Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ve Adnan Polat aday!


nileppezdel

Öne çıkan mesajlar

Beklediğim oldu ve şu yönetimde tarzını en sevdiğim, Özhan Canaydın yönetiminin bile biraz işe yaramasını sağlayan, futbolcularla iletişim kurmayı bilen, transfer komitesi iyi çalışan Adnan Polat başkanlığa aday olduğunu açıkladı.

Umarım kazanır, diğer iki adaya hiç ama hiç güvenmiyorum.

Kaynak
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Galatasaray başkanlık seçimleri için ayrı ayrı başlıklar olmasın; tek başlıkta toplansın. Souçta Galatasaray forumu değil burası.

Diğer iki aday laf olsun adayıdır benim gözümde, Taner Aşkın en fazla birkaç yüz oy alır. İrfan Aktar'ın olayını tam anlayamadım ama listesini de görmek lazım.

Adnan Polat ise listesine sağlam adam alamazsa tutunamaz iyi bir rakip karşısında.

Şimdi Adnan Öztürk ve Ünal Aysal'ın hatta bence Ali Dürüst'ün konumları önem kazanacak. Adayların hepsi belli olursa daha net bir tahmin yapabiliriz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

@Masticore: Bence takımın gidilmesi gereken bu revizyonu fazla sallanmadan atlatması onun sayesinde. Futbolcularla iletişimi iyi, Lincoln ve Linderoth da kötü transferler değildi yani. Birinin Kalli'ye küseceğini, diğerinin sezonu kapatacağını bilemezlerdi.

Bence Adnan Polat şu anda en sağlam aday. En çok ona güveniyorum. Bir kere sevinmeyi, üzülmeyi, kızmayı biliyor. Özhan gibi sürekli alkış olmaz bu adam varken. Girişimci bir kişilik ayrıca. Bence o olsun :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...
Polat geliyor!

G.Saray’da Adnan Polat başkan seçilirse neler yapacak?

Gökmen Özdemir


Stoper değişecek. Kalli, altyapıya gidecek, yeni hoca bulunacak. Riva parasıyla tüm borçlar bitecek. Florya da B.Çekmece’ye taşınacak.

G.SARAY’DA seçimlere bir hafta kaldı. Kaç oy alacağı parmak hesabı ile bile sayılabilecek Nazım Durak’ın karşısındaki Adnan Polat’ı herkes başkan olarak görüyor. Bu yüzden Polat’ın geçmiş iki yılı ve gelecek 2 yılına bakmak gerek.

Canaydın’ın listesine sürpriz bir şekilde giren Polat 25 Mart 2006 seçimleri öncesi başkandan şu sözleri duyuyordu: “Adnan, ben çok yoruldum. Bu iki yılı beraber geçirelim. Bayrağı sana devredeceğim. Seçimlere 6 ay kala ben çekilirim. Sen de kulübü başkan gibi yönetirsin. Seçimlere böyle gireriz. Ben seni desteklerim. Kesin kazanırsın.” Yanlarında Polat’ın kardeşi Murat Polat da vardı. İkili bu sözler karşısında şaşırırken Polat “Başkanım, sizinle koltuk pazarlığı bile yapmadım. Ne siz bu sözleri söylemiş olun ne de ben sizden istekte bulunayım. Bu iki yılı sağlıklı bir şekilde geçirelim. Bakarız” diyordu cevaben...

POLAT’IN ARTI VE EKSİLERİ

CANAYDIN, Polat’ın başkanlık serüvenini 2 yıl önce başlattı. Polat 1996’da uzaklaştığı kulübü değişmiş buldu. Bırakırken kasada para, camiada prestij ve çalışılacak çok adam vardı. Ama bugün borç yükü dağ gibi, prestij ayaklar altında ve beraber çalışılacak kimse yok. Bir tek Haldun Üstünel’le güven içerisinde çalıştı iki yılda. Bir de profesyonellerle...

Futbol takımı ile ilgili iyi işler yapıldı, facia sayılabilecek tercihler de... G.Saray’ın geleceği olarak görülen M.Topal, Barış, Serkan, H.Balta, Servet, Nonda, Arda ve Uğur gibi futbolcular alkışlanıyorsa bunlar Polat’ın pozitif yönleri... Ama geçen sezon kaçan Ş.Ligi fırsatı, Gerets ile uyuşmazlık, Feldkamp tercihi, 19 Mayıs 2007 F.Bahçe maçı olayları, Lincoln, Barusso, Bouzid ve Carrusca da Polat’ın eksileri.

GÖKHAN-TOPUZ LİSTEDE YAPACAKLARINA gelirsek...

Feldkamp altyapıya geçecek. Florya’ya yeni bir teknik adam gelecek. Song gidecek, yerine B.Münih’in Belçikalı stoperi Van Buyten alınacak. Yerlilerde Gökhan Ünal ilk sırada. M.Topuz’u da istiyor ama onun için kaynak yok. Ve bir de sürpriz var... Onun adını sır gibi saklıyor. Basketbol şubesinin 4 Nisan’a kadar transfer hakkı var. Potada şampiyonluk ve Torino’daki 8’li final için flaş bir isim alınacak.

Ekonomik projelere de bir göz atalım:

Riva’yı 4’e bölecek. Buradan gelecek para ile önce banka borçlarını sıfırlayacak sonra da Sportif AŞ’nin Futbol AŞ ile 70 milyon dolar tutacak birleşmesini gerçekleştirecek. Florya’da G.Saray’a ait olmayan araziler tapulu hale getirecek. Florya’yı Büyükçekmece’ye taşıyarak Türkiye’nin en değerli arazilerinden birini değerlendirecek. Bu projeler yazarken kolay ama hayata geçirmekte çok zor.

Yeni stadın loca ve VIP tribün koltukları satılmaya başlanacak. Vakıfbank’la anlaşma yapıldı. Uzun süreli kombine almak isteyenlere kredi çıkartılacak. Böylece hem G.Saray geniş zamanlı bir gelire kavuşacak hem de Vakıfbank kulübe verdiği kredinin bir kısmını geri alacak. Ama bunun için taraftarı kulübün parçası haline getirmek gerek (F.Bahçe gibi.) F.Bahçe stadından yılda 38 milyon, G.Saray ise 11 milyon dolar gelir elde ediyor. Fenerium 2007’de 47 milyon dolar ciro yaptı. GS-Store 11 milyon dolar.

Yönetime girecek bazı isimler maddi kaynak sağlayacaklar. Örneğin Polat 10, Nevzat Kalkavan ve Reşit Sinanlı 5’er, Yiğit Şardan 3, Mümtaz Tahincioğlu ve Ahmet Haşhaş 2’şer milyon dolar verecekler. Bu para Ağustos’a kadar kulübü ayakta tutacak. Abi-kardeş ilişkilerinden kulüpte işe alınan ve katkı yapmayanlar da gönderilecek.

İşin özüne gelirsek... G.Saraylılar Polat’tan umut, vizyon ve iş bekliyorlar. Yapabilir mi? O da listesine bağlı.

--------------------------------------------------------

Polat projelerini anlattı!

G.Saray'da başkanlığa hazırlanan Adnan Polat, seçim çalışmalarına devam ediyor. Dün Ankara G.Saraylılar Birliği'nde konuşan tecrübeli yönetici hedeflerini ve projelerini anlattı. Başkent'teki G.Saraylılar'dan büyük destek aldığı gözlenen Polat şunları söyledi:

* Aday olurken bir Allah'a, bir de kendime, güvendim. Hiçbir zaman uzaktan kumandayla yönetilmedim, yönetilmem. Herkesten görüş alırım ama kendim karar veririm.

* Yeni stadın kombinelerini 5 yıllık satıp 250 milyon dolar gelir elde etmeyi hedefliyoruz.

* Seyrantepe'de kendi finansmanımızla kapalı bir spor kompleksi yaptıracağız. Bir G.Saraylı bütün gününü orada geçirebilecek. Öğlen basketbol, akşam da futbol maçına gidebilecek. nÖnceleri Riva'ya en fazla 80 milyon dolar veriyorlardı. Ancak biz sabrettik, sıkıntı çektik. Şimdi fiyat çok arttı, 120 milyon doları oldu. Ali Sami Yen'in yanındaki çadırın yerine 10 katlı bir alışveriş merkezi yapmayı planlıyoruz.

* Türkiye'nin en pahalı arazisinde antrenman yapıyoruz. Tesisleri B.Çekmece'deki araziye taşıyıp 600 milyon dolar kar etmeyi planlıyoruz.

TRANSFERE 10 MİLYON DOLAR

* Daha önce göreve geldiğimiz dönemde heyecanını kaybeden oyuncuları gönderip,1996- 2000 arasındaki kadronun temelini atmıştık. Bu dönüşümü bir kez daha gerçekleştireceğiz. Transfere 10 milyon dolar ayıracağız. Alacağımız futbolcular şimdiden belli.

* Sadece Bouzid ile Carrusca'da hayal kırıklığı yaşadık. İkisiyle de yollarımızı ayıracağız.

* Sakatlıklara rağmen şampiyonluk yarışının göbeğindeyiz. Kupada da çok iddialıyız. Herkese dost eli uzatacağız. Fair play'e sonuna kadar uyacağız. Ama bir yanağımıza tokat atana ötekini uzatmayacağız.

16.03.2008

Kaynak: Sabah
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:
Madcat said:
maskot olarak duvar saati kullansın. alışık o ahaha.


kullanıyo zaten, bende de var hatta aynısından. her gün saat 9'a ceyrek kala "bir baba hindiii" diye bagırıyo.
ah kaçırmışım ya =/ Tuncay'ın sesini kaydetmiş duvar saatine konuştum kendisiyle.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yaa ben bir fenerbahçeliyim ama aklıma takılan bir soru var. bu adnan polat zaten sizin eski başkanın yanında değil miydi. o kadar yapcam etcem diyor, takımı düze çıkaracağını sanmıyorum
yapabilcek olan adam eskiden de yapardı. ilk kez başına geçmiyor ki takımın.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...