Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Ben beceremiyorum onu. Bleach eskisinden daha iyi gidiyor bence ama Naturo tam kazma oldu. Bırakayım diyorum fakat 10 yıl oldu neredeyse okumaya başlayalı, beceremiyorum =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Evet şimdi oldu. İyi oldu, çok güzel oldu. Spo Kılıç o kadar da iyi değildi. Bakalım ne olacak şimdi. Sadece Ginjou ve Ichigo kaldı gibi duruyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 shinigami kıyafeti olmadan bişeye benzemedi itsygo cık olmamış o ne öyle mecha suit gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Mangada Aizenin olay bittiğinden beri bir o son kısmı izledim animede. Bu gün can sıkıntısından bir bakayım dedim ne olmuş diye bakmaz olaydım. Kubo bu ne allasen bi kalk git çay koy ya. Dayak ye yeni güç, dayak ye yeni güç, dayak ye yeni güç. Yok mu abi başka olay. Baydın yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 ya ben animenin ilk bölümlerini izliyorum, bi yandan manganın son bölümlerini okuyorum. yalnız anlamadığım bişi var, animede zırt pırt beyin yıkama, kişiyi zihinden çıkarma, anı ekleme gibi şeyler yapıyorlar, basit bir çakmak ile halledebiliyorlar, hatta o kadar önemsiz bir detay ki, bize nasıl yaptıklarını bile göstermiyorlar. sürekli insanların anıları kayboluyor geri geliyor felan. iyi madem böyle, o zaman manganın son sayılarıdna niye şaşırıyor şu düşmanın "arkadaşlarının zihinlerini değiştirmesi" olayına? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 http://static.desktopnexus.com/thumbnails/99406-bigthumbnail.jpg OZLEDIK DEDE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 http://static.tvtropes.org/pmwiki/pub/images/Yamamoto_color_3317.jpg MATTAKU CA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 sıkmaya başladı arc. çok güzel başlamıştı ama tat vermiyor zaten itsgo da power ranger olmuş. bu arada nely falan ne oldu? onlarıda göstersinler merak ediyorum. çok kritik çıkmaz bir anda shşnşgamiler gelir yine olacağı o da neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 felaket saçma gidiyor ichigo rüyadan uyanıcak yeni hikaye başlıyacak diye ümit ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 rüyadan bizim uyanmamız gerekiyor öyle bir durumda hiç hoşnut değilim şu anda içigodan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 çok iyi başlamıştı ama son bir kaç sayıdır wft??? modunda gidiyor. arcın başındaki kaliteyi istiyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 son bölüm ne öyle ya ahahah.gerçi taa başta anlamıştım böyle bişi olacağını :) :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 458 perçemler çıktı mı alignment good'dan evil'a dönüyor demek, aizen bir bu iki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 E Aizen bu zaten ki. şaka şaka =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 off gene bi bok anlasilmiyo cizimlerin yarisindan, sacma sapan twistler filan, yeter ya. TAICHOOOOOOOOOOOOOOOOO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Adam resmen kaptanların yarısının üzerine yattı. Ne bankailerini gördük ne bişeylerini. Yutturcak arada kaynatıcak aklı sıra. Şükrü git yakasına yapış bu herifin artık buramıza geldi yeter de vur suratına.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 rezalet ya one piece ve naruto okuduktan sonra bleach okumamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 once bleach okuyorum, wtf is this shit dedikten sonra narutoya geciyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 alsın bu herif powerlerinide sonra normal taiyçok arclara devam etsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 sayı 459 = sayı 1 ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Bone tam onu yazacaktım... :D 459 ağır spoiler Kılıcı farklı... İlk bölümde düz basit bir kılıçtı. Şimdi direk shikai ile başladı da kılıcı farklı ama... Gene save the cheerleader save the world olacak... Rukia cezalandırılmayacak mı gene? Peh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 459 Sonunda ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 KONO REIATSU! oh be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 bu bounto 2 arc'ın bitiyor olması umuduyla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 What the hell? Şimdi farkettim de Rukia! Ukitake'nin teğmeni olmuş! Renji ve Hisagi de promote edilmişlerdir. Yeni teğmenler, yeni kılıçlar... Başlasın artık. Çok baydı bu fullbring olayı. Bir de heuco mundo'dan bir haber gelsin... Grimmjow, Neliel ne oldu? Şimdi yeni bir Grimmjow & Ichigo battle olsa da izlesek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar