Sam Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 bitirseymiş keşke, bütün bu fullbring geyiği çok kötü.
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 katılıyorum ben de, ama şimdi GERGE gelip konu güzel diyecek :D
Tyrannus Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 3 sayfa okudum bırakıyorum artık gg bleach
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 _ILuVaTaR_ said: katılıyorum ben de, ama şimdi GERGE gelip konu güzel diyecek :D Lafı azımdan aldın ama. Bir seven ben mi kaldım?
samaella Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 aizen arc ından sonra biraz baktım bıraktım okumayı.. Var mı bişi okunacak ?
Soimyr Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 GERGE said: _ILuVaTaR_ said: katılıyorum ben de, ama şimdi GERGE gelip konu güzel diyecek :D Lafı azımdan aldın ama. Bir seven ben mi kaldım? Yok ben varım açıkçası. Arrancar cart curt derken su arcla tam o bleachin daha bi hoş olduğu ilk arcların havasına kavuştu. ben çok memnunum şuanda bleachten.
Gkgokhan Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Bleach için ölürüm ben, fanboyum acaip. Farklı karekterler, farklı yetenekler hep cazip geliyor bana. İşallah shinigami olmaz, bu fullbring ile döver herkesi.
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 bence iyi gidiyorda umarım konuyu iyi bağlarlar ve umarım artık kaptanların bankai dediğini duyarız. benim merak ettiğim kel kaptan oldumu :D.hatta renji de kaptan olmuş olabilir
vaperon Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Finally mi desek anlamadım şimdi... Sıpoylır Elbiseler geri geldi ama kılıç yok ortada daha. Bakalım zangetsu ne olacak...
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 kimsemi okumadı beh.güzel bölümdü bence
Sam Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 ben sektirmeden okuyorum da yazmaya, paylaşmaya değecek bir olay olmadı tatsuki'nin yeni saç stilinden beri.
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 bir olay olmadi agir ilerliyor biraz ya. arc ba$indaki tadi vermiyor kisacasi.
Dingaer Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Bu arc güzel olmayacak zaten bence. Bakalım artık 1 sene boş boş okuruz sonra bişiler olur :)
Pipet Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 tarkan gibi çomak teknigiyle dövüşmeyi ogrencek heralde... bknz: içigo:güçlü kahraman
Fortuna Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 ICHIGO FENERDE! ÇUBUKLU FORMASIYLA TEKNİK TRAKTÖR GİNJO'YLA BULUSAN ICHIGO KAMERALARA HER ZAMANKİ MAL BAKIŞIYLA BAKTI. Of şaka bir yana Ginjo'nun yalan söylediği o kadar bodos belliyken nasıl buna kanıp gerçekten gaza gelebilir anlamıyorum. Neyse bir power up daha aldı umduğumdan hızlı gidiyor Bankai gelir yakında
aquila Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 hmm simdi shit got interesting, ama gene de TAICHOLAR gelsin!
Sam Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 bugün düşünüyordum bleach'i bıraksam mı diye, onun üstüne bu biraz ilginçleşti. ama evet tayço lazım acil.
Öne çıkan mesajlar