Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

BL Invadoria Progress ve oyuncu alımı


fyra

Öne çıkan mesajlar

hozceri said:
invadoria oyuncularının kendileri yazar zaten benim yazmam abes kacar ama her zaman ki olay eksik adam lazım su guildde var ona teklif edelim olayı invayı cok etkilemiştir.Ama su bi gercek oyunun basından beri devam eden tek türk guildi

revolution da var. onlar da devam ediyor. ama aralarındaki fark birindeki ortama lanet edip guildden ayrılmam diğerindeki ortama imrenip '' lan keşke bu adamlar efendi gibi horde olsaydı '' demem. ancak o adamlardan geriye bişey kalmadı tabi çogu ayrılmış guildden zaten.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Daha öncede yaşananlar gibi invadoria guildi sadece yönetim değişikliği yaşamıştır, (2006 eylül başında değişmiştir, ama uzun yaz arasını da sayarsak daha eski) bunun tek farkı eski zamanlarda az veya çok oynamış biçok oyuncunun reel, özel, sıkılma yada anlaşmazlıklarla, yeni yönetim atanmadan önce, online zamanlarını düşürmeleri yada ayrılmalarıdır. Bu seviyeden sonra asla yıkılmayan ve her zaman taşıyacak emek harcayacak birilerine sahip olma gibi bir ayrıcalığa sahip olan invadoria guildi yine devam etmiş, eski yönetim, bu görevi yapamayacağını bildirip bize teslim etmiştir, ekim gibi progress high kingden yeniden başlatılmış, hyjal ilk bossuna kadar gelinmiştir. Geçmişi iyisiyle ve kötüsüyle, sorun ve yararları ile, tüm sorumluluğunu ve mirasını kabul ettiğimizden ve guildi reel dünyada ve MMO dünyasında büyük bir sosyal birlik olarak gördüğümüzden salt ve sadece proggress e yönelik katı ve yeni bir yaklaşım sergilemedik, ancak ilerlememiz ve bundan sonrasında ilerleyeceğimiz yol net bir gösterge olacaktır.

Bugün Invadoria guildi, Invadoria adının tek aktif oyun guildidir, Invadoria, WoW ile başlamışltır. Invadoria guildinde, iyi arkadaşlar güzel buluşmalarda reel hayatta ve her gün yapılan raidlerde biraraya gelir ve halen eskilerden oyuncularımız yeni oyuncularla kaynaşmış halde devam ederler. İçinde bulunulan yer, guild, gidenin değil kalanındır. Guild, yönetim organizasyon şekli ve genel niteliklerinde değişiklik yoktur. WoW da ve sonrasında diğer MMO larda birlikte olduğumuz insanlarla bunları sürdüreceğiz.

Oyuncularımızı üye sayı yapı ve seviyemizi zaten ilgilenenler armory den görebilirler.

Progress için güncel bir bilgi vermem gerekirse, bikaç attune olayan oyuncumuz için son ssc ve tk turlarımızı yapmaktayız,sonrasında instancelere hjyalden başlanarak devam edilecektir. bundan sonrası için, Invadoria içindekiler, nasıl hep başardılarsa başarmaya devam edeceklerdir.

Enurale

Invadoria Guild Leader.

*** Birliğimizle ilgili değişiklik ve yenilemeleri gerektiğinde buradan da duyurmaya devam edeceğiz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Invadoria guildinin temelini oluşturan arkadaşlıklar WoWdan çok öncesine, SWGye hatta ortaokul lise arkadaşlıklarına dayanmakta.

Her ne kadar topluluk olarak Invadoria ismini WoW oynarken seçtiysek, bundan önce SWGde RIP, CoHda PATI, Everquest 2de Nightshade olarak isimlendirdik kendimizi.

WoW sayesinde daha çok insana ulaşmış ve bünyesine katmış bir grup olarak, bundan sonraki platformlarda aynı ismi kullanacağız ancak kemik kadrodan aktif olarak WoW oynayan kimse kalmadığı için, sizin için isim değiştirmeniz en sağlıklısı olur.

Böylelikle sırtınıza binen ve her fırsatta mirasınızı devraldık söyleminden de vazgeçersiniz.

İyi oyunlar,

Devo

(Eski accountumu henüz geri alamadığım için arkadaşımın accountundan yazıyorum, özür dilerim. Sgeccanın diğer forum alanlarında yazdığı saçma şeyleri ben yazmadım :P)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...