Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

CL: Fenerbahçe - Sevilla ( 20.02.2008 - 21.45 )

Xobalt

Öne çıkan mesajlar

enteresandi yalniz alexe ve mehmete 3 sevillaninin basmasi. (kanute o yuzden biraz etkisizdi) ona ragmen fenerbahce zoru basardi , diger macta boyle olmayacak atak oynayacaklar cunku tutup alex ve mehmete o kadar adam yigamazlar ; ama iyi top oynamasi lazim fenerin yine , akilli oynamasi lazim , ozellikle alex in .

su colin kazimdan da azicik hirs bekliyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Ülkemdeki bu başarıya çamur atma olayını anlamıyorum arkadaşlar fark etmiyorsunuz ama türkiye artık ön eleme oynuyor şampiyonlar ligi için yani elin ispanyolu kazansa bize bi kazancı olmaz emin olun ayrıca gs liler biz siz uefayı alırken yanınızda bağıran kişileriz hatırladınız mı?O yüzden zaman feneri kutlama zamanıdır bırakın günün tadını çıkaralım.
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:
Abi CSKA ne PSV ne yani. Onu geçtim diğer takımlara bakınca Sevilla şans. Sen bekler miydin peki Sevilla'dan o futbolu? Benim bildiğim Sevilla öpsen o kadar mal oynamaz yani.

Fener kötü oynuyor da demiyorum gruptan çıkmayı gayet hak etti lafım yok. Şansa geçtiniz de demiyorum ama şans faktörü hep sizden yana oldu yani onu söylüyorum. Sevilla normalde Fener'i indirir, havaya atar bi daha vurur indirir yani. GS'yi de BJK'yi de. Bu da bir gerçek.

Bu akşam çok mu iyi futbol oynadınız Smoke bana onu söyle. Biz iyi oynuyoruz futbolun melekleri yüzümüze bakmıyo 6 atacakken 0-0 kalıyoruz, siz aman aman oynamazken defansları iki kafada bomboş bırakıyorlar atıyorsunuz iki tane. Bizimkilerde var bi şanssızlık hiç duş almıyor olmalarından şüpheleniyorum :D
neden peki böle düsünüyorsun o maçın skoru 3-1 di bu 1.si ayrıca 6 atacakken diye bi faktör de yok yani 0-0 kalmanızın tek sebebi sizsiniz nası maçı izlediysen hakem dedi " isabetli tehlikeli sutları fenerin gole çevirmesi lzm " yok öle bi dünya 6 tane atıcaktık fln atıcaksın kardesim....orda paşalar gibi volkan var ve sevilla atmadı deil attı ama volkan buna engel oldu buda fenerbahçenin sevillayı anlattıgın sekilde havaya atıp 3 kere çevirip yere attıgının resmi belgesidir..neyse kendi hatamız olur eyw 1 tanede fazladan edu salladı ama gelipte bu topicte bari böle sacmasapan mesajlar atmayın çekemiyorsanız kıskanmayın unutmayın sizde uefa sampiyonusunuz haha..
Sosyal ağlarda paylaş

Yalnız harbiden o taraftar neydi ya :P Fenerin taraftarı fazla entel derler doğruymuş yani. La bi bağırın, bi tezahurat yapın, top sevillaya geçince bi yuhalayın.. Tribünde kocaman bayraklar falan asın hiç diğilse, la bi meşale yakın hiç bişey yapamıyosanız.. Yok, tık yok yaw :)

Ayrıca spiker için ayrı bi parantez açıyorum, "golü atarken semih, atınca şentürk" :D
Sosyal ağlarda paylaş

yav bi tane kendi kalemize gol atıyoruz
adamların golünde adam carlosu ezip gol atıyor
ikinci yarının sonunda iki tane nerdeyse kalenin içinden top çıkıyor
hakem bize faul vermiyor adamlar her sendelediğinde faul

hala şansla yeniyoruz? ya bırakın ya.

@led abi bence sen de futboldan anlamıyosun yani. adamlar kenardan girip orta açıyor bizim defans uzaklaştırıyor yani adamlar vuramıyorsa bu defansın başarısıdır, adamların şanssızlığı değil. adamlar şutu volkanın üstüne çekiyorsa bu adamların mallığıdır, şanssızlığı değil. volkan şuta atlayıp çeliyorsa bu yine volkanın başarısıdır adamların şanssızlığı değil ki bu zaten bir kere oldu. adamların tek şanssız olduğu pozisyon kanoute midir nedir onun havaya diktiği şuttur yani saçma sapan konuşmanın alemi yok, yok efendim adamlar iki harekette 45656 defansı geçiyormuş falan da filan da.

ayrıca bordonun iki farkla gerideyken 3-2 aldığı maç sayesinde leverkusenle maç "yapabildiğinizi" unutup şanssız olan biziz diyorsun ya daha da bir şey demiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Smoke said:
galatasaray bu sene şanssız?
Bordonun elini ayağını öpün leverkusen'le oynuyorsanız bugün.
yada bursanın 27'sinde fener maçı oynayacaksanız kupada.

yukarda çok güzel yazmış şimdi hatırlamadığım bir arkadaş. 5-6 posizyon kaçırınca o şanssızlıktan öte beceriksizliğe giriyor diye.

fener yenince inter de sevilla da normal furbolunu oynamadı diyorsunuz. Şansına turu geçersek de barcelona gelirse ve yenersek yine şansına barça'nın kötü gününe denk gelmiş olucaz. e kupayı alsak döte bala almış olucaz. ne tartışıyoruz ki burada ozaman. Eskisi gibi kötü olalım da huzurumuz kalsın bari.

off amma şans muhabbeti bordo maçında gs nin ilk yarı sonunda saçma sapan kaçırdıgı gollerin 3 te biri girse zaten gruptan elini kolunu sallayarak çıkıyordu.Yine helsinborg maçında saçma sapan şans golleri yemesek de çıkıyorduk. eee ha son maçta yine taş gibi top oynayıp yine gol bulamadık, direklerden falan döndü şimdi son maç grup lideri maçını kazandı diye şansla mı çıktı gs o gruptan bırakın bunları!!!
Fenerbahçe dün akşam çok güzel futbol oynadı.Karşısındaki takım sevilla,şimdi şansına sevilla falan denmiş çıkabilicek en zor takımlardan biri çıktı.Bence ha formsuzdur vesairedir beni ilgilendirmez td leri biraz kötü evet enteresan işler yapıyor defans da çok açık veriyor o seviyede bi takım o yan toplardan gol yememeli ama buysa budur takım ...

edit:adam carlosu ezip gol atmıyor havadaki topa vuruş yapıyor sonra şanssızlık eseri ayağını koyucağı yerde carlosun ayağı var büyük şanssızlık ama o golü vermezsen seni sallandırırlar uefada ...
Sosyal ağlarda paylaş

bir gs li olarak fb yi tebrik ediyorum iyi de oynadılar. o küstah lavuk jimenez midir nedir onu da iyi susturdular. eğer edu dün akşam ki hatalar yapmaz lugano da aynı oyununu ispanyada oynarsa fener alır turu. umarım biz de bu akşam turu alıp ülke puanını daha üst sıralara çekebiliriz.
Sosyal ağlarda paylaş

Eeht said:
İspanyada
--------------volkan
gökhan ---lugano ------------edu--------------carlos
--------maldonado---- aurelo ----selçuk
------------------alex ---------------
--------------kezman semih---------

bu kadro çıkarsa rahat rahat kazanırız

Bu kadro çıkarsa ispanyada yenilirsiniz. Kanatsız mı oynayacaksınız? Sevilla'nın en etkili yeri olan kanatlarını boş bırakıp buyrun gelin abi mi diyeceksiniz?

3 tane ön libero dizerseniz ortasahayı da adamlara teslim eder kanatlardan çok gol yersiniz.

Yine tek forvet olmalı ispanyada. Maldonado bekleyebilir 2 kanat lazım. Takım bir taktiğe alışmış tıkır tıkır top oynuyor 4-4-1-1'de, macera arayıp da takımın başını yakmamak lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

su 1-0 ı bulana kadarki oyununu oynasa hep fener sevilla'da turu rahat rahat gecer. ama ne zaman ki yatmaya kalkısırsa o zaman bi tane değil bi kac tane birden gol gorur kalesinde. istanbuldaki macta da one gectikten sonra orta sahayı komple saldılar ve hemen arkasından gol geldi. ikinci golden sonra da aynı hikaye. hatta 3. golden sonra da aynı seyleri izleyebilirdik ki kacırdılar adamlar yine %100 lük bi golü. ama zaman yetmedi iyi oldu.

yani diyecegim, oyunu onların oynamasına izin vermek intihar olur. önde basıp paslasmalarına engel olmak en mantıklı cozum. kapılan toplarla kontra atak sansı da olur ve gol de bulunabilinir. ama kapanmak kesinlikle maglubiyeti getirecektir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...