nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 On the bed, on the floor, on a towel by the door, in the tub, in the car, up against the mini-bar bu kısma hasta oldum, müziği de güzel sürekli mırldanıyorum :D
Bone Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 nileppezdel said: Ayrıca bu kadın cidden seksi ve de çok tatlı. Garip bi çekiciliği var anlam veremiyorum :) diaboliq said: bu sarah silverman çok seksi geliyor bana..söle bi vücudumdan sıyrılıp tepeden objektif bakıyorum, bu kadının afedersiniz suratını sıçılmaz ama gelin bunu benim pır pır atan hormonlarıma anlatın.. valla bende de öyle bazı açılardan baktığımda bana da çekici geliyor. ama diğer açıdan baktığında aşırı çirkin geliyor. böyle tuhaf bir hali var sarah silverman'in.
Bone Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 bu arada matt damon diyince hep aklıma bu gelir: http://www.youtube.com/watch?v=ZWTzyU5MFgM
bya Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 klibi 2 gündür 30 kere izledim galiba inanılmaz bişey her izlediğimde daha falza gülüyorum resmen.özellikle "-knock knock-whos that knocking at my door" la başlayan yer. silverman acayip tatlı bişey ayrıca kesinklikle. bunlar da bahsi geçen olaylar http://www.youtube.com/watch?v=-jirn3jWenA&NR=1 http://www.youtube.com/watch?v=-PZNfOZXPJk
sughnuk Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 muhteşemmiş hahahhahahaha -who the hell r u? -i m heysın(!) bourne identity hahahha öldüm bittim hahahahahahh edepli usturuplu tek action film di hastasıyım, dım, filmin karizmasını bitirmişler JAJAJJAJA! hahahah! gözümden yaş geldi
haydari Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 son 3 video beni benden aladı süper
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 videolar süper şarkıda süper mp3 warmıdır bunun :)
Baluu Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 of ya herşeyiyle mukemmel :D ii dalga olmus. :D
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Jimmy Kimmel is Fucking Ben Affleck!
Baluu Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 yok ya ilki cok basariliydi. Bu biraz sacma olmus.
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 oha bütün holywood war klipte.
fede Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 şu son sayfadaki videolar beni benden aldı. kimmel bambaşkaymış zaten. lan cameron allah belanı versin. sırf cameronun yaptığı hareket bile sarah silevermanı ayarlardan ayarlara sürüklemiştir.
fede Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 ayrıca ben sarah yı severdim de bu eski sevgilisine yaptığı çok kötü olmuş, gözümden düştü karı bi anda. ben jimmynin yerinde olsam çakardım orda iki tane
Kartan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Gerçek olamayacak kadar inanılamayacak kadar...Evet,işte öyle
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 fede said: ayrıca ben sarah yı severdim de bu eski sevgilisine yaptığı çok kötü olmuş, gözümden düştü karı bi anda. ben jimmynin yerinde olsam çakardım orda iki tane Abi bunlar gerçek değil heralde :) Yani ben şahsen tüm dünyaya "ben başkasıyla sevişiyorum" diye şarkıyla beni aldattığını duyuran sevgilimi ertesi hafta konuk olarak programa almazdım, alabilecek var mı onu da bilmem :)
BaaL Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 hepsi süper ya. hele bu sonuncunun kadrosuyla film çek, kimse oynamasın dikilsin yeter. gişe rekorları kırarsın.
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Rewendor said: Abi bunlar gerçek değil heralde :) Yani ben şahsen tüm dünyaya "ben başkasıyla sevişiyorum" diye şarkıyla beni aldattığını duyuran sevgilimi ertesi hafta konuk olarak programa almazdım, alabilecek var mı onu da bilmem :) kadın konuk olduktan sonra videoyu göstertiyor zaten :)
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 jimmy kimmel'ın cevabıda iyimiş asdf, nası toplamış hayvan herif milleti.
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 çelikten özür dileme muhabbetine benzemiş sddfas ran out of time muhabbeti :) ayrıca conan o brien daha komik bence :)
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 beyaz sanki çalmış gibi geldi bana, çünkü jimmy kimmel ilk önce özür diliyo sonra süremiz kalmadı diyo:)
Öne çıkan mesajlar