigara ve Nietzche bölümü dışında tamamen aynı hayat benimde,hatta yurt arkadaşım lan bu benim
Mesaj tarihi:
en iyisiyle yetinicen abi . öğrencilik sıkılışları durumlarını herbirimiz yapıyoruz , dans kursu ,tiyatro vs gibi okul kurslarına git olmadı , güzeldir bak .
Mesaj tarihi:
büyüğüne danış; rakı iç
:D

şaka maka öyle işte bi gün geçiverir o durum sonra mutlu olursun sonra başka bi gün gene bi rehavet çöker bunalıma girersin. Hep öyle ya sanki pf
Mesaj tarihi:
İçki çözümü için: bahsi geçen arkadaşın vücudu biraya karşı herhangi bir etki göstermiyor. Ne kadar içerse içsin bi problem çıkmadığından bu çözüm bumm.

İçki ve sigara tüketimi had safhada olduğundan bünye cevap vermiyo
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...