Elan_Morin Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 orası öyle tabi, zaten bankaileri bekliyorum shunsuinin, ukitakenin vs. kaç senedir takip ediyorum diye. o bölümde bişey mi kaçırdım diye sorayım dedim de şaşırtmadı sonuç tabi eh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutrition Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Sam said: sanmıyorum ya ondan güçlü olacaklarını, yama-ji diğer kaptanların hepsine denk filandı. bunlar da diğer kaptanlardan fazlaysa işte biri üç kaptana bedel olsa eh işte. ukitake ve kyoraku ölçeğinde olabilirler. bu titty kubo zanka no taçi'yi kullandırır kesin yuh sana bah'a, kimse başedemez işte gene içigo "BİR KERELİK BİŞİ BULDUM" diye filan yener öyle. Niye kimse kabul edemiyor yahu tüm forumlarda aynı geyik, yamamato-shunsui-ukitakeden güçlü olamazlar abi yeaaa diye. Bildiğin güçlü abi işte, 5 zerosquad üyesi 13 kaptandan güçlü,uzatmayın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 çok basit matematik bu, 3 tanesi 12 kaptandan, 2 tanesi beraber yama-ji'den güçlü olabilir. tek birinin yama-ji'den güçlü olması her bakımdan aptalca olur. yama-ji kendi diyor "1000 yıldır benden güçlüsü çıkmadı" diye. kendi yetiştirdiği adamların gücünü bilmeyecek hali yok. o kadar saçmalığı titty kuso'dan bile beklemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutrition Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Kibir konusunda 100 byakuya gücünde biri bu yamamato çok takmamak lazım bence söylediklerini. Ayrıca bleach bu,troll master kubo daha çok trollicek bizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 evet o yüzden kenpaçi'nin çizik atamadığına tek attı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Saçmalamakta sınır tanımıyor. Fillerlarda yamajiyi kesmeye gelen captan vardı. Yamajiyi alacak güçteydi ama o kadar güçlü değildi mesela. Çok takılmamak lazım adam 5yaşında maymun iştahlı çocuk gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dergul Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Dragonfire said: Saçmalamakta sınır tanımıyor. Fillerlarda yamajiyi kesmeye gelen captan vardı. Yamajiyi alacak güçteydi ama o kadar güçlü değildi mesela. Çok takılmamak lazım adam 5yaşında maymun iştahlı çocuk gibi. o kaptan aizen ile aynı taktiği uygulasada, son anda içigo sayesinde yırttı. yoksa bankai'si güçlü olsada, bu onu yumruk manyağı olmaktan kurtaramazdı. bu gotei 13 baskınını umursamayın. her zaman olduğu gibi, içigo'nun zaferini şişirmek için yapılmıştır. 2. round'ta kaptanlar eze eze yener.(bkz arancar arc.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 manga yine çok tuhaf bi yerde kesildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Aizen'den sonra iptal haberi gelmese de boyle olur muydu acaba diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Şimdi bunlar bu adamları iyileştirmek için daha önce çileğe verdikleri gücü kullansalar da dım dızlak bıraksalar şunu ve manga çileksiz devam etse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 meh resci yok, emoları yamalayacaklar sadece. belliydi zaten, bir tek manganın en iyi charını öldürüp bıraktı, püh sana titty. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitsune Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 yine güzel yerde kestiler mangayı. 517 hueco mundo'daki gizemli karakteri hep bi umut grimmjow çıkar diye beklemiştim ama soul society'e geldiğine ve herkesi tanıyor olmasına bakarak haftaya sanki kurosaki isshin'i görecekmişiz gibi geliyor. ayrıca şu sayfadaki ichigo'nun WTF bakışı hislerimize tercüman olmuş. wtf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 517 issin direk kral cikacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Krali da kesicekler, Allah gelicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Hueco mundo'dan gelen arama Urahara bence. Direk Helloo! diye giriş yapan başka kim var? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Zaten hueco mundoda kalmadi mi o en son, baska kim olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Uruhara başkasını almaya gitmiştir oraya zaten. Yada gitmişken almıştır. Birde Kenpachiyi niye bıraktılar geride? Kenpachi kendisi recover olur büyük ihtimal yada görecez bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Kitsune +1. Ichigo nun wtf sahnesi bombaydi. Enteresan yerde kesti yine. Ichigo sasirdigina gore Hueco Mundo daki eleman Urahara degil. Beklenmedik birisi cikicak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 bi anda arkasından sesi geldi diyedir o şaşırma, o tarz bir üslup uraharayı anımsatmıştı direk banada. (hatta bir önceki chapter'da o halde belirmesi de kesin urahara'nın işidir) unohana da yeni captain-commander olcak herhalde, o elemanın en son söylediği laf "what you're meant to do now is not healing" bu durumu kastediyor gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Fillerdaki dandik heriflermi geliyor? Ilk substitude shinigami gg olmustu ama digerli gg olmamisti sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 http://www.upload.ee/image/2501318/must-not-facepalm.jpg 518 geçen hafta kuukaku'yu düşünmüştüm, onu göstermesi hariç iğrençliğin sınırlarını zorladı bölüm her bakımdan. kimse de konuşmuyor gotei 13'ün kurucusu öldü kanı yerde kalmayacak filan diye, 2 yıldır tanınan kişiden ibaret bütün muhabbet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 518 O cadira girmeye calisan Grimmjow sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Favorilerden kaldırıyorum, gelmesin artık güncelleme. Bittiğinde bakarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 519 hocaları ölmüş, zil takıp oynayacaklar neredeyse. itsugo bir kere olsun bahsetmedi daha. "amca vardı ona nooldu" demedi. püh senin kalıbına itsugo, keşke reiatsu göndertmeseymiş yama-ji sana. besle itsugo'yu, anmasın adını. aizen'e muhtaç kalasınız e mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar