nukbasliklikiz Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 arsenal ve hırvat milli takımının yıldızı eduardo nun bugün oynanan Birmingham maçının ilk dakikasında feci şekilde ayağı kırıldı. ingiliz televizyonu pozisyonun tekrarını vermedi ama fotolar var. en az 1 yıl sahalardan uzak kalacak. http://i1.sinaimg.cn/ty/g/p/2008-02-23/U2030P6T12D3490541F44DT20080223213031.jpg http://d.yimg.com/eur.yimg.com/ng/sp/empics/20080223/13/2686518136-soccer-barclays-premier-league-birmingham-city-v-arsenal-st-andrews.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 yazık olmuş. 23-24 yaşında bi adamdı bide dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 çok fena yazık olmuş acil şifalar duyarsa :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nukbasliklikiz Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 http://img254.imageshack.us/img254/2658/b3f297adb171e91f498e5d0zl4.jpg http://www.sporx.com/images/1/33/3756_5249_B_eduardo-sakatlik001.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 oha çok kötü ya :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 adamda direk ayağa girmiş topla alakası yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 acımıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xobalt Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Geçmiş olsun, çok kötü bir sakatlık. İçim gitti, resimlere, Allah kimseye göstermesin :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 uche'den bile fena olmuş adamın ayak resimler spoiler please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 of ama yani adamın ayağını koparsaymış taylor? kaslarla bağlar tutuyo adamın ayağını kemik falan çıkmış gitmiş bakar mısınız ya? bu taylor'u futboldan men etseler de akılları başlarnıa gelse keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Bende bunu açmaya girmiştim foruma. Ya o ne biçim bi harekettir. Kaybedeceği yılı, adam için yatırılan 24 m.'u falan geç vallahi hapse atsalar adamı üzülmem azcık insaf ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 gorduğum gibi hass.. dedim bu ne lan bunu yapan insan olamaz cok da ii adamdı ya off cok kotu geçmiş olsun ahhhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Kemik tamamen gitmiş ya şaka gibi. İnanılmaz birşey o adam bir daha asla eski formuna kavuşamaz bence. Ne kırık bacaklar gördüm de kaslar olmasa kopacak bu yani tamamen kas, bağ falan tutuyor. Bu bacak bir senede yürüyecek kadar iyileşirse iyi. O Taylor'un da Allah belasını versin yani. O adam bir daha futbol oynamasın yapılır mı öyle şey ya. İyi bir yetenekti Eduardu yazık olmuş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Mumu said: of ama yani adamın ayağını koparsaymış taylor? kaslarla bağlar tutuyo adamın ayağını kemik falan çıkmış gitmiş bakar mısınız ya? bu taylor'u futboldan men etseler de akılları başlarnıa gelse keşke. Kesinlikle katılıyorum valla. Resmen içim ürperdi resmi görünce. Direk parçalanmış ayak. O adamın ayağı bir daha eskisi gibi olmaz bir de tam bilek eklem yeri... Açıkçası video olmadan da fotoğrafla kesin konuşmamak lazım ama harbi böyle topla alakasız dalıyosa vericeksin 2 sene futboldan men, aklı başına gelicek baltanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 kaldırılmış video. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Valla izleyebilir miyim kaldırır mıyım bilmiyorum ama denicem. Böyle kırık ve çıkmış kemik görüntüsü çok etkiliyo beni. Yıllar önce Uche'nin kırık bacağını sağa sola sallayarak tek ayak üstünde saha kenarına gösterdiği sahne hala her detayıyla aklımda unutamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 yok zaten merak etme görüntü uzaktan çekilmiş ve kanal da tekrarını vermemiş. yani bacak falan göremiyosun anca pozisyonu anlarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 vidyoyuda kaldırmışlar zaten. neyse aslında izlememek en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 düzelir bence. taylora da yüklenmemek lazım "lan hazır maç başlamış du bi şuna dalıyım" dememiştir adam heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kratochvil Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 offf çok kötü olmuş. bir futbolcunun başına gelebilecek en kötü sakatlık.. acil şifalar dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 başka yerdede resimler gördüm kasıtlı tekme gibi heralde adam kırmak için atmadı tekmeyi ama böle hayvanlara iyi bi ceza lazım uzun süre oynamasın zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Oha cezası olmalı bunun.Yani mahkemede falan... federasyonun vereceği cezadan bahsetmiorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 abi içim gitti naptınız ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 isteyerek yapıyor gibi durmuyordu videoları izleyince gördüğüm kadarıyla. adam önceden kaymış eduardo da topa sol ayağıyla dokununca direk bacağına gelmiş adamın tackle ı. en az 6 maç falan versinler tabi de lafımı geri alıyorum hayat boyu men falan aheha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Video atabilecek olan var mı?youtube'de yasaklanmış videolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar