PhysX Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 ya iyi tamam da bana göre o başındaki şeyi takması dahi gereksiz onu takmayınca gavur olunmuyor neyse burası dediğim gibi türban tartışma olayı onun topiği var burası eğlence bölümü müslümanlık bombacılık olarak kullanılıyorsa ben buna bulunduğum yerden birşey yapamam ki? yani dediğim gibi burda amaç aşşağılamak falan değil müslümanlığı yabancılar yanlış anlıyor olabilir ama bu yanlış anlatanların sorunu benden kaynaklanan bir sorun olsaydı düzeltirdim ha dersen ki ne yani yabancı ile konuşurken şu gördüğün bombacı derse bana yabancı çeker köşeye anlatırım savunurum ama dediğim gibi anlatanlar anlatıyor... bir de herşey üzerinden mizah yapılabilir mizah ile aşşağılama arasında ince çizgi vardır mizah yapmayı beceremeyenler aşşağılarlar ve ben bu topikte bir aşşağılama göremiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 sen göremiyor olabilirsin ben görmüşüm yersiz bulmuşum ve eleştirmişim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 PhysX said: bir de herşey üzerinden mizah yapılabilir hergün yeni şeyler öğreniyorum yaw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 yabanci birinden "in case you are wondering what a muslim pussy looks like" diye powerpoint sunum geldi komik buldum konu actim, hemen herkes savunmaya gecti. hristiyan kedi diye acsam rahip kiyafeti olsa kedide ona gulmicek miydiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 mesajın sağ üst köşesinde ünlem var.. eğer kendi dinine şuyuna buyuna aşşağılama görüyorsan şikayet edersen ve haklı bulunursan sanıyorum kapanır konu ama ben arkadaşın müslümanları rencide amaçlı topik açtığını düşünmüyorum pussy kedi anlamına da geliyor tabi haklısın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 PhysX said: ama ben arkadaşın müslümanları rencide amaçlı topik açtığını düşünmüyorum Zaten belli yani niye rencide amaçlı açsın şimdi böyle bir forumda, bilmeden anlamadan açmış işte. mesela hala şöyle birşey diyoki BioHazarD said: hristiyan kedi diye acsam rahip kiyafeti olsa kedide ona gulmicek miydiniz? ki alakası yok yani, hacı kıyafetiyle kedi aç gülerim ama böyle bombalı mombalı komik değil, yabancıların bize güldüğü ve dalga geçtiği hatta korktuğu yanlış bildiği şeylere gülüyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Platon Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 PhysX said: bir de herşey üzerinden mizah yapılabilir mizah ile aşşağılama arasında ince çizgi vardır mizah yapmayı beceremeyenler aşşağılarlar ve ben bu topikte bir aşşağılama göremiyorum arkadasım herşey üzerinden mizah yapılmaz.. bazı onemli degerler vardır. bu bayrak olabilir, din olabilir, anan baban kısacası ailen olabilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 BioHazarD said: yabanci birinden "in case you are wondering what a muslim pussy looks like" diye powerpoint sunum geldi komik buldum konu actim, hemen herkes savunmaya gecti. hristiyan kedi diye acsam rahip kiyafeti olsa kedide ona gulmicek miydiniz? rahip kıyafetiyle bu bir mi? başka da bir şey demiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 valla ben bu kadar derin düşünmedim.daha önce stumbleupon da aynı resmin motivational poster yapılmış hali vardı.ona gülmüştüm (orda terörist olarak geçiyordu.altında "i can haz 72 virginz" yazıyodu filan).bu komik gelmedi ondan (td) verdim. lolcat ler baydı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 fenris said: lolcat ler baydı zaten. çoktan baymayı geçmişti yaw, artık gülmüyodum bundan sonra bakmam herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 bide sanki resim yalan yanlis ta yabancilar korkuyo gibi konusuyosunuz. adamlar gidip 72 huri geyigine bombaliyolar orayi burayi, insanlar oluyo,sakat kaliyo, bombaci olarak bilmiceklerde ne diye bilcekler? iyi gostermek icin bisey yapiyo musunuzki? dahada baska bisey yazmicam, rahatsiz olan sikayet etsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 resim komik olmayabilir evet o yüzden ben bir resim daha paylaştım altında ama hiç bu kadar derin düşünüleceği aklıma gelmedi yani.. haklı olabilirsiniz anlayış biçimlerimiz farklı sonuçta anne baba üzerinden mizah yapılmaz ki? hakaret yapılır anca.. mesela atatürkü çok seven ben atatürk üzerinden mizah yapılmasına karşı değilim ama bu youtube deki gibi olmamalı(yunan videosu) buradaki amaç kediye bakıp gülmek ti mesela kedilere köpeklere şekiller yapılır ay ne tatlı olmuş gibi bakılır gülümsenir :) kötü bir amaç yok en azıdan ben kendi adıma açık sözlülük ile bunu diyebiliyorum aslında kedi resimleri baymadı her şeye türban takıp türbanlı kardan adam türbanlı kuş türbanlı ağaç diye çekildiği için sıkıldı insanlar doğal olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 ÇOK büyük EDİT: ahaha lan o kedide bomba varmış gece 3 te bakınca böyle oluyor işte... o zaman dabıl (td) (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Platon Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Platon said: musluman kedi diye topic acarsan birde boyle bi foto koyarsan bütün müslumanların din namına birşey bilmeyen beyinleri yıkanmış şuursuz intahar komandolarıyla aynı kefeye koymuş olursun.. yazmıstım ama dikkatli okumamısın demekki eheh :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Bi bırakın biraz gülün ya bu ne =) Ben güldüm şahsen ikisine de. (tu) Bazı şeylere mizah yapılmaz diyenlere de ancak gülerim yani , mizah heryerdedir , özellikle dini bu kadar abartmaya çalışan bir ülkede dinle ilgili mizah mutlaka olacaktır. Bkz. Penguen'in simpsons ailesini müslüman yaptığı zaman. Gülün geçin yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 şimdi ben son fikrimi yazim birdaha yazmıcam yeterince yer işgal ettim topikte. ben 3 sayfayı kedide normal arapların giydiği beyaz çarşaf var diyerekten burda aşşağılama yok dedim.. fakat bomba varsa iş değişir ortaya Platon un çizdiği tablo çıkar yani bu müslüman insan diye topik açıp intahar komandosu koymaya benziyor, bende müslümanım ama komando değilim diyesi geliyor insanın.(kedinin mülsümanı mı olurmuş ne diyor bu demeyin kedi burada sadece "x" yani anlatmaya çalıştığım müslüman x diye topik açıp bombalı x fotoları koymak) şayet bu topik useme bin ladinin kedisi diye açılsa idi. kahkalarla gülebilirdim ayrıyetten evet ghost_boo mizah her yerdedir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satanael Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Zaten biz müslümanların %50 si intihar komandosu %30 u elbombası ile geziyor %20 sindede tayyip dövmeli bazoka var. potansiyel tehlike gibiyiz.. Hani su resimlere gülmenin g si bile aklımdan gecmedi. Komik degil aksine belli kesimi rencide edici.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Güldüm ben. O kadar abartmayın herşeyi, inanç epey ilginç birşey zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satanael Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 inanç ile alakalı değilki bu..Hani o kedinin üzerinde sadece kıyafet olsa yada nebileyim başka bişi olsa güzel. ama üzerinde birsürü dinamit sarıldımı bu hoş olmuyor. ya sanki bütün müslümanlar terörist gibi gösterilmeye çalışıldığı şu günlerde heleki. demek istedigim o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Üff çok kasmışsınız ya. Sonra başbakanlar çıkıyor; bunlar ahlakı bozuyor diye her ota dava açıyor hehee. Gülün geçin, ehehe çok tip durmuş ikinci kedi mesela :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 ikiside süper (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Konuyu açtığımda burnuma karıştırıyordum. Mesajların sonunda hala burnumu karıştırıyorum. Hayır müslüman kedi yazısını görmesem ne olduklarını bile anlıyamıycamç. Kıçına roket takılmış kedi ? Başarısız (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar