Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Manga: Bleach (bol spoiler içerir)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

424

Yeni arc başlıyor sonunda, Rukia'nın 17 ay boyunca gelmemesi saçma olmuş, sonuçta bu adam ruhları göremese bile Rukia yapay beden kullanarak Ichigo ile görüşebilirdi,

O değil son karede neler oldu öyle, o adam hangi çantadan aldı rozeti,

Mesaj tarihi:
renkli kapaktaki tipler çok kötü, filler'dan çıkmış gibi. :/ ama iyi bir başlangıç oldu, yine de aizen kadar başarılı bir kötü yapabileceğini sanmıyorum heh.
Mesaj tarihi:
mangahelpersdada o konuya değinmişler. tatsuki hakkındaki favori yorumum

said:
To all people in this topic saying tatsuki is hot now.

ofcourse she is hot now, she no longer looks like an angry lesbian bitch.
Mesaj tarihi:

425

Inoue baya oturmuş :D Serpilmiş te renklendirilmiş hali daha bir fena olacaktır eminim...

İlk iki bölümden kestirebildiğim kadarıyla şu andaki bleach bölümlerini daha geniş yaş aralıklarına hitab edebilecek şekle sokulmuş. Fena da olmamış yani.

Bir de o siluetlerden biri Renji, diğeri Rukia'ydı ama üçüncüsünü çıkartamadım. Fikri olan?

Mesaj tarihi:
vaperon said:

425

Inoue baya oturmuş :D Serpilmiş te renklendirilmiş hali daha bir fena olacaktır eminim...

İlk iki bölümden kestirebildiğim kadarıyla şu andaki bleach bölümlerini daha geniş yaş aralıklarına hitab edebilecek şekle sokulmuş. Fena da olmamış yani.

Bir de o siluetlerden biri Renji, diğeri Rukia'ydı ama üçüncüsünü çıkartamadım. Fikri olan?

onlar 200 yılda bu kadar büyümüş 18 ayda pek değişceklerini sanmam :P.renji gözlerine kadar dövme yaptırmış olabilir ama :)
Mesaj tarihi:
aquila said:

byakuya

zaten su an meselemiz onun kim oldugu galiba.

yok byakuya o.

Kim olduğunu merak ettiğimiz en son sayfadaki ayak/ayak gölgesinin kime ait olduğu.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...