Lawliet Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 no i hate burhan altintop.... mitinge şu sloganıda ekleyin: "Laik ilçelerimizi geri istiyorz" (ama benim sopum nişantaşılı onun için sonradan gelnler gidebilir ama ben rahatım bana dokunmayın) :D
burtonesk Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 nişantaşı'nda oturduğunu duyunca akan sular durdu bende. seni yanlış tanımışız. nişantaşı-yobaz korelasyonu=0
Lawliet Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 yaa nparsın böle işte... yannız orda söylemek istediğim o değil benim çevremdi.. beni yanlış tanımadın, doğru tanıosun beni..
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Newdonis değil, ama razien mi değil mi bilmiyorum.
owshit Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 razien değil ben konu dışına girmiyorum artık sdf
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 edit: hii editleyemedim =( ama alttaki pencereli gibi durdu. Daha çok sevdim.
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Redeagle said: Lawliet said: laiklik varsa dünyada laikliği kim çıkardı: fransa... peki fransa kim, ermeni tasarısını kabul eden bi ülke, peki biz fransa gibi olmak zorundamıyız hayr.. Bu adam efsane birşey ya. Yobazlığı savunuyor resmen. Laikliği çıkaran adamlar gibi olmak mı zorundayız başka manaya gelemez. Çık bak hangi ülkedesin; hangi ilkeler üzerine kurulmuş falan öğren gel. edit: faytonistir, raziendir farketmez, kafa aynı.
Vanity Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 kendileri gibi düşünmeyen herkeze yobaz gibi hakaretleri eden kişiler devam ediyor hala,etsinler.ellerinden başka birşey gelmiyor heralde.
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Adam diyor "evet belki yobazım ama vs." diye :D
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Vanity said: kendileri gibi düşünmeyen herkeze yobaz gibi hakaretleri eden kişiler devam ediyor hala,etsinler.ellerinden başka birşey gelmiyor heralde. Aha newdonis bu işte.
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Vanity said: kendileri gibi düşünmeyen herkeze yobaz gibi hakaretleri eden kişiler devam ediyor hala,etsinler.ellerinden başka birşey gelmiyor heralde. değil misin? kaç accountla kaç mesaj attın. Yiyor muyuz artık senin liberal ayağını? hayır. edit: nileppezdel said: Adam diyor "evet belki yobazım ama vs." diye :D evet kesinlikle böyle yazmıştı.
venom Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 burtonesk said: nişantaşı'nda oturduğunu duyunca akan sular durdu bende. seni yanlış tanımışız. nişantaşı-yobaz korelasyonu=0 Burt o zaman X-Y=0 ise X=Y Olmaz mı? Nişantaşı=Yobaz Hedeleri? Lolfag
Vanity Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Redeagle said: Vanity said: kendileri gibi düşünmeyen herkeze yobaz gibi hakaretleri eden kişiler devam ediyor hala,etsinler.ellerinden başka birşey gelmiyor heralde. değil misin? kaç accountla kaç mesaj attın. Yiyor muyuz artık senin liberal ayağını? hayır. kimin hangi ayagını yiyceksin? adam senin arkadaşınmı ki sana ayak yapsın?niye yapsın?niye ayak yapsın ki ya sana seninle ne çıkar ilişkisi var?bir adam liberalim diyorsa liberaldir,liberallige aykırı davranıyorsa liberal degildir bu kadar basit.
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Liberallik kısvesi altında bildiğini okuyorsa bana dokunuyor. Ayrıca "adam senin arkadaşın mı", falan yazma boşuna. Direk sana diyorum. Burada liberaliz diyen sir var sam var. Onlara bir lafım yok. İyi kötü kendi düşünceleri var onların, düzgünde savunuyorlar. Ben sana diyorum. edit: public topicte bireysel yazışmaya daha fazla gerek yok. bu konuda buradan yazmıyorum artık.
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 işte yeni güvenlik görevlileri http://yenisafak.com.tr/gundem/?t=03.05.2008&c=1&i=114893 http://haber.superonline.com/haber/2008/05/03/1071.html said: Cerahpaşa Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Halil Yanardağ, fakültenin oritoryumunda Türk Oftomoloji Derneği tarafından düzenlenen 'Diabet ve Göz' konulu sempozyuma davetli olarak katılan başörtülü doktorları güvenlik görevlilerine talimat vererek salondan attırdı. Sempozyum başladıktan 45 dakika sonra güvenlik görevlilerinin kendilerini uyardığını söyleyen başörtülü doktorlar, “6 kez bu sempozyuma katıldık, hiç bir sorun çıkmadı. Dekan salonu kamusal alan ilan edip bizi dışarı çıkarttı” dediler. KAMUSAL ALAN İLAN ETTİ Türk Oftomoloji Derneği'nin yılda 6 defa düzenlediği bir çok sempozyuma sürekli katıldıklarını söyleyen Dr. Selda Ulaşan ve Dr. Perihan Dinç bu durum karşısında aşağılandıklarını ve onurlarının kırıldığını kaydettiler. TOD'un bu yıl İstanbul Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Prof. Dr. Cem'i Demirağ Oritoryumu'nu seçtiğini belirten başörtülü doktorlar, Dekan Yanardağ'ın Oritoryum'un kamusal alan olduğunu ileri sürerek başörtülü katılımcıları almayacaklarını güvenlik görevlileri ile kendilerine bildirildiğini anlattılar. Dr. Perihan Dinç Türk Oftomoloji Derneği İstanbul Şube Başkanı Prof. Dr. Osman Şevki Aslan'ın toplantıya katılabileceklerini söylemesinden sonra sempozyuma katıldıklarını söyledi. Aslan, toplantı başladıktan 40-45 dakika sonra yanlarına gelen güvenlik görevlileri tarafından başörtülü oldukları gerekçesiyle kendisi ve doktor arkadaşı Selda Ulaşan'ın dışarı çıkmaları yönünde uyarıldığını kaydetti. bu arada kaossssss nerde yaw, türban yasağı kalkalı aylar oldu kimse birbirine tecavüz etmiyor üniversitelerde orgy olcaktı hani
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 türban yasağı kalktımı? kaç üniverstede türban yasağı hala uygulanıyor biliyrmusun? ben söleyeyim,çok.hatta bildiğim kdarıyla hala hepsinde.
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 lanet olsun yine o fetoş ve kuyrukları
indepenca Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Prawler said: Şeriat geliyor kaçın lol. Kaç anacım sen ben burdayım !
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Frenbalatası said: Gazi üniversitesinde oldu olay bildiğim kadarıyla gaziden ne beklersiniz ki ? olay gazi'de olduysa zaten tartışmaya gerek yok. ankara'nın tüm üniversiteleri bir kenara gazi bir kenara.
owshit Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 acıların çocuğu bonede benide aranıza alın misali ortama uymuş milletle şakşak geçiyor peki
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 ne oluyor be. gene ne oldu da öyle acıların çocuğu felan triplerine girdin.
Öne çıkan mesajlar