Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kara Harekatı Başladı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
genelkurmayın yaptıklarına bişi demiyorum ama sonuçta sınırötesi operasyon için meclisin hükümete, hükümetin de askere yetki vermesi gerekiyor ee hükümet de maşallah abd nin sözünden çıkmadığı için izin alma gereği duymuştur.
Mesaj tarihi:
genel kurmay başkanlığı said:
; bir helikopterimiz, bilinmeyen bir nedenle, sınırımıza yakın bölgede kırıma uğramıştır. Helikopter, olay yerinde ilgili teknisyenler tarafından incelenmektedir.

falanca
Mesaj tarihi:
aktiftablet said:
DoruK said:
porsuk dediğin hiç iyi bişi deil, olası bi dünya savaşında harcanacak ilk ülke türkiye olur direk, samsundan çıkar öğle yemeğini ankarada akşam yemeğini boğazda yer ruslar. hani yol ayrımı falan iyi hoş da denge politikasının bozulmaması lazım sonuçta.

Senin gibi dünya vatandaşı olanlar kaçıp gider ama geride kalanlar yine de yemek yedirtmez Ruslara.

aman sevsinler işte bu da mahalle delikanlılarından malkoçoğlu hüseyin heralde. anlıyorum gençsin güçlüsün yakışıklısın, fakat zamanında senin gibiler böyle saf saf celalleneceğine bilim adına, akıl adına bir şeyler yapmaya çabalasaydı yurdumda azalan oksijen miktarına bu kadar üzülmezdim. don gömlek glock çıkarsın sen de iki uçak düşürürsün artık. dahiyane fikirlerinle düşmanın lojistiğini çökertir milletin efendisi olursun.

kolay değil öyle aktifim, maalesef artık eskisi gibi değil. saf suyla elektrik iletmeye çalışacağına biraz tuz ekmen lazım, saf suyla iletilmez diyene de kızmamak lazım.
Mesaj tarihi:
genel kurmay başkanlığı said:
; bir helikopterimiz, bilinmeyen bir nedenle, sınırımıza yakın bölgede kırıma uğramıştır. Helikopter, olay yerinde ilgili teknisyenler tarafından incelenmektedir.

lol
Mesaj tarihi:
Bari kayıp haberleriyle dalga geçmeyin ya :S

Doruk bu kadar aşağılamayı hak eden bir ülke değil burası. Hangi Rusya herkesin eywallahını alıp Nato ülkesi Türkiye'ye saldırıyor? Tamam bir numara değiliz ama yorumları abartıyorsunuz. Rusya hangi güçlü ülkeye(kendi minik devletçiklerine değilde) girip bir günde bitirdi?
Mesaj tarihi:
bu kadar ciddiye alınacak bir mesaj değildi benimki, amacım rusyanın müttefiklerle olası bir savaşında piyangonun ilk vuracağı ülke olduğumuzu söylemekti, ama milliyetçi damarını tatmin etmek için hazır duran forum üyeleri her zaman var, biraz sakin, kimseyi aşağıladığım yok.
Mesaj tarihi:
burax osman pasa zamaninda benim babam o bolgedeki askeri hastanelerden birinde bashekimdi, oyle dusundugun gibi az maz sehit yoktu, her gun bir kac tane sehit geliyordu, kim diyorsa az sehit yalan soyluyordur. Allah korusun hepsini.
Mesaj tarihi:
birgece ansizin

washingtom 333
missouri 356

toprak cok adam yok bu amerikada o yuzden new york u almama karari verdik hem cok sevimsiz sehir

tepemizi attirirlarsa sabah bigmacimizi de kaliforniya da yeriz
Mesaj tarihi:
Redeagle said:
Bari kayıp haberleriyle dalga geçmeyin ya :S

kayıp haberi filan değil, görünen o ki pkk helikopteri düşürmüş ama bizim genelkurmay her zamanki gibi "bilinmeyen bir sebeple" deyip geçiştiriyor olayı. alışığız zaten kendi kendine patlayan savaş araçlarına. 8-)
Mesaj tarihi:
Bir çok sınırdışı operasyon yapıldı, ben çocukken bile PKK bitti bitecek son darbe indi derlerdi şimdi geldim 20 yaşına hala aynı ezber. Bakalım bu sefer kaç can gidecek. Değişen tek şey bu olacak belkide?
Mesaj tarihi:
aldığım haberlere göre tanıdığım biri şehit olmuş, helikopter pilotuydu kendisi. üzüldüm çok. allah rahmet eylesin.

edit: düşen helikopter ile alakası olabilir bu arada.
Mesaj tarihi:
dağlık alanda pusuya yatmış teröriste karşı operasyon yapılıyor.maalesef böyle bir savaşta verilecek şehit sayısı haliyle fazla oluyor,ama başka bir alternatif de yok..ha şu olurdu tabii,bizim yerimizde abd olsaydı hiç dağa asker yollamadan direk kimyasal,biyolojik silahı kafalarına atardı,tek kayıp vermeden temizlerdi,kimse de kınayamazdı..ama tabii böyle birşeyi biz yapamayız..

allah şehitlerimize rahmet eylesin, terörist pislikler teker teker itlaf ediliyor,bölgede tsk ayarında hiçbir ordu yok,gerilla savaşında abd ye göre çok başarılı bir orduya sahibiz, övünmeliyiz...
Mesaj tarihi:
aslında kimyasal silaha her zaman karşıyım fakat bu *bnelere karşı gözümü kırpmadan kullanırım

o kadar sınırda sıkıştılar kim koştu yardımlarına türk milletinde de balık hafızalı olunmaz ki :(
Mesaj tarihi:
Bu operasyonun PKK sorununu çözeceğini düşünmüyorum.Askeri açıdan bitirsek bile,bir süre sonra illa tekrar güçlenecekler.Daha önce izlediğimiz bir film bu.
Ayrıca verilen sayılara da hiç güvenemiyorum.Öldürülen PKK'lı sayısı bence daha az.Umarım ölen asker sayısı daha fazla değildir.
Mesaj tarihi:
Danışıklı dövüş hepsi bu.

Buradan operasyon kararı çıkar, sonra hükümet haber verir amerikaya izin almak için, izin alınır. Amerikadan haber gider Irak'a operasyon yeri ve zamanı için. 5 pkk lı öleceğine 1 tane ölür. Bölünerek çoğalıyor hayvanlar bahar a aynı sayıya ulaşırlar.
Mesaj tarihi:
raw la ombak..necisiniz abicim siz,az çok ne olduğunuz belli de,gidin teröristlerin forumlarında saçma sapan abuklayın..şu yazdıklarına bak ya...karikatürmüsünüz siz ya..
  • Yeni Oluştur...