Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Manga: Bleach (bol spoiler içerir)

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Ben beceremiyorum onu. Bleach eskisinden daha iyi gidiyor bence ama Naturo tam kazma oldu. Bırakayım diyorum fakat 10 yıl oldu neredeyse okumaya başlayalı, beceremiyorum =(
Mesaj tarihi:
Mangada Aizenin olay bittiğinden beri bir o son kısmı izledim animede. Bu gün can sıkıntısından bir bakayım dedim ne olmuş diye bakmaz olaydım. Kubo bu ne allasen bi kalk git çay koy ya. Dayak ye yeni güç, dayak ye yeni güç, dayak ye yeni güç. Yok mu abi başka olay. Baydın yahu.
Mesaj tarihi:
ya ben animenin ilk bölümlerini izliyorum, bi yandan manganın son bölümlerini okuyorum.

yalnız anlamadığım bişi var,
animede zırt pırt beyin yıkama, kişiyi zihinden çıkarma, anı ekleme gibi şeyler yapıyorlar, basit bir çakmak ile halledebiliyorlar, hatta o kadar önemsiz bir detay ki, bize nasıl yaptıklarını bile göstermiyorlar.
sürekli insanların anıları kayboluyor geri geliyor felan.

iyi madem böyle, o zaman manganın son sayılarıdna niye şaşırıyor şu düşmanın "arkadaşlarının zihinlerini değiştirmesi" olayına?
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:

sıkmaya başladı arc. çok güzel başlamıştı ama tat vermiyor zaten itsgo da power ranger olmuş. bu arada nely falan ne oldu? onlarıda göstersinler merak ediyorum.
çok kritik çıkmaz bir anda shşnşgamiler gelir yine olacağı o da neyse.

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
çok iyi başlamıştı ama son bir kaç sayıdır wft??? modunda gidiyor. arcın başındaki kaliteyi istiyorum ben.
Mesaj tarihi:
Adam resmen kaptanların yarısının üzerine yattı. Ne bankailerini gördük ne bişeylerini. Yutturcak arada kaynatıcak aklı sıra. Şükrü git yakasına yapış bu herifin artık buramıza geldi yeter de vur suratına..
Mesaj tarihi:

Bone tam onu yazacaktım... :D

459 ağır spoiler

Kılıcı farklı... İlk bölümde düz basit bir kılıçtı. Şimdi direk shikai ile başladı da kılıcı farklı ama...

Gene save the cheerleader save the world olacak... Rukia cezalandırılmayacak mı gene? Peh...

Mesaj tarihi:

What the hell?

Şimdi farkettim de Rukia! Ukitake'nin teğmeni olmuş!

Renji ve Hisagi de promote edilmişlerdir. Yeni teğmenler, yeni kılıçlar... Başlasın artık. Çok baydı bu fullbring olayı.

Bir de heuco mundo'dan bir haber gelsin... Grimmjow, Neliel ne oldu? Şimdi yeni bir Grimmjow & Ichigo battle olsa da izlesek...

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...