Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

She's f*ckin' Matt Damon

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
nileppezdel said:
Ayrıca bu kadın cidden seksi ve de çok tatlı. Garip bi çekiciliği var anlam veremiyorum :)

diaboliq said:
bu sarah silverman çok seksi geliyor bana..söle bi vücudumdan sıyrılıp tepeden objektif bakıyorum, bu kadının afedersiniz suratını sıçılmaz ama gelin bunu benim pır pır atan hormonlarıma anlatın..

valla bende de öyle
bazı açılardan baktığımda bana da çekici geliyor.
ama diğer açıdan baktığında aşırı çirkin geliyor.
böyle tuhaf bir hali var sarah silverman'in.
Mesaj tarihi:
klibi 2 gündür 30 kere izledim galiba inanılmaz bişey her izlediğimde daha falza gülüyorum resmen.özellikle "-knock knock-whos that knocking at my door" la başlayan yer.
silverman acayip tatlı bişey ayrıca kesinklikle.

bunlar da bahsi geçen olaylar
http://www.youtube.com/watch?v=-jirn3jWenA&NR=1

http://www.youtube.com/watch?v=-PZNfOZXPJk
Mesaj tarihi:

muhteşemmiş

hahahhahahaha

-who the hell r u?
-i m heysın(!) bourne identity

hahahha
öldüm bittim hahahahahahh

edepli usturuplu tek action film di hastasıyım, dım, filmin karizmasını bitirmişler JAJAJJAJA! hahahah! gözümden yaş geldi
Mesaj tarihi:
şu son sayfadaki videolar beni benden aldı. kimmel bambaşkaymış zaten.

lan cameron allah belanı versin. sırf cameronun yaptığı hareket bile sarah silevermanı ayarlardan ayarlara sürüklemiştir.
Mesaj tarihi:
ayrıca ben sarah yı severdim de bu eski sevgilisine yaptığı çok kötü olmuş, gözümden düştü karı bi anda. ben jimmynin yerinde olsam çakardım orda iki tane
Mesaj tarihi:
fede said:
ayrıca ben sarah yı severdim de bu eski sevgilisine yaptığı çok kötü olmuş, gözümden düştü karı bi anda. ben jimmynin yerinde olsam çakardım orda iki tane

Abi bunlar gerçek değil heralde :) Yani ben şahsen tüm dünyaya "ben başkasıyla sevişiyorum" diye şarkıyla beni aldattığını duyuran sevgilimi ertesi hafta konuk olarak programa almazdım, alabilecek var mı onu da bilmem :)
Mesaj tarihi:
Rewendor said:
Abi bunlar gerçek değil heralde :) Yani ben şahsen tüm dünyaya "ben başkasıyla sevişiyorum" diye şarkıyla beni aldattığını duyuran sevgilimi ertesi hafta konuk olarak programa almazdım, alabilecek var mı onu da bilmem :)

kadın konuk olduktan sonra videoyu göstertiyor zaten :)
  • Yeni Oluştur...