Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Manga: Bleach (bol spoiler içerir)

Monthius

Öne çıkan mesajlar

Sam said:

sanmıyorum ya ondan güçlü olacaklarını, yama-ji diğer kaptanların hepsine denk filandı. bunlar da diğer kaptanlardan fazlaysa işte biri üç kaptana bedel olsa eh işte. ukitake ve kyoraku ölçeğinde olabilirler.

bu titty kubo zanka no taçi'yi kullandırır kesin yuh sana bah'a, kimse başedemez işte gene içigo "BİR KERELİK BİŞİ BULDUM" diye filan yener öyle.

Niye kimse kabul edemiyor yahu tüm forumlarda aynı geyik, yamamato-shunsui-ukitakeden güçlü olamazlar abi yeaaa diye.
Bildiğin güçlü abi işte, 5 zerosquad üyesi 13 kaptandan güçlü,uzatmayın :)
Sosyal ağlarda paylaş

çok basit matematik bu, 3 tanesi 12 kaptandan, 2 tanesi beraber yama-ji'den güçlü olabilir. tek birinin yama-ji'den güçlü olması her bakımdan aptalca olur. yama-ji kendi diyor "1000 yıldır benden güçlüsü çıkmadı" diye. kendi yetiştirdiği adamların gücünü bilmeyecek hali yok. o kadar saçmalığı titty kuso'dan bile beklemem.
Sosyal ağlarda paylaş

Dragonfire said:

Saçmalamakta sınır tanımıyor. Fillerlarda yamajiyi kesmeye gelen captan vardı. Yamajiyi alacak güçteydi ama o kadar güçlü değildi mesela.
Çok takılmamak lazım adam 5yaşında maymun iştahlı çocuk gibi.

o kaptan aizen ile aynı taktiği uygulasada, son anda içigo sayesinde yırttı. yoksa bankai'si güçlü olsada, bu onu yumruk manyağı olmaktan kurtaramazdı. bu gotei 13 baskınını umursamayın. her zaman olduğu gibi, içigo'nun zaferini şişirmek için yapılmıştır. 2. round'ta kaptanlar eze eze yener.(bkz arancar arc.)
Sosyal ağlarda paylaş

yine güzel yerde kestiler mangayı.

517

hueco mundo'daki gizemli karakteri hep bi umut grimmjow çıkar diye beklemiştim ama soul society'e geldiğine ve herkesi tanıyor olmasına bakarak haftaya sanki kurosaki isshin'i görecekmişiz gibi geliyor.

ayrıca şu sayfadaki ichigo'nun WTF bakışı hislerimize tercüman olmuş.
wtf

Sosyal ağlarda paylaş

bi anda arkasından sesi geldi diyedir o şaşırma, o tarz bir üslup uraharayı anımsatmıştı direk banada. (hatta bir önceki chapter'da o halde belirmesi de kesin urahara'nın işidir)

unohana da yeni captain-commander olcak herhalde, o elemanın en son söylediği laf "what you're meant to do now is not healing" bu durumu kastediyor gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.upload.ee/image/2501318/must-not-facepalm.jpg

518

geçen hafta kuukaku'yu düşünmüştüm, onu göstermesi hariç iğrençliğin sınırlarını zorladı bölüm her bakımdan.

kimse de konuşmuyor gotei 13'ün kurucusu öldü kanı yerde kalmayacak filan diye, 2 yıldır tanınan kişiden ibaret bütün muhabbet.

Sosyal ağlarda paylaş

519

hocaları ölmüş, zil takıp oynayacaklar neredeyse. itsugo bir kere olsun bahsetmedi daha. "amca vardı ona nooldu" demedi. püh senin kalıbına itsugo, keşke reiatsu göndertmeseymiş yama-ji sana. besle itsugo'yu, anmasın adını.

aizen'e muhtaç kalasınız e mi.

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...