walkie Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 mangastream.com - Bleach 443 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 bitirseymiş keşke, bütün bu fullbring geyiği çok kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 katılıyorum ben de, ama şimdi GERGE gelip konu güzel diyecek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 3 sayfa okudum bırakıyorum artık gg bleach Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 _ILuVaTaR_ said: katılıyorum ben de, ama şimdi GERGE gelip konu güzel diyecek :D Lafı azımdan aldın ama. Bir seven ben mi kaldım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 aizen arc ından sonra biraz baktım bıraktım okumayı.. Var mı bişi okunacak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 GERGE said: _ILuVaTaR_ said: katılıyorum ben de, ama şimdi GERGE gelip konu güzel diyecek :D Lafı azımdan aldın ama. Bir seven ben mi kaldım? Yok ben varım açıkçası. Arrancar cart curt derken su arcla tam o bleachin daha bi hoş olduğu ilk arcların havasına kavuştu. ben çok memnunum şuanda bleachten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Bleach için ölürüm ben, fanboyum acaip. Farklı karekterler, farklı yetenekler hep cazip geliyor bana. İşallah shinigami olmaz, bu fullbring ile döver herkesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Sonunda idare der bi bölüm oh be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
walkie Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 mangastream.com - Bleach 444 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 bence iyi gidiyorda umarım konuyu iyi bağlarlar ve umarım artık kaptanların bankai dediğini duyarız. benim merak ettiğim kel kaptan oldumu :D.hatta renji de kaptan olmuş olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Finally mi desek anlamadım şimdi... Sıpoylır Elbiseler geri geldi ama kılıç yok ortada daha. Bakalım zangetsu ne olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 kimsemi okumadı beh.güzel bölümdü bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 tayçolar geldi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 ben sektirmeden okuyorum da yazmaya, paylaşmaya değecek bir olay olmadı tatsuki'nin yeni saç stilinden beri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 bir olay olmadi agir ilerliyor biraz ya. arc ba$indaki tadi vermiyor kisacasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Bu arc güzel olmayacak zaten bence. Bakalım artık 1 sene boş boş okuruz sonra bişiler olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 tarkan gibi çomak teknigiyle dövüşmeyi ogrencek heralde... bknz: içigo:güçlü kahraman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 ICHIGO FENERDE! ÇUBUKLU FORMASIYLA TEKNİK TRAKTÖR GİNJO'YLA BULUSAN ICHIGO KAMERALARA HER ZAMANKİ MAL BAKIŞIYLA BAKTI. Of şaka bir yana Ginjo'nun yalan söylediği o kadar bodos belliyken nasıl buna kanıp gerçekten gaza gelebilir anlamıyorum. Neyse bir power up daha aldı umduğumdan hızlı gidiyor Bankai gelir yakında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
walkie Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 mangareader.net - Bleach 453 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 hmm simdi shit got interesting, ama gene de TAICHOLAR gelsin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 bugün düşünüyordum bleach'i bıraksam mı diye, onun üstüne bu biraz ilginçleşti. ama evet tayço lazım acil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar