ombakkombak Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Büyük seçim yaptırdım ben yalnız, birde yetmedi bir büyük kola daha devirdim. Belkide doygunluk hissini veren koladır. Ama doydum abi, akşama kadar da acıkmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 hiç bi numarası yok bence. dişimin kovuuna yetmedi. ben daha gelecek diye kadına bakıyom bön bön. bi baktm menüye sonra tepsiye baktım. allah belanı dedim ve gittim yedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 açıhhtımmmmm,bi dolabi kariştiriyim belki bişeyler çikar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 bu menüyü 2 gün üst üste yedim değişime uğrarmıyım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 dasaaa said: şogüzel! yemek sepeti fiyatına baktım şimdi 10,50ytl*** Yeni *** Acılı Zinger Burger (Peynirsiz) + 6 Parça Hot Shots + 3 Parça Hot Wings + 1 Adet Coleslaw Salata + Normal Boy Patates Kızartması + İçecek ya evet içeriğini bi de ben koyuverdim. yalnız acılı zinger -> fillet değişimi yemeksepeti opsiyonlarında gözükmüyor. ama sanırım not kısmına yazarsanız olabilir. ve evet, acıktım. olsa yerim! daimi olması dileğiyle KIBRISA DA İSTİYOOOOM!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Viktor said: 3 hamburger 2 tavukburger burgerking den 1lt kolada yandaki marketten toplam 9.5ytl bu KFC menu yanina yaklasamaz doyuruculuk olarak :p kesinlikle +1 bugün yedim doymadım, öle çok yiyen şişman biri de değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 genelde menüleri beni tatmin etmiyodu ama bu iyiymis baya bakalım bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Ah bi de o Coleslaw salata yerine patates püresi ilave olsa menüye.Ödül veriridim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 valla ya coleslaw çok kötü, salata yiyen insanlar olsaydık zaten kfc'den herhangi bir şey almazdık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 ben doymadım bu menüyle.. kfc'den yersem, genelde crispy strips menü alırım ve doyarım. işte o an anladım ki beni doyuran menünün yanında aldığım ekmekmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Bone said: dasaaa said: şogüzel! yemek sepeti fiyatına baktım şimdi 10,50ytl*** Yeni *** Acılı Zinger Burger (Peynirsiz) + 6 Parça Hot Shots + 3 Parça Hot Wings + 1 Adet Coleslaw Salata + Normal Boy Patates Kızartması + İçecek ya evet içeriğini bi de ben koyuverdim. yalnız acılı zinger -> fillet değişimi yemeksepeti opsiyonlarında gözükmüyor. ama sanırım not kısmına yazarsanız olabilir. ve evet, acıktım. olsa yerim! daimi olması dileğiyle KIBRISA DA İSTİYOOOOM!!!! orda fentuckys cried chicken diye satar heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 KFC = Kıbrıs Fried Chicken :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 yedim doydum ama tam doymadım yani başka bişey olsa onu da yerdim o doymak olmuo galiba :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 yediğim en irenç menu, hamburger koymuslar tadı tuzu yok burdakileri anlamıyorum ilk defamı kfc yiyip beyeniyosunuz. Eyvallah Bolca koymuslarda zinger burger falan gdip yediğimde her masada mutlaka yarım bırakılmıs kimse yememiş bizde yemedik hepimiz yarım bıraktık. Allah için doyuruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 ya kfc nin evlere servisi rezalet ya da yiyecekler rezalet. ankara armada'daki şubesinden yerken çok güzeldi tavuk vssi burada söyledim salata dökülmüş, patates püresi çok kötü, tavuklar parmak kadar , hamburger dökülüyor. mcdonalds ftw lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 popeyes her konuda ezer şuan kfcyi ama paaalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 eet bugün denedim,allahı var doyuruyo gerçekten.Sabah 6.30 ta kalktım 2 çay içtim 1 tost yedim,öğlen 1 de bu menüyü yedim ve şimdi bu saatlerde akşam yemeği yicem.7 saat gerçekten tutuyo mideyi,ama bana çok acı geldi de o acıda öle ağızda kalan bi acı değil.Gayet hoş bi çalışma olmuş ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Of bugün yedim, yanındaki hot shots ve hot wings iyiydi hakkaten, hamburger için (zingerdi galiba) aynı şeyi söyleyemeyeceğim, gerçekten kötüydü bence, aşırı baharatlı ve kuru gibi geldi bana. Sonuç olarak, değmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 1 ay olmş lan başlık açılalı zaman ne çabuk geçiyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 paket siparişle getirttiğim her nanesi rezil oluyor kfcnin, bu da farklı değildi, hamburger falan rezaletti. ekmek al tıkın aynı hissiyat. niye yine yediysem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 o hamburger çok başarısız gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaz Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 gravy sos nasıl iğrenç bişeydir abi ... aman diyim uzak durun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Bak bide utanmadan güncellemiş. Garbage pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 oha dünyanın en güzel şeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 buna para vericek 1 kişi daha bulurum dominostan 2 tane pizza alırım daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar