Revangelis Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 edik: aha siteye koymuşlar süpersin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Şu an için ODTÜ tatil değil :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 HAVA MUHALEFETİ SEBEBİYLE ÖĞRENCİLERİMİZE BİR GÜN SÜREYLE TATİL Hava muhalefeti sebebiyle 17 Şubat 2008 Pazartesi günü (yalnız 1 gün) öğrencilerimiz için dersler iptal edilmiştir. 17 şubat pazar, 18 şubat pazartesi ne akıllı okul yarın hava düzelirse dicekler biz 17sinde demiştik diye :F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 salıda tatil olur mu acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 salı günü benim off günüm:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 işlerde tatilmi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 said: yarın 3 saatlik bi dersim var fakat gitmeyi pek düşünmüyorum açıkçası gitmeyi ben de çok düşünmüyorum.. ('_') ama salıya gitmem lazım (-_-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 itü ben seni ne edem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Bu hafta hep tatil olsun lan nolur tanrım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 yeditepe tatil, Hava muhalefeti sebebiyle 18 Şubat 2008 Pazartesi günü (yalnız 1 gün) öğrencilerimiz için dersler iptal edilmiştir. daha önce yazıldıysa sori plaks anti tartar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 burası uçuo yaw salıda tatil isterez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Okula gidesim vardı ilk haftası... heryer tatil bizim ki değil,gidesim kaçtı onu napçaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 ohh bebeler sevinmiştir ne güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Dün annemleri aradım İzmir bile kötüymüş,asıl kötü olması gereken yerde okuyorum.Eskişehir'de tık yok.sasddf ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Koü de tatil bakalım yarın nasıl olacak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Sudiye düne göre çooook daha beyaz, hala da tipi var. Yarın datatil olsun :D Vali 5'te açıklama yapacakmış, belki olabilirmiş. Çünkü arayollar hep kar ve buzmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Salı günü topiğinden devam lütfen. Salı günü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar