Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Amon Amarth abinin kafası

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Şimdi efendim, çok şahane bi grup kendileri, sahne performanslarını izlemekte nasip oldu, şarkının en gaz yerinde toptan windmill'e giriolar alıyosun gazı. Herşeye eyvallah.
Ama bu windmill olayına soloda girilmezki.

Son of Oden
Thunder God
Master of War
ASATOR!!!111

nakaratından sonraki soloda dikkat abiye.
ağrıdan uyunmaz yahu

Mesaj tarihi:
RTN2 ye gelenler bilir. Çıkan herkes öğrenmiş "meraba törkiiiyyyyğ" falan der, abim geldi elinde 10 lt bira ile sahneden bağırıyor .... ŞEREFEEEEEE

Amon Amarth bir başka yaw :>
Mesaj tarihi:
Ne alaka lan cok farkli kulvardalar. Rammstein sahnede leslik yapiyo bi kere performans degil benim gozumde. Daft Punk kesinlikle insan ihtiva etmemektedir, adamlar inanilmaz, sahne sovlari da dedigin gibi.
Ama Amon Amarth napsin cidden ben Thor sen Odin, kesersin kesemezsin ha kestin ha kesecen falan mi yapcaklar sahnede : ) Olayi bu adamlarin
Mesaj tarihi:
Mr_Hand said:
+1
irkilme değil de, uzaklaşıyorum eet :D

şimdi bunu demişim ok, ama liquid tension experiment dinlerim arada. Adamlar kaliteli bayaa. (gerçi gitarlarının şeklini bilmiyorum heuhe)
Mesaj tarihi:
Selamon said:
Helelöy. Amon Amarth ulan. Alsınlar beni turne ekiplerine, ne iş olsa yaparım, peşlerinden gezeyim yeter bana.

3 ay takılır karaciğer yetmezliğinden gidersin sen =)
Mesaj tarihi:
Mr_Hand said:
Mr_Hand said:
+1
irkilme değil de, uzaklaşıyorum eet :D

şimdi bunu demişim ok, ama liquid tension experiment dinlerim arada. Adamlar kaliteli bayaa. (gerçi gitarlarının şeklini bilmiyorum heuhe)

Altıgen yada elips var. Birini seçip çıkıyorlar sahneye. :p
Mesaj tarihi:
SIy-One said:
rtn2 ye gidenler liv kristine in kocasının saçlarını da unutamamıştır sanırsam. dizlerine kadar geliyordu nitekim.

Alexander Krull.

Öyle saç istiyorum ben. Ühü.

Bu karısı Liv Kristine ilen bir pozu kendisinin:

Bu da solo takılırken bir poz:

• Yeni Oluştur...