Utterable Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 frost mage'ler insani sinir ediyordu, iyi olmus geberin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Lock'a olmem. -bir druid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Wispy said: TBC öncesinden beterden kastım PvP de ortalığı dağıtırken PvE de threat sorunu yüzünden iyi falan değildi regalya kusura bakma. T3 mage oynuyordum ve adamlar için imkansızdı neredeyse mage le rogue la kafa kafaya gitmek. PvP de godlike dolaşırken en azından raidlerde eziliyordu locklar. Şimdi PvP de de Raidlerde de krallar Ezilme derken bi loathebde oda buff rotasyonu sana geldimi biraz düzeltiyordun ki guildden guilde farkvar o dönemde millet warlock can't dps die topic kasiyordu biz 1k+ üzeri dps kasarken sizin warlockların sux olabilitesi var hikaye yani Pre-bc dede tepedeydik dmg meterde şimdide öyleyiz sm/ruinplxmeit tek eksiğimiz vardi aoe onuda verdiler çok şükür. :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Ben gördüğümü söylüyorum arkadaş! Pre bc mage oynuyordum en kral warriorları r1 frostboltla kesme kapasiten vardı eskiye nazaran warrior mage karşısında daha şanslı. Açın şunun videosunu falan gibi bi geyik yapmicamda en azından maziye göre baya bi gelişme var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 lock kasını ciddiye bile almıyorum. yanı tbc öncesi daha iyidi, şimdi hem mage'in hem warrior'ın zamanını bosa harcıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Valla ben "lock kasın" olayını ciddiye aldım. bayada bir insan ciddiye aldı. ben iddea ediyorumki WoLK geldiğinden WoW oynayan insanların %50sinden fazlasında bir level 80 bir lock karakter olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 ee her patch topiği whine topic etmekten vazgeçcekmisiniz o zmn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 evet sizin tarafınıza geçicez lock is fine, l2p X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Summon Doom Lord Kazzak, wadaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 wotlk gelınce kalganın dedıgıne gore mage>lock durumu olusacak. En azından ıntend edılen bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Arayı tutturamadılar zaten. Ayrıca Fin'i lock paklar bir tek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 easy mode class oynamam -bir warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 ahaha :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Gelecekten bir kilit görüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Fin ve SoulCube, WoW bölümü 1 hafta uzaklaştırma. Keep'em coming boyz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 NE DEMİŞLER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Alma warriorın ahını... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 aheste aheste _ _ _(o.O)_/ ahah küfür falan mı ettiler nerf lock!asdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 warlock oynaması cok kolay 3 tuş yetiyor sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 iki adamsınız biriniz cıkar aheste aheste demedi ayıp be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 http://img245.imageshack.us/img245/4301/lolpadmh2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar