Lidriel Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Şimdi efendim, çok şahane bi grup kendileri, sahne performanslarını izlemekte nasip oldu, şarkının en gaz yerinde toptan windmill'e giriolar alıyosun gazı. Herşeye eyvallah. Ama bu windmill olayına soloda girilmezki. Son of Oden Thunder God Master of War ASATOR!!!111 nakaratından sonraki soloda dikkat abiye. ağrıdan uyunmaz yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 oha be cidden hayvan adam. windmill olayi super yalniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 RTN2 ye gelenler bilir. Çıkan herkes öğrenmiş "meraba törkiiiyyyyğ" falan der, abim geldi elinde 10 lt bira ile sahneden bağırıyor .... ŞEREFEEEEEE Amon Amarth bir başka yaw :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 bi röportajda türk hayranlarınıza ne tavsiye edersiniz sorusuna "bir efes açıp yeni albümümüzü dinleyin" falan demişti. bira mühim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RecepIvedik Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Çok kral bir gruptur. tek dileğim tekrar türkiye ye gelmeleri :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 adamlarin her videosunda cok senkronize bu windmill olayi yav ama solodaki bambaskaymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Rammstein , Daftpunk falan bunların sahne performanslarını youtube'da falan izledikten sonra şunlara artık kıçımlamı gülsem napsam anlayamıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Dimi. Söyleyelim Ragnarök canlandırsınlar sahnede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Tabi.. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Ne alaka lan cok farkli kulvardalar. Rammstein sahnede leslik yapiyo bi kere performans degil benim gozumde. Daft Punk kesinlikle insan ihtiva etmemektedir, adamlar inanilmaz, sahne sovlari da dedigin gibi. Ama Amon Amarth napsin cidden ben Thor sen Odin, kesersin kesemezsin ha kestin ha kesecen falan mi yapcaklar sahnede : ) Olayi bu adamlarin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 harbi ha anakin mi gandalf mı gibi bi karşılaştırma bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 oha kafa elinde kalır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eeht Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 1.50 jason m/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Üçgen hatları olan elektro gitar görünce böyle bi irkiliyorum, uzaklaşıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 +1 irkilme değil de, uzaklaşıyorum eet :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Helelöy. Amon Amarth ulan. Alsınlar beni turne ekiplerine, ne iş olsa yaparım, peşlerinden gezeyim yeter bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 360 çeviriyor amcam, yakışır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 herif combo headbang yapıyor. tuşları neydi? asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Mr_Hand said: +1 irkilme değil de, uzaklaşıyorum eet :D şimdi bunu demişim ok, ama liquid tension experiment dinlerim arada. Adamlar kaliteli bayaa. (gerçi gitarlarının şeklini bilmiyorum heuhe) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIy-One Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 rtn2 ye gidenler liv kristine in kocasının saçlarını da unutamamıştır sanırsam. dizlerine kadar geliyordu nitekim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Selamon said: Helelöy. Amon Amarth ulan. Alsınlar beni turne ekiplerine, ne iş olsa yaparım, peşlerinden gezeyim yeter bana. 3 ay takılır karaciğer yetmezliğinden gidersin sen =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 o kafa kopar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Kopmuyor kütük gibi boyun olunca. Baba tarafıma selamlarımı iletiyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Mr_Hand said: Mr_Hand said: +1 irkilme değil de, uzaklaşıyorum eet :D şimdi bunu demişim ok, ama liquid tension experiment dinlerim arada. Adamlar kaliteli bayaa. (gerçi gitarlarının şeklini bilmiyorum heuhe) Altıgen yada elips var. Birini seçip çıkıyorlar sahneye. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 SIy-One said: rtn2 ye gidenler liv kristine in kocasının saçlarını da unutamamıştır sanırsam. dizlerine kadar geliyordu nitekim. Alexander Krull. Öyle saç istiyorum ben. Ühü. Bu karısı Liv Kristine ilen bir pozu kendisinin: Bu da solo takılırken bir poz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar