Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kurban Bayramında Kurbanlık Enstanteneleri


Bowabe

Öne çıkan mesajlar

Size bir bayram arifesi olayımı aktarıyım. Bu akşam saat 8 civarıydı. Arabamla bizim apartmanın dar olan kapalı otoparkına otomatik kapıyı kumandayla açarak daldım. Normalde ışık olurdu ama tasarruf etmek içinmidir ne otoparkın ışıkları yanık değildi. Gerçi sokaktan gelen ışık içeri kadar giriyodu ve ben de arabadan inip ışığı açmakla uğraşmadan arabayı park etmek için manevra yapmaya başladım. Sonuçta park ediceğim yeri ve kolonları filan görüyodum ama yinede siyah renkli arabamı çok sevdiğimden (boyası çizildimi hemen sırıtır siyah) temkinliydim. Ters olarak iki kolon arasına girmeye başladım. Bi gaz verip bi sol aynaya bi sağ aynaya bakıyodum. Neyse böle tam park işlemini tamamlamaya yakın çat diye bi ses duydum! Allah dedim kesin yerdeki bişeyi görmedimde ona çarptım, çünkü arkada duvara daha vardı. Hemen indim arabadan neye çarpmışım bakıyım diye, hiçbişey yok ve duvarada yeterince mesafe var. Allah allah oldum, kesin bi ses duydum ve çok yakından gelmişti. Otoparkta biri vardı da orda öle bekliyomuydu diye düşünürken kafama ileri doğru bi uzattım orda bi karartı. Şöle el sallamaya filan başladım uzaylı görmüş gibi. Ne vardı orda tahmin edin: Bir koyun! hehe.. Dumur ötesi bi durum eheh.. Len benim yerimde bi bayan olsa korkudan bayılır filan yani :) Etrafını çevirmişler hayvanın çimento çuvalıyla, gima alışveriş arabasıyla bilmemne.. Koptum birden.. Neyse olur böle şeyler diyip arabanın kapısını kitledim.. doğru eve..

Bu olay Mediyeköy gibi merkezi bi yerde yaşanmıştır.

...[signature][hline]Bowabe's SWG profile in Bria Galaxy:
Role Player / Grenadeer, CH / Guild: KrAyT BusterS
May the force be with the rebels!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bizim de iki sene önce kestiğimiz ineğin ortaklarından biri olan üst komşumuz 65 yaşındaki amca çalınır diye sabaha kadar inip inip bakmıştı arka bahçeye.. Ertesi gün nerdeyse inek kesilirken adam bi köşeye kıvrılıp uyuyacaktı..[signature][hline]Ave Caesar! Morituri te salutant!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 9 yıl sonra ...
Kurbanlığımı aldım ama ortaklar 650 lira diye tutturunca içime sinen hayvanı alamadık. Hala içim o hayvanda kaldı. O hayvan olsa 900 tl olacaktı hisseler ama neyse nasip diyelim artık.

Kurban işini halettim. Çok rahatım. Sakın yaşlılarla ortaklığa girmeyin derim tavsiye olarak.

Ayrıca bu adamın topiğine neden mesaj atmadınız lan atayizler !
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...