Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Alienware Yine Yapmış Arkadaşım...

Xaenin

Öne çıkan mesajlar

mokoko said:
ahahahahaha bu alet tam bir yalan bu arada sakın off nası bi alet bu falan demeyin

bu alet tv bile deil
içinde 4 tane projektor war yani ters yansıtmalı bi projektor tv ztn dikkat ederseniz aletin kasa cok geniş işte onun içinde 4 tane projektor war

Ne oluyor öyle olunca?
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:
çok deli fps oynanır

Sypro said:
fps için idealmi$..

bir quaker olarak buna katılmıyorum ben. :D

mesela simulatörler için 3 ekran güzel oluyor. sağda solda göstergeler, ortada da esas ekran. böyle herşeyi kontrol edecek biçimde gözlüyorsun.

silph ne der bilemem,
ama fps'lerde bu kadar geniş ekranı kontrol etmek cidden zor olur.
bir sağa bakacaksın bir sola, ancak tek ekran olunca ekranın bütününe daha kolay hakim oluyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

ikisi de.

oyun da böyle bir çözünürlüğü destekliyemez. öyle olursa görüntü çok yayvan olabilir.

diğeri de, oyuncuyu zorlayabilir bu kadar geniş bir görüntü. direk ekranın ortasına bakarsın normalde, sağın solun bu kadar geniş olması oyuncunun zorlanmasına neden olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

valla bunu destekleyen oyunlar olsa tactical fps çok gerçekçi oynanır. harbi oradaymışsın gibi. yadan gelenleri de görürsün karşındakileri de(gerçek dünyada yandan falan araba gelirken altında kalmadım şu ana kadar..) bi de 2.dünya savaşı oyunları çok zevkli olur. direk içine giriyorsun grafiklerin, daha ne.

son olarak assassins creed diyorum! aslında heavenly sword falan da olabilir belki..

daha da gelişir umarım
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...