PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Kaede said: Kaede said: Bana yeni çıkmış, atmosferi muhteşem, oynanabirliği yüksek, espirisi bol bir oyun söyle. 2007-2008 den hadi. Bir iki tane oyun çıktı işe yarayan, gerisi tırıs. adam 9 tane saymış daha ne istiyorsun senede 74 tane efsane oyun çıkacak değil ya? okumuyor musun bone'un yazdığını? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Kaede said: Çok saçma bir yazı olmuş. Bana yeni çıkmış, atmosferi muhteşem, oynanabirliği yüksek, espirisi bol bir oyun söyle. 2007-2008 den hadi. Bir iki tane oyun çıktı işe yarayan, gerisi tırıs. PC gaming öldü, gg no re. afedersiniz bunu yapmam normalde ama yapıcam. AHAHAHAHAHA pc gamingmi öldü? mediacore'un mediacore'u, herkeze hitap edicek diye cücük oyunlarla dolu konsol piyasasımı devam ettirecek gaming'i? pc gaminginin öldüğü falan yok, ama 98 gibi bi senede gelicek gibi durmuyo pek. Ha ama ufukta tonla etkileyici proje var, hala piyasada rahatca "dahi" diyebileceğim insanlar var, konsolun hiç bi zaman ulaşamıcayağı (üzgünüm ne kadar kassalarda pc nin serbestliğinin kazandırdığı şeyler her zaman olucak) mmorpg mevzusu var. pc gaming ölmez hep ilerler, ama piyasanın istekleri yüzünden, konsol piyasası her zaman duraklama riski taşır, senede 2-3 düzgün oyun cıkar gerisi guitar herodur. ha bide fps mmoprg ve adventure dısında diyosunki, günümüzünde cıkan oyunların büyük bi kısmını oluşturuyo fps+mmorpg, bil bakalım 3. büyük kim rts aaaa konsolda yokmu yoksa? konsol oyuncuları adventure oynamıyolarsa bu kendi mallıklarıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 pc oyunlarındaki detayı, derinliği hangi konsolda bulabilirsin ki? ben 2 senedir sayılı oyun haricinde birşey oynamadım ama 2 sene önce öyleydi bu sene farklı birşey olduğunu sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 yanı istisnalar var her zaman tabiki konsol içinde, ama "yenilik" dediğimiz şey, 2 senede bir hideo amca sayesidne geliyo konsola o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Okami de konsollar için gayet güzel bir oyundu. Onu da oynadım mesela çok sevdim. Ama Okami'nin firması, aynen Bloodlines'ın firması gibi batmış gitmiş. Yani tutunabilmek için ya Blizzard/Valve gibi sağlam bir community yaratmak gerekiyor. Ya da EA/Ubisoft gibi paso oyun çıkartıp Hollywood tadı yakalamak gerekiyor. Öteki türlü Okami, Bloodlines, Planescape gibi güzel oyunlar tutunamıyor piyasada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 ps ilk çıktığında millet deli gibi winning eleven oynuyordu. aradan 1-2 sene geçti grafikleri pc karşısında ezildi. grafik-işlem gücü açısından kosolların kapasiteleri bellidir. ona göre oyun çıkar. pc de ise oyun o anın teknolojisine göre yapılır. pc de her ay bişey peydah olurken, konsol tarafında 3-5 senede bir güncellemeler yapılır. pc de oyun ölemez çünkü pc teknolojisini geliştiren en büyük etkenlerden biri oyundur. saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Hardware geliştiricileri pcde oyun ölmez diye düşünmedikleri hatta ölmesinden korktukları için geçende bi ortaklık anlaşması imzaladılar. 2007nin satış rakamlarına baktığınızda pc gaming toplam video gaming'den sadece %14 pay alabilmiş. Onun da neredeyse yarısı wow zaten. PC gaming belki daha ölmedi ama gayet net bir şekilde ölüyor. Son dönemde oynadığım ve içinde zeka barındıran tek oyun portal heralde. The cake is a lie hehehe (gerçi sins of a solar empire oynamadım daha). Klasik ürün yaklaşımı çerçevesinde armed&dangerous benzeri oyunlara yatırım yapılmıyor çünkü aynı pazarda farklı alanlara yatırım yaparak çok daha fazla kar elde etmek mümkün. Bone said: bakacağın yeri bilirsen gayet keyifli ve senaryoya abanmış oyunlar görürsün. Bu bana şeyi hatırlattı oblivion with guns tartışmaları sırasında bi bethesda fanboy demişti ki : "You lack imagination, oblivion is a great Role Playing Game if you can imagine yourself in the game world." Kakadanın (kakada ahahahah of hahah) dediklerinin nesine karşı çıktığını da anlamadım bone. Adam son dönemde pc oyunu yok gibi belki bi tane demiş, sen de evet demişsin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 evet demedim, tersi durum olduğunu anlatmaya çalıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 @axedice arabuluculuk yapma lan.ne güzel seyrediyoz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Kaede said: Bone said: 2002-2006 yıllarındaki imba oyunları say dedin, oynadığım ve beğendiklerimi saydım. Kaede said: Bana yeni çıkmış, atmosferi muhteşem, oynanabirliği yüksek, espirisi bol bir oyun söyle. 2007-2008 den hadi. Bir iki tane oyun çıktı işe yarayan, gerisi tırıs. 2007-2008 hatta 2006da da adam gibi oyun çok az. Senin de belirttiğin gibi. Yazdığın oyunlar da hep eski. Neyi tartışıyosunuz? Portal'ı bitirenlere - Still Alive :p http://www.youtube.com/watch?v=sxNmeMklFk8&NR=1 said: This was a triumph! I'm making a note here: "HUGE SUCCESS!!" It's hard to overstate my satisfaction. Aperture Science; We do what we must, because we can. For the good of all of us. Except the ones who are dead. But there's no sense crying over every mistake. You just keep on trying till you run out of cake. And the science gets done, and you make a neat gun for the people who are still alive. I'm not even angry... I'm being so sincere right now - Even though you broke my heart, and killed me. And tore me to pieces. And threw every piece into a fire. As they burned it hurt because I was so happy for you! Now, these points of data make a beautiful line. And we're out of BETA. We're releasing on time! So I'm GLaD, I got burned - Think of all the things we learned - for the people who are still alive. (Go ahead and leave me...) (I think I'd prefer to stay inside...) (Maybe you'll find someone else to help you?) Maybe Black Mesa? That was a joke! HAHA!! FAT CHANCE!! Anyway this cake is great! It's so delicious and moist! Look at me; still talking when there's science to do! When I look out there, it makes me glad I'm not you. I've experiments to run. There is research to be done, on the people who are still alive. And believe me I am still alive. I'm doing science and I'm still alive. I feel fantastic and I'm still alive. While you're dying I'll be still alive. And when you're dead I will be still alive. Still alive. Still alive. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 axedice said: 2007nin satış rakamlarına baktığınızda pc gaming toplam video gaming'den sadece %14 pay alabilmiş. tek sebebi korsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Yapmayın abicim korsanla alakası yok, yani elbette var ama o kadar etkisi yok. Lütfen xbox 360'daki oyun satış rakamlarıyla pc'yi karşılaştırın. P.S: 1-)Xbox 360'da korsan oyun çalıştırmak pc'den kat kat daha kolay, crack derdi felan yok. 2-)Oyunları online oynamak için ek olarak insanların bi de aylık para vermesi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 nerenin 2007 satışlarına baktığına göre değişir. mesela Amerika'da millet konsol manyağı, ancak Avrupa'da konsollar o kadar tutulmuyor. "PC oyunu öldü" diyenler de genelde Amerikadan çıkıyor zaten. Boşuna gaza gelmeyin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_best-selling_video_games Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 haha simse gel da bu mario, donkey kong zamanlarında pcde adam gibi oyun mu vardı allasen sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 E haliyle onlarla değil ps3 ve xbox360 oyunlarıyla karşılaştıracaksınız 2007 verileri için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 ne demişim lan ben böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Ya bırakın şimdide favori oyunlarınıza baktım Fallout yok . Unuttuysanız gidin vurun kafanızı duvarlara... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Bonec hits you with a critical of almighty wall text. You die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 bonec yine WOTleri dosemis alakasiz alakasiz... arkadasim konu uzerinde dur ltf thx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Bone said: Kaede aşırı boş konuşuyorsun. Sam bile şimdiye kadar bu kadar aptalca bir post atmamıştır inan bana. kulağımı çınlatmışsınız. (:P) valla şahsen giants beni sarmamıştı hiç öyle en başlarında bırakmıştım sanırım, bir daha da bakmadım öyle tozlu rafta durur kutusu hala. hatta en üstte sanırım diğerlerini tozdan koruması için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Oyun zevkine tükürmek için izin istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 sen de kızmak için bahane arıyorsun. (:P) yok hani hakkında bir fikir oluşturacak kadar oynamamıştım, kenarda kaldı öyle sonra merak da etmedim hani. var öyle hayli oyun. beğeni meselesi değil. sahi kabı rafta durmuyormuş, birine cd yazdırmıştım da kaba koyup vermiştim. disk çantaya gitmiş. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Büyük kayıp olur kesin oynaman lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 axedice said: Portal'ı bitirenlere - Still Alive :p http://www.youtube.com/watch?v=sxNmeMklFk8&NR=1 said: This was a triumph! I'm making a note here: "HUGE SUCCESS!!" It's hard to overstate my satisfaction. Aperture Science; We do what we must, because we can. For the good of all of us. Except the ones who are dead. But there's no sense crying over every mistake. You just keep on trying till you run out of cake. And the science gets done, and you make a neat gun for the people who are still alive. I'm not even angry... I'm being so sincere right now - Even though you broke my heart, and killed me. And tore me to pieces. And threw every piece into a fire. As they burned it hurt because I was so happy for you! Now, these points of data make a beautiful line. And we're out of BETA. We're releasing on time! So I'm GLaD, I got burned - Think of all the things we learned - for the people who are still alive. (Go ahead and leave me...) (I think I'd prefer to stay inside...) (Maybe you'll find someone else to help you?) Maybe Black Mesa? That was a joke! HAHA!! FAT CHANCE!! Anyway this cake is great! It's so delicious and moist! Look at me; still talking when there's science to do! When I look out there, it makes me glad I'm not you. I've experiments to run. There is research to be done, on the people who are still alive. And believe me I am still alive. I'm doing science and I'm still alive. I feel fantastic and I'm still alive. While you're dying I'll be still alive. And when you're dead I will be still alive. Still alive. Still alive. ahaha güzel olmuş ta orjinali bin basar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar