Voys Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 yuh ulan. yuh yani. yok böyle bişey yuh. bu menü varken hala gidip salak salak hamburger yıyenleri, tayyibe havale edıyorum.edit/dasaa: resim, içerik, fiyat ekliyorum. pek legal bi edit değil ama bilgilendirme amaçlı ^_^ [hr] Acılı Zinger Burger (Peynirsiz) + 6 Parça Hot Shots + 3 Parça Hot Wings + 1 Adet Coleslaw Salata + Normal Boy Patates Kızartması + İçecek KFC Fiyatı 9,50YTL Yemeksepeti Fiyatı 10,50YTL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 10 milyona baya saglam menü geliyo da ben yiyemem zebil olur diye hic cesaret edemedim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Evet gerçekten fiyat performans oranı güzel gibi duruyor ama ACI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 ben yarın yicem inş. gordum dun reklamini dibim düştü resmen. benim gibi 3 kişi doyar onla xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 içerik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 çok manyak bişeydi bende gördüm 9 milyon olması lazım bide bide bide 26 şubat salı günü dominosta gel-al serviste karışık orta boy pizza 5 milyon duyrulur sömürünüz lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 9.5ytl. resim koycamda bulamıom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 KFC, yeni doyurucu lezzeti Xtreme Menü’yü 18 Şubat’tan itibaren satışa sunuyor. Kendisine özel kutusu içerisinde KFC’nin farklı lezzetlerinin biraraya getirildiği Xtreme Menü doyurucu olmasının yanı sıra ekonomik oluşuyla da dikkat çekiyor. Xtreme Menü ile ilk önce gözünüz daha sonra mideniz doyacak. KFC Xtreme Menü; Zinger Burger, 6′lı Hot Shots, 3′lü Hot Wings, Coleslaw, Patates Kızartması ve Coca Cola’dan oluşmakta. KFC tutkunları! Çok fazla para harcamadan sadece 9,50 YTL’den satışa sunulacak doyurucu lezzet Xtreme Menü’yü denemek için vakit kaybetmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 oha. unbelivebellelele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 ohh ohh da bana yetmez bu =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 yarın ben de bi yicem ondan bugün reklamda gördüm de baya iyi duruyo=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 KFC Xtreme Menu; Zinger Burger, 6'lı Hot Shots, 3'lü Hot Wings, Coleslaw, Patates Kızartması ve Coca Cola'dan oluşmakta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Lopeth said: ohh ohh da bana yetmez bu =( sormasi ayip kaç kilosun sizeini bizimle paylasir misin? :D Voys said: KFC Xtreme Menu; Zinger Burger, 6'lı Hot Shots, 3'lü Hot Wings, Coleslaw, Patates Kızartması ve Coca Cola'dan oluşmakta. yazdik biz, orjinal oL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 75 kiloyum adana yanına pide söylüyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Fiyata bakarsak içerik güzel. Kenducky menü'den vazgeçirebilir beni. Yarın deneyecem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 lol ya şu coleslaw yerine ufak ekmeklerden olsaymış off derdim yemiyorum coleslaw'ı istesem yerine ekmek verirler mi acaba=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 iğrenç fastfood Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 daha dün gece 12:30 civarlarında yedim, cidden bitmiyor. Xtreme Meal ismi de bana idiocracy filmini hatırlatmadı değil. ufak bir hatırlatma, zinger yerine fillet, coleslaw yerine de gravy veya patates püresi alınabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 o ekmekleri varya bunların. o efsane bişey. ilerde eve çıkınca normal odun ekmeği yerine ondan almak ıstıyorum. verirler mi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 coleslaw ne bu arada ne var içinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 yemeksepetin'de var. 0.75Ytl hatta yanlış hatırlamıyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 coleslaw yerine ekmek olmadı patates püresi alırım o zaman ekmek versinler pls=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Voys said: coleslaw ne bu arada ne var içinde kereviz salatası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 kötü mü tadı peki? ne bılıyım koyduklarına göre öyle vardır bı bıldıklerı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 coleslaw iğrenç birşey. lahana, havuç, mayonez ect. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar