Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

musluman kedi

BioHazarD

Öne çıkan mesajlar

ya iyi tamam da bana göre o başındaki şeyi takması dahi gereksiz onu takmayınca gavur olunmuyor neyse burası dediğim gibi türban tartışma olayı onun topiği var burası eğlence bölümü

müslümanlık bombacılık olarak kullanılıyorsa ben buna bulunduğum yerden birşey yapamam ki? yani dediğim gibi burda amaç aşşağılamak falan değil müslümanlığı yabancılar yanlış anlıyor olabilir ama bu yanlış anlatanların sorunu benden kaynaklanan bir sorun olsaydı düzeltirdim

ha dersen ki ne yani yabancı ile konuşurken şu gördüğün bombacı derse bana yabancı çeker köşeye anlatırım savunurum ama dediğim gibi anlatanlar anlatıyor...

bir de herşey üzerinden mizah yapılabilir mizah ile aşşağılama arasında ince çizgi vardır mizah yapmayı beceremeyenler aşşağılarlar ve ben bu topikte bir aşşağılama göremiyorum
Sosyal ağlarda paylaş

mesajın sağ üst köşesinde ünlem var..

eğer kendi dinine şuyuna buyuna aşşağılama görüyorsan şikayet edersen ve haklı bulunursan sanıyorum kapanır konu

ama ben arkadaşın müslümanları rencide amaçlı topik açtığını düşünmüyorum

pussy kedi anlamına da geliyor tabi haklısın :)
Sosyal ağlarda paylaş

PhysX said:

ama ben arkadaşın müslümanları rencide amaçlı topik açtığını düşünmüyorum

Zaten belli yani niye rencide amaçlı açsın şimdi böyle bir forumda, bilmeden anlamadan açmış işte.

mesela hala şöyle birşey diyoki

BioHazarD said:
hristiyan kedi diye acsam rahip kiyafeti olsa kedide ona gulmicek miydiniz?

ki alakası yok yani, hacı kıyafetiyle kedi aç gülerim ama böyle bombalı mombalı komik değil, yabancıların bize güldüğü ve dalga geçtiği hatta korktuğu yanlış bildiği şeylere gülüyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

PhysX said:

bir de herşey üzerinden mizah yapılabilir mizah ile aşşağılama arasında ince çizgi vardır mizah yapmayı beceremeyenler aşşağılarlar ve ben bu topikte bir aşşağılama göremiyorum

arkadasım herşey üzerinden mizah yapılmaz.. bazı onemli degerler vardır. bu bayrak olabilir, din olabilir, anan baban kısacası ailen olabilir..
Sosyal ağlarda paylaş

BioHazarD said:
yabanci birinden "in case you are wondering what a muslim pussy looks like" diye powerpoint sunum geldi komik buldum konu actim, hemen herkes savunmaya gecti. hristiyan kedi diye acsam rahip kiyafeti olsa kedide ona gulmicek miydiniz?

rahip kıyafetiyle bu bir mi?
başka da bir şey demiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

bide sanki resim yalan yanlis ta yabancilar korkuyo gibi konusuyosunuz. adamlar gidip 72 huri geyigine bombaliyolar orayi burayi, insanlar oluyo,sakat kaliyo, bombaci olarak bilmiceklerde ne diye bilcekler? iyi gostermek icin bisey yapiyo musunuzki?

dahada baska bisey yazmicam, rahatsiz olan sikayet etsin.
Sosyal ağlarda paylaş

resim komik olmayabilir evet o yüzden ben bir resim daha paylaştım altında ama hiç bu kadar derin düşünüleceği aklıma gelmedi yani..

haklı olabilirsiniz anlayış biçimlerimiz farklı sonuçta

anne baba üzerinden mizah yapılmaz ki? hakaret yapılır anca.. mesela atatürkü çok seven ben atatürk üzerinden mizah yapılmasına karşı değilim ama bu youtube deki gibi olmamalı(yunan videosu)

buradaki amaç kediye bakıp gülmek ti mesela kedilere köpeklere şekiller yapılır ay ne tatlı olmuş gibi bakılır gülümsenir :) kötü bir amaç yok en azıdan ben kendi adıma açık sözlülük ile bunu diyebiliyorum

aslında kedi resimleri baymadı her şeye türban takıp türbanlı kardan adam türbanlı kuş türbanlı ağaç diye çekildiği için sıkıldı insanlar doğal olarak
Sosyal ağlarda paylaş

Bi bırakın biraz gülün ya bu ne =)

Ben güldüm şahsen ikisine de. (tu)

Bazı şeylere mizah yapılmaz diyenlere de ancak gülerim yani , mizah heryerdedir , özellikle dini bu kadar abartmaya çalışan bir ülkede dinle ilgili mizah mutlaka olacaktır.

Bkz. Penguen'in simpsons ailesini müslüman yaptığı zaman.

Gülün geçin yahu.
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi ben son fikrimi yazim birdaha yazmıcam yeterince yer işgal ettim topikte.

ben 3 sayfayı kedide normal arapların giydiği beyaz çarşaf var diyerekten burda aşşağılama yok dedim.. fakat bomba varsa iş değişir ortaya Platon un çizdiği tablo çıkar yani bu müslüman insan diye topik açıp intahar komandosu koymaya benziyor, bende müslümanım ama komando değilim diyesi geliyor insanın.(kedinin mülsümanı mı olurmuş ne diyor bu demeyin kedi burada sadece "x"
yani anlatmaya çalıştığım müslüman x diye topik açıp bombalı x fotoları koymak)

şayet bu topik useme bin ladinin kedisi diye açılsa idi. kahkalarla gülebilirdim

ayrıyetten evet ghost_boo mizah her yerdedir..
Sosyal ağlarda paylaş

inanç ile alakalı değilki bu..Hani o kedinin üzerinde sadece kıyafet olsa yada nebileyim başka bişi olsa güzel. ama üzerinde birsürü dinamit sarıldımı bu hoş olmuyor. ya sanki bütün müslümanlar terörist gibi gösterilmeye çalışıldığı şu günlerde heleki. demek istedigim o.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...