ombakkombak Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Hayırlı tezkereler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 çocukluk arkadasımın askere gitmesi böyle bir duygu yani...ogünlerdede babam bir rahatsızlık geçirdi gidemedim adamı ugurlamaya....okuyabilecekmi bilmiyorum ama hayırlı tezkereler kardeşim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 şafak kaç şafak !! VATAN'INI EN COK SEVEN GOREVINI EN IYI YAPANDIR !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 hayırlı tezkereler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 $77 :D simdiden hayırlı teskereler hepimize :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 88'liler de gidiyor mu ya? Yaşlanmışız be :/ Hayırlı tezkereler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
walkman Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 hayırlı teZkereler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krmz Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 hayırlı tezkereler, kendine dikkat et :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Atoyo Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 ŞAfak 170 Torun :D gel gel torun sizden sonra has torunlar gelsinde teskereci habercimiz olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 kilo aldin mi kas yaptin mi :D Valla Allah SABIR versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 85 geldim, hala 85 im :D Yemekler zaten bir harika.Yemede yanında yat.Bizde öle yapıoz.Yemiyoruz.Fast food arabası var allahtan:D İçme suyunun tadını unuttuk.Çeşmeden içiyoruz.Klor'u az suyun. Kas konusunda da yaptık sanırım.günün 10 saati elinde G-3 le dolasınca etkisi oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Nerdesin şimdi ? acemilik bitmiştir herhalde artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 yok bitmedi. erbaş taburu 70 gün acemilik yapıyor.Tugayın çoğu gitti.bi erbaş taburu kaldı.İnzibat egitimi alıyoruz. sonra 7 gün iznimiz var. ama acemilik cok zor. Parmak arası sigara içemezsin.Tuvalete bile uygun adımla gidersin.Her gördügün rütbeliye Künye okursun.(Örn. Ali Veli Kırklareli Emret Komutanım) yat saatinden 1 dk önce bile yatakta yorgan çekemezsin.Yorganın biraz düzensiz olsun çarşını kitlerler. kıç kadar bi dolap verdiler.bir sürü malzeme verdiler. Dolabında bir şey yamuk olursa çarşını kitlerler. Bi kitap verdiler.Onu ezberlemezsen çarşın kitlenir. bu kitapta ne var? işte g-3 tanımı,askerin slah kullanma yetkileri, falan filan yani askerin bilmesi gereken herşey. son 50 gündür 5 dk boş kalmadık. Ya egitim sahasinda egitim,yada gazinoda checklist (o kitap işte) çalısmak. bilseydim.Öss ye hazırlanırdım valla. 50 günde bu tempoda öss ye çalışsan cok iyi bi derece yapar insan:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 zoruna giden varsa, fişek yatagını kontrol etsin oper:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 toruuuun geceler uzuuun ötmez boruun öterse borun ben ... korum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 ShadowFax said: 25 şubatta teslim olcam. hocam karakola teslim olunur:D birliğe katılıcam demek daha doğru hayırlı tezkereler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Öf askerlik çekilmez ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Yine şanslısın doğuya düşmemişsin çok şükür. eksi 30 diyorum. arz ediyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 of evet ya bi de hava koşulları var, kıbrıs yavru vatanda da yazın çekilmez herhalde askerlik : ) Hele adana allahim adamin canina okur sanirim o sicakta egitim felanj.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 hayırlı teskereler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 safak demis johnyy monnyy, bu zamandan sonra olurmu? olmaz.. safak 41:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 hayırlı tezkereler de caps yokmu caps.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 atoyo ben degilde arkadasım düştü oraya:D 23 ünde gelio yanına. Erdem Gül Manisa :) çavuş gelcek. ben ankara özel koruma dayim:D bu arada atoyo sende kütahya hava er egitimde mi yaptın acemiliği? inzibatsın sanırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 şafak 8 başka yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 9 başka yok:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar