Bende vardi pirana akvaryumum 1 metre uzunlugunda aldıgımda ufacık bişiydide sanırım hayvanı kendime benzettim aşırı büyüdü akvaryuma sıgmadı akvaryumculara falan götürdüm bedava verdim almadılar koyucak yer bulamazlarmış. Piranayi arada bir normal yemle bazende yiyicekmi diye kıyma atıyodum kıymayı aşırı derecede seviyodu ama size tavsiyem akvaryumun üstü iyice kapalı olsun az bişiy aralık kalıcak şekilde kalsın yoksa akvaryumdan zıplıyorlar akvaryumla yatagım yanyanaydı yatagıma zıpladıgını bilirim.
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
Piranha aldım asdasd
- 2 hafta sonra ...
pirana dolu akvaryuma el sokmak? adrenalin tavan
- 1 ay sonra ...
Bu nasıl bir bakış ya animasyon falan zannettimhttp://teknoloji.superonline.com/images/l/20080221/122025balikb.jpg
İngiltere’deki bir nehirde piranadan daha ölümcül olan yılanbaş balığının yakalanması panik yarattı. 'Gangster' lakaplı balığın asıl yaşam alanı Endonezya.
Lincolnshire Şehri’ndeki Witham Nehri’nde geçen hafta yakalanan ’gangster’ lakaplı ölümcül balık, bölgedeki halka ve çevrecilere panik yaşattı. Andrew Alder isimli balıkçı tarafından yakalanan ve inceleme altına alınan bir metre uzunluğundaki balığın, insanları öldürebilecek kadar da tehlikeli ısırıkları olduğu belirtildi.
Piranadan da daha ölümcül olan snakehead (yılanbaş) balığının, doğal yaşam alanı Güneydoğu Asya’dan, İngiltere’nin soğuk sularına nasıl geldiği gizemini koruyor. Uzmanlar, özellikle Endonezya’nın 25-28 derecedeki ılık sularında yaşayan balığın, yasadışı yollardan İngiltere’ye getirildiğini, daha sonra ise bakılamadığı için nehre bırakıldığını tahmin ediyor.
Asya kökenli bu balık su dışında da 4 gün kadar hayatta kalabilabiliyor.
piranha aldım dion hadi orayı anladık hayvanı kavonozun içinde besliyon küçücük bir yere tıkmışın bide tutup japon balığı atıyorsun içine hayvanın kuyruğu kopuyor öyle eksik bir şekildeyaşıyor bide elini ısırtıyon sonra tutup yere fırlatıyon falan daha nasıl bir sadistlik arıyorsun ki
ya sallıyor sizde inanıyorsunuz :D
- 1 ay sonra ...
başlık içinde bazı patier tarafından bilgi içeren guzel postlar olugundan konuyu silmiyorum;lakin topiğin belli bir yere gitmeyeceği acık bu sebeple kilitliyorum.lutfen ciddiyet cercevesi içinde topik acalım,eğlence amaçlı garbıç adlı bir bolumumuz de var ne de olsa.sevgiler
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
Öne çıkan mesajlar