Fortuna Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 YOOOOOOWWWW yow yow yow... Okumadıysan açma critical yersin http://i52.tinypic.com/vg7bzd.png Off manyak gibi gülüyorum abi şuan sanki trollü çakan Kubo değilde benmişim gibi, nasıl bir chapterdır bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reyna Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Yok artık !!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 oğf epic arc olcak hissedebiliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 O değilde bu arc > geri kalan tüm arclar. Su chapterdaki karakterler, komedi, surat ifadeleri falan cok hoştu. Yeni Bleach +1 diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 bu arkin kizlari > butun arclar milf boss rulz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Yeni arc süper gidiyor. hafif seinene kaymış gibi hissettim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 GERGE said: hafif seinene kaymış gibi hissettim ben. HİÇ ÖNEMLİ DEĞİL BRO! (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 427 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Çok güzel gidiyor ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Nazar deeeeceeeeekkkk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 http://mensagensmanuscritas.files.wordpress.com/2009/05/keep-trolling3.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 wtf is this shit? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 oha fuhrer gelmis bleache Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 _ILuVaTaR_ said: oğf epic arc olcak hissedebiliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Führer Bradley'i transfer etmiş Kubo lulz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 kingu bradleyyyyyyy!!! lol ama cidden bu kadar benzeyebilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Bakarak çizmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 yeni chapter Birisi de gerçekten öldürse birilerini koldan omuzdan dalmak yerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vioxx Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 oha yaw aizen sakızından sonra bleach bitmisti benım ıcın animesini dahi izlemdigim yoktu ama bu yenı arc guzel bırsey olacak gıbı.. spo ''welcome to our Xcution'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 429 işida'ya da yazık illa kolu kopacak çocuğun. "bakın bu kadar güçlüyüz" diye öyle harcatmaları pek iyi olmadı ama, kimin yaptığı bile belli değilken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 kaç oluyo lan :D hatırladığım kadarıyla adamın 3. kez kolu kopuyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Bu yeni arcda kurgu kat kat daha olgun mu, yoksa bana mı öyle geliyor. Eskiden böyle değildi bu, kurgu çoşmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 bana şimdiye kadar çok yavan ve eskisinden kötü geldi, bir yere bağlaması aylar alacak gibi. yeni karakterleri de birşeye benzetemedim ama göreceğiz artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 kurgudan kastım konu değil, bölüm içi kareden kareye geçişler, chapter bütünlüğü filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 3 bolumde ne kurgusu, ne hikayesi, daha ne gordukte boyle gaza geldiniz anlamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar