Bone Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 valla llama istedi diye değil. kalacak yeri olmayan bir arkadaşı bizim eve sokmuştum. bugün bir yurt bulmuş, gitti evden. evde tek başıma rahatladım yav böyle daha geniş arazim oldu bir anda :P ferah ferah ortam. bazen "aa ne ilginç lan" durumları oluyor böyle. sanki tanrı gelmiş senin istediğini gerçekleştirmiş gibi :) herşeye alınganlık göstermesi ve kendisinin dediği şeylere laf söylenmemesini isteyip buna karşın aynı şeyler kendisine söylendiğinde sinirlenmesi bir tuhaf. dışarda felan başımıza iş açıcak diye korkuyorum :P evet, moralim süper yani. mutlandım bugün. hatta pizza istedim onu yedim. (blog gibi mi oldu? idare edin, bu saatte ancak bu kadar) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Hehe bozulmamasını diledim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Aşkolsun bone. O kadar rahatsız mı ettim seni. Küstüm boz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 boyle kucuk seylerle mutlu olmak onemli zaten, yoksa hersey dert. eldekinin degerini bilmeli falan filan. ama yalniz kalinca da sklma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 hehe doğru diyorsun. nedense aklıma üstün dökmen'in "küçük şeyler" kitabı aklıma geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 benim aklima dabulent ortacgilin kucuk seyler adli parcasi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 evim evim guzelim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 ohş pizza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 bone evde sıkılırsan benim odaya uğra muhabbet edelim. ciddiyim. sinemis yurdu 1607. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 küçük şeyler diyince gözümün önüne çok garip bir sahne geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 mutlu olmak insanı mutlu eder . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
a cup of coffee Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 hıı okumuştum ben küçük şeyleri bide programı vardı bu abinin bi aralar hala devam ediyor mu bilmem ufak ufak skeçler falam vardı.kişisel gelişimini tamamlayamamış arkadaşlar alıp okusun kitabı jkdsafjdsak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 yüzümün gülmesine sebep olmadı değil bende mutlu oldum.. hayırlısı bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 oha!kişiselde mutlu bi topic!oha! bitane daha oha! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 arada mutluluktan msni falan değiştirdin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 inanmıyorum murat genelde böyle pozitif düşünmez :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 bone sabah seni gördüm cl binasından çıkıodun, yüzünde garip bir gülümseme vardı =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 mad takip mi ediyorsun adamı dsfds odaya da çağırmışsın zaten :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 ben oturuodum o geldi. valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Madcat said: bone sabah seni gördüm cl binasından çıkıodun, yüzünde garip bir gülümseme vardı =)) ulan madem gördün bir selam verseydin alla alla. ayıp :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 bi daha görünce vercem söz,bi muhabbet geçiodu kalkamadam masadan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 benım bok gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 bungee jumping yapalım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar