Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Yök başkanı amcam açıklamışş çıbanlık yapmayın rektörler alın yarından itibaren herkesi,öperim demiş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Rektörlerde ek17. maddeyi değiştirene kadar nah alırız demiş. Ama bazıları demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 kapılar açılsın çatışmalar başlasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Macera devam ediyor: TÜrban! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 cok renkli olcak yarın bi okula gidim bari sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 cuma gününden beri türbanı desteklıyorum. okulun türbanlı tayfasından bi kaç kızı türbansız gördüm. BU KADAR MI ÇİRKİN OLUNUR LAN. bunları doğrudan siyah kumaşla paketlemek lazım (bkz. kara çarşaf) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Bizim uniye zaten giriyorlardi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 zaten savaş alanı gibi miydi sizin üni? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 bi derse girmiyorlardı artık dersede girerler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 motosiklet kaskıyla giricem bende yarın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Çok eğlenceli olacak. Hareket gelecek derslerimize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 artık hoca çıkar bereni diyince bir cevabım olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 CthuLhu said: Yök başkanı amcam açıklamışş çıbanlık yapmayın rektörler alın yarından itibaren herkesi,öperim demiş.. isterse söylemesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Gene gireriz yakında birbirimize. Acaba 5 senedir nerdeydi, yeni mi aklına geldi türban meselesini halletmek demezler mi adama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 ya şunlara bi açamadılar özel bi okul ninja meslek yüksek okulu mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Rakursi said: ninja meslek yüksek okulu mesela Ahahahaha bi an canlandırdım da gözümde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 mortal kombat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 sub zero da türban mı vardı lan yoksa ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 İ.Ü. Rektörü "Bu yasa geçmişteki uygulamayı ortadan kaldırmıyor. Ek 17. madde değişirse o zaman yapılacak bir şey yok" demiş. ama ben şu ek 17.madde olayını daha doğrusu ilişkisini anlayamadım. Ek 17. madde de şu: YÖK Kanunu said: Ek Madde 17-Yürürlükteki Kanunlara aykırı olmamak kaydı ile; Yükseköğretim Kuıumlarında kılık ve kıyafet serbesttir- şunu açıklayarak bu konuda karışmış olan kafamı netleştirecek patiye teşekkürlerimi sunarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Derse de giriyorlardi bizim okulda. Sorun da yoktu hic. Bir sey degismez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIy-One Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 boğaziçi fem in uzantısı zaten :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 @ asinanyavuz sanırım o madde ile türban laikliğe aykırı oluyor ki laiklik de yürülükteki bir kanun bunu demek istemiş olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 @ wissy hangi okul orası ya :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 nasil olucak merak ediyorum. kendimi az cok tanıyosam o tiplere karsi hemen bi antipati olustururum, hocalar napicak cok merak ediyorum. ben hoca olsam, birakirdim sanırım, baska bi bahane bulurdum hem, kimse de bişey diyemezdi, okul hayatınızda neyiniz eksikti de boyle işler peşine düştünüz, okul oyle okunmaz boyle okunur diye. kalmaktan akli şaşardı. iyiki akademisyenlik fikrimden vazgecmisim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 oruç tutmayan öğrenciyi sınıfta bırakan yobaz hocayı haklı buluyorsun bu durumda? ya da haklı bulmuyorsun da adaletsizliği yapan biz olduğumuz sürece adaletsizlik yapılmasında sorun yok diyorsun? ya da? ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar