Pipet Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 2 haftadır yok daha fazla dayanamam elim ayağım titriyo artık .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Yeni arc güzel bir bölümle başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 lan bu herif nasil hala 17 yasinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Sondaki adam aizen mi diyecem facepalm yiyecem sormuyorum :P Ayrıca 1 yıl geçmiş aradan böyle sanki savaşın ertesi günüymüş gibi tripleri sevmiyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Hmmmms ilginç tipler... Bountolar gibi birşey olmaz umarım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitsune Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 424 Yeni arc başlıyor sonunda, Rukia'nın 17 ay boyunca gelmemesi saçma olmuş, sonuçta bu adam ruhları göremese bile Rukia yapay beden kullanarak Ichigo ile görüşebilirdi, O değil son karede neler oldu öyle, o adam hangi çantadan aldı rozeti, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 renkli kapaktaki tipler çok kötü, filler'dan çıkmış gibi. :/ ama iyi bir başlangıç oldu, yine de aizen kadar başarılı bir kötü yapabileceğini sanmıyorum heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Sadece benmiyim yoksa tatsukinin felaket şekilde giderimi olmuş yeni saç ile? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 hep vardı, değerlendirilmeyen potansiyel. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 mangahelpersdada o konuya değinmişler. tatsuki hakkındaki favori yorumum said: To all people in this topic saying tatsuki is hot now. ofcourse she is hot now, she no longer looks like an angry lesbian bitch. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 tatsukinin potansiyel barizdi ya :) ben hep farkındaydım valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Inoue'yi görmedik daha beyler... Biraz sabır. :D Tatsuki bu kadar rock on olduysa, Inoue'den de bir top level upgrade bekliyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 inoue nin memeler uzaya çıkmıştır :).bide o adam aizenmiydi lan banamı öyle geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 o kadar da troll olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 inek.. pardon inoue'den çıksa çıksa peg bundy çıkar. "AL-KÜÜÜÜÜN AL-KÜÜÜÜÜN AL-KÜÜÜÜÜN" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Bundan sonra okumasam da olur sanırım. Death Note'u 25'te bırakmıştım. Bunu da aynı şekilde yapmayı düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Sawer said: tatsukinin potansiyel barizdi ya :) ben hep farkındaydım valla +1 ve evet adam aizene benziyodu abi=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Bu manga da burada biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
walkie Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 425 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 425 Inoue baya oturmuş :D Serpilmiş te renklendirilmiş hali daha bir fena olacaktır eminim... İlk iki bölümden kestirebildiğim kadarıyla şu andaki bleach bölümlerini daha geniş yaş aralıklarına hitab edebilecek şekle sokulmuş. Fena da olmamış yani. Bir de o siluetlerden biri Renji, diğeri Rukia'ydı ama üçüncüsünü çıkartamadım. Fikri olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 byakuya zaten su an meselemiz onun kim oldugu galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 vaperon said: 425 Inoue baya oturmuş :D Serpilmiş te renklendirilmiş hali daha bir fena olacaktır eminim... İlk iki bölümden kestirebildiğim kadarıyla şu andaki bleach bölümlerini daha geniş yaş aralıklarına hitab edebilecek şekle sokulmuş. Fena da olmamış yani. Bir de o siluetlerden biri Renji, diğeri Rukia'ydı ama üçüncüsünü çıkartamadım. Fikri olan? onlar 200 yılda bu kadar büyümüş 18 ayda pek değişceklerini sanmam :P.renji gözlerine kadar dövme yaptırmış olabilir ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Şu bölümler bitene kadar okunmaz manga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 aquila said: byakuya zaten su an meselemiz onun kim oldugu galiba. yok byakuya o. Kim olduğunu merak ettiğimiz en son sayfadaki ayak/ayak gölgesinin kime ait olduğu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
walkie Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 426 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar