Masticore Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Milliyet said: Lincoln'den küfür yalanlaması Olaylı bir şekilde biten Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde kaleci Volkan ile tartışma yaşayan Lincoln, kulübün resmi internet sitesinden yazılı açıklama yaptı. Brezilyalı oyuncunun açıklaması şöyle: "Dün akşam oynadığımız maçta rakip takım kalecisi bana yönelik saldırısına gerekçe olarak ailesine küfür etmiş olmamı bahane etmiştir. Ancak bu iddiası doğru değildir. Aile olgusu benim için futboldan bile daha önemli olduğundan; bu şekilde suçlanmış olmam beni derinden üzmektedir. Portekizce ve Almanca lisanları dışında bildiğim başka lisan yoktur. Bununla birlikte, dün gece maçın uzatma dakikalarında rakip takım kalecisinin şahsıma karşı yaptığı talihsiz davranış ve maç sonrasında verdiği demecin sportmenliğe yakışmadığının bilinmesini istiyorum" Do you speak English Volcane ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 küfür etti mi etmedi mi bilmem de ingilizce bilmem tarzı demeç çok komik. ingilizce bilmene gerek yok en temel küfürleri bilmek için:D ve de lincoln bunları bilmiyorsa noliim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 İki gaeriplik var birincisi bi adam ben Lincoln'le İngilizce konuştum diyen adam vardı LİG TV'de bu açıklamanın üstüne. İkincisi de İngilizce dilinde ananı avradını öpeyim tarzı küfür yok, Volky nereden çıkardı öyle dediğini onu da düşünmek lazım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 niye teyk it madafaka demiştir day madafaka day demiştir ya da ne bilim sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Ananı avradını dememiştir ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Öyle demeyin lan Volcane 2pac dinliyor bilir tüm küfürleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 hazımsızlık işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Aiko said: hazımsızlık işte bu duyguyu iyi biliyo olmalısın hemen teşhis ettin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 bi doktorun, birinin hamile olduğunu teşhis edebilmesi için, önce kendisinin mi hamile kalması gerekio? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 hamilelik bir duygu mudur? duyguları anlamanın tek yolu onu bilmek değil midir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 hazımsızlık ne kadar duyguysa o da o kadar duygudur. ikiside fiziksel birer histir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 artık gökhanın olayına bişey demez heralde fenerliler, hatta 2-1 yenmiş olmasına rağmen gs ağlasa yeridir. adnan polat da görsün bi şu video'yu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Beyler siz her şeyi çok biliyorsunuz bn anladım bunu bu da aşağıdaki alıntı Barış Özbek'in Lig Tv'de maçtan sonraki Lincoln olayının açıklamasıdır; Barış Özbek'in açıklaması said: ‘Kesinlikle küfür etmedim’ Galatasaray formasıyla ilk derbisini oynayan Brezilyalı oyuncuya yönetim tarafından konuşma yasağı getirilirken, Sambacı, “Kesinlikle küfür etmedim. Yanımda takım arkadaşım Barış vardı” açıklamasını yaptı. Lincoln küfür etmediğini savunurken, takım arkadaşı Barış Özbek, maçtan sonra soruları yanıtlarken, bu konuyla ilgili, “Lincoln’ün yanındaydım. Volkan abi topu vermedi. Sonra da sinirlerine hakim olamadı. Lincoln, annesine küfür etmedi” dedi. “Pekii, nasıl küfür etti?” sorusuna ise ilginç bir yanıt verdi: “Anasına küfür etmediğini söylüyorum sadece...” Ana avrat olmasa bile Volkan'ı çıldırtacak birşeyler sölemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 bence lugano nun kartı dışında tüm kartlar doğruydu ama lugano o kırmızı kartı görmeseydi bu kadar kartta olmazdı maçın dönüm noktası oldu lugano nun kırmızı yemesi ilk sarısı yanlıştı ama 2. sarı bence doğruydu maça gs daha iyi başladı hatta ilk yarı 3-0 da bitebilirdi ama 2. yarı fb 10 kişi olmasına rağmen cok daha üstündü gökhanın golde cok güzeldi ümit karan bile maçtan sonra tebrik etti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 adamınbiri said: Aiko said: hazımsızlık işte bu duyguyu iyi biliyo olmalısın hemen teşhis ettin tespit etmekte ne var gol yiyip elenince sağına soluna saldırıyosan belli ediyo oluyosun herşeyi. çok şükür hiç yaşamadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 adamınbiri said: Aiko said: hazımsızlık işte bu duyguyu iyi biliyo olmalısın hemen teşhis ettin Voys said: bi doktorun, birinin hamile olduğunu teşhis edebilmesi için, önce kendisinin mi hamile kalması gerekio? Khelben said: hamilelik bir duygu mudur? duyguları anlamanın tek yolu onu bilmek değil midir? Voys said: hazımsızlık ne kadar duyguysa o da o kadar duygudur. ikiside fiziksel birer histir. Of bu ne ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 jhjasflkjf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 http://img227.imageshack.us/img227/6935/1201378332976ji4.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 su videodan sonra hala gokhan gonul'un kartına laf eden var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 cry more Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 haksız hiç bi kart yoktu. hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 tabi canım cillop gibi hakemdi gs de hakkıyla kazandı bu maçı zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 luganonun gözlük hareketini de baykal yaptırdı zaten provokasyon amaçlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 haksiz bi durum yok ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 ben tüm kartlar için demedim onu ama mesela devied kart göster dedi diye sarı kart gördü ilklerin maçıydı hayatımda ilk kez gördüm öyle bişi,gökhan gönülün ilk sarı kartı haklıydı o gsli volkanın sarı kartıda salakçaydı ki aynısı gökhan'a da yapıldı alex niye sarı kart gördü onu halen alex bile bilmiyodur selçuğun sarı kartta doğruydu ama orda selçuk elini uzattı gsli velet s*ktir git diyo bide yerde kıvranıyo bu olayda hakemin gözü önünde gerçekleşiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar