Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Fin said: alliance'ım kaldım sylvanasta oyle =p nick ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 argust Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Ben de döndüm geri... Gerçi çok da oynamışlığım yoktu da... Argent Dawn serverındayım ben. Human/Warrior'um vardı eskiden şimdi arkadaşlarla Horde takılıyoruz. En eski serverlardan biri Argent Dawn, ama hem PvP/RP olması hem oturmuşluğuyla iyi oluyor. Haftada bir falan servera girmek için sıra beklediğim oluyor o da 2-3 dk en fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Bence hatanı GM e bir iletsen belki düzeltirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Rewendor said: En eski serverlardan biri Argent Dawn, ama hem PvP/RP olması hem oturmuşluğuyla iyi oluyor. AD- RP/PvP değil, RP/PvE :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 RP/PvE diye birşey yok yanılmıyorsam. Orada druid oynamıştım zamanında BL'den kaçıp. Pure RP olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Xhunarion said: RP/PvE diye birşey yok yanılmıyorsam. Orada druid oynamıştım zamanında BL'den kaçıp. Pure RP olması lazım. Pure RP=Rp/PVE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Frostmane'e gel. PvP adamısın, o bg sırası mı çekilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 hazır konu varken bende sorayım bu saatten sonra 1-2arkadasın oynuyorken wowa başlamak mantıklı mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jay-Jay Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 I ıh, mantıksız, başlama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Jay-Jay said: I ıh, mantıksız, başlama :D yapıcak hiç bişe bulamıyorum kendimi alkole verdim boşta acc var sıfırdan kassam mı falan diye düşünüyorum içindeki chardanda hayır gelmez zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Argent Dawn RP diye değiştirilmiş ben girdiimde böyle değildi. Ama "PVPRP" şeklinde serverlar da var Ravenholdt vs gibi, bakarsanız görürsünüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 ombakkombak said: Xhunarion said: RP/PvE diye birşey yok yanılmıyorsam. Orada druid oynamıştım zamanında BL'den kaçıp. Pure RP olması lazım. Pure RP=Rp/PVE Değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Xaenin said: Frostmane'e gel. PvP adamısın, o bg sırası mı çekilir. kaan boostlarım dersen arada sırada başlamayı düşünüyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Xhunarion said: ombakkombak said: Xhunarion said: RP/PvE diye birşey yok yanılmıyorsam. Orada druid oynamıştım zamanında BL'den kaçıp. Pure RP olması lazım. Pure RP=Rp/PVE Değil. Öyle pls, PVE/RP serverı yok işte. RP olarak geçenler pve pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 "PVP RP" serverı var dedim zaten ben PVE değil, server listte de yazıyor zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Frostmane'deki gültte boostlayan birileri çıkar Yiğit. çıkmazsa sorumluluk benim değil ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 hala seçemedik help Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Gelsene abi Frostmane'e deli misin nesin, takılırıx. Boostlarım ayrıca hep boostluyorum vaktim ve mecalim oldukça. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sakaryali Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Merhaba arkadaslar ben yaklaşik bir hafta önce world of warcrafta başladım helfire realmindeyim bu realmde bulunan arkadaşlarla tanişmak birlikte oynamak istiyorum bu oyun yalniz oynanmıyor nikim sakaryali bana oyun içinde ulaşmanızı bekliyorum saygılarımla SAKARYALİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 khala gel olm Burning legiona hatta alphanı da kap, boostlamam ama gene de gel :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astral Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 onu bunu bilmem gidin popülasyonun çok kötü olduğu bir realm da başlayın. rahat rahat kasarsınız, 70ledikten sonra pve uğraşmayın popülasyonu kötü olan yeni serverların ya da yeni battlegroundların arenasıda çok keko oluyor. süper arena kasarsınız komple giyinir sonra basarsınız migratei. auchiodunda min 2200 ratinglerde gezerken zenedara geri döndüğümden beri 1800den yukarı çıkamadım. (-ki 1400 1500 lerde gezen insan sayısı yüzlerce, ilginç bir realm ve battleground blackout) yüksek popülitesi olan realmların battle groundlarıda çok kazık oluyor. oyuncu kalitesi, gear farkı gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astral Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Xhunarion said: Vindication'a adam lazım, 10 dakika WSG queueları var, delirtir. AB queueları tam bir muamma. bazen 1 saat, bazen hop instant giriyor. Deli. auchdayken ben aynı battle groundaydık sanırım sen de sporegear mıydı oradaydın öyle kalmış aklımda. battle ground bekleme süreleri inanılmaz dı orada. 5 6 saat AB olmadığını biliyorum. gel gör ki arena hadisesi çok iyiydi herkes kekoydu ratingin dibine vuruyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ripe Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Vindication da ally de nerdeyse bütün BG lar 1 dk en fazla. ama nefret ettim Vindication Bg dan devamlı kesiliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 dunemaul a devam ediyoruz saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar