LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Siler Yoda yazarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 malın biri allah yazmış diğer malda silmeye korkuyormuş ne çok mal war ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Harem-seramlık tiyatro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Flameoffear said: Bırakalım gelsin abicim bu şeriat mıdır ne menem şeydir. İnsanlar hakkatten bunu istiyor artık. "siz isterseniz, halifeliği bile getirebilirsiniz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Hilafet değilde saltanat gelsin. Yeni Osmanlıları gördüm de, memleketin imajı düzelir. Biz nasıl olsa işe yarar bir adam seçemiyoruz. ciddiye alıpta cevap yazanı yeniçerilere veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 bence bu topik gazeteye dönüşsün; şeriat times, daily irtica, le takiyye, das dinci felan gibi, enternasyonel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 mümkün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Hastanede ve lisede türbanlı görüntüler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 sir said: bence bu topik gazeteye dönüşsün; şeriat times, daily irtica, le takiyye, das dinci felan gibi, enternasyonel su mesaji buraya atmanin geregi nedir? ilgilenmiyorsan okumassin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Liberaller bile anladı AKP'nin ne olduğunu, kafaları karıştı destek konusunda. Ama sir ve saz arkadaşları inatla kapalı tutuyorlar gözlerini, açtıklarında da onlar için geç olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 gerilim filminde mi yaşıyosunuz anlamadım ki..wanderer burası bi forumsa ben de kimseyi rahatsız etmediğim sürece geyiğimi, yorumumu yaparım. prawler, ben de onu diyorum çok geç kaldı diyorum gelse artık da içimizde patlasa şöyle of.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fightersfight Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Prawler said: Liberaller bile anladı AKP'nin ne olduğunu, kafaları karıştı destek konusunda. Ama sir ve saz arkadaşları inatla kapalı tutuyorlar gözlerini, açtıklarında da onlar için geç olacak. hahaha yok yeeeaa? hangi liberaller anlamış bekir coşkun mu emin çölaşanmı, ertugrul özkök mü? yok yeeea? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 genelde bu tur konulara girmem ama Emin Çölaşan ve liberal ? Şaka galiba, ben anlamadim herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fightersfight Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 sharky said: genelde bu tur konulara girmem ama Emin Çölaşan ve liberal ? Şaka galiba, ben anlamadim herhalde. evet şaka.ironi var orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 "seriat geliyor kacin lol" disinda bir argumanlari yok aha hukuemtin irtica faliyetleri bu diye adam gibi gosteriyoruz adam gibi cevap vermek yerine sacmasapan koseyazarlarindan ogrendikleri "seriat geliyor kacin lol" temasini papagan gibi tekrarliyorlar ya post kasiyorlar yada bizide beginsiz saniyorlar ben artik ciddiye almiyorum bu tipleri biz adam gibi neden seriatin gelebilicegini yazarken onlar neden gelemiyicegini yazamiyorlar akpli degilim ama... ile basliyan cumlelerinizi yiyim milletin yarisi akp ye oy verdi ama birtanesi delikanli gibi cikip ben verdim demiyor nedense cumle hep ayni akpli degilim/oy vermedim ama... neden korkuyorsunuz acik acik akp liyim diyemiyorsunuz merak ediyorum hadi "seriat geliyor kacin lol" u samimiyetsizliginize ve papaganliginiza verdik bari bu ikinciyi aciklayin acikcasi bu gayriciddi tavirlar beni rahatsiz etmeye basladi said: 6. Genel olarak Garbage alanı dışında forumun bütün bölümlerinde konu gidişatını baltalayacak, ciddiyeti bozacak ve üyelerin forumu kullanımını zorlaştırıp kısıtlayacak her türlü içerikteki mesaj foruma gönderilmemelidir. bundua seyediyim tam olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 "şeriat geliyor kaçın lol" diyen birisi olarak açık açık akp ye oy vermediğimi söyleyebilirim. istersen ömden hangi partiye oy verdiğimi de söyleyeyim. şeriatın gelmeyeceğine inanmak = akp yandaşı olmak yakıştırması baştan hatalı bi yakıştırma zaten ve hala da açıklayamıyosunuz diyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Aynı geyiğede devam edecekler. "Hani nerde kaldı şeriat lol" cümleleri devam edecek. Aynı eskiden "laik olmak nedir, tabiki şeriat istiyoruz" diyen Tayyip'in değişmediği gibi "hadi be kemalist ." diyenlerde değişmeyecek. Bu kadar gerici bir ortam uzun zamandır olmamıştı bu ülkede, bunu yazarak belirtsekte, örneklesekte, bu kadar alenen gözüken bu gidişata rağmen "şeriat nerde lol"'ler devam edecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 biz inanma nedenimizi yaziyoruz ortada somut olaylar var peki neden inanmama nedenini kimse yazmiyor? yazinda belki ikna oluruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 mesela şimdi bende size fetoboylara neden fetonun bi yalancı olduğunu ispat etmiyosunuz desem, e inanmaz onlar gibi bişey dersiniz. sizinki de o hesap biraz. ad hominem oldu biliyorum ama şimdi ben birbirinin yüzünü görmeyen insanların olduğu bi yerde şeriat şu şu sebepten gelmeyecek diye yırtayım mı kendimi. ben inanmıyorum. şeriat gelecek dediğiniz her topikte de inanmadığımı "şeriat geliyor lan kaç lol" şeklinde ifade ediyorum. madem bu ifadeden rahatsız oldunuz, ( fikirlere saygılıyımdır ben) bidahakien "şeriatın geleceğine inanmıyorum" yazarım. illa neden inanmadığımı yazmak zorunda değilim heralde. bunu yazdıktan sonra akp karşıtı olduğumu söyleme zorunluluğum zaten yok. yani bunları hiç bişekilde bi kızma, bi ayara ayar vereyim şeklinde yazmadım. teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fightersfight Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Viktor said: biz inanma nedenimizi yaziyoruz ortada somut olaylar var peki neden inanmama nedenini kimse yazmiyor? yazinda belki ikna oluruz ya sen ne psikomanyetik şizofren hayallere dalan bir insansın. forumda 2-3 aydır makaleler yazıldı sir sam ben malik forgiver ve diger düşünenler tarafından. ya hiçmi yalnız başına kaldıgında şu düşündüklerinin muakemesini yapmıyorsun,ben neler diyorum neler yapıyorum diye düşünmüyorsun? eskiden ben din özgürlügüne karşıyım deyip,milleti faşistlikle suçluyordun. ben ve diger arkadaşlar yazmaktan yoruldu artık şeriatın gelmedigini, istersen bir daha yazalım güzel kardeşim benim. şuana kadar HANGİ YASA şeriat la alakalı olarak degişti? bu sorunun cevabı kutunda saklı.aç bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 zaman gazetesi komple başlı başına buraya konulsun bence. ben bukadar mal bir gazete görmedim, yemin ediyorum bu kadar abarti olacağını dusunmezdım ama arada girip bakıyorum harbi olucak gibi değil. zamandan yorum said: Halt etmissiniz siz, milletin tukruguyle bogulursunuz! zamandan yorum said: Sindire sindire hazmedeceksiniz özgürlükleri.gülüde istemiyordunuz alıştınız demi.pazartesi olmazsa salı günü pes diyeceksiniz.demokrasi sel gibi geliyor önünd bu son yorumdan ne cıkardık ayrıca? gül= özgürlük deemekmiş bide ayrica ben pazar günü pes demiştim, pes yani size diye! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 eger birkonuda bisey bilip soylemem diyorsan bende hicbisey bilmedigin ve inandigin seyin yalan oldugu konusunda cok gzuel suclarim seni yapilan argumana cevap vermessen isyan etme hakkin olamaz yuzunu gormeden konusmam bir bahanedir "neden kasiyim" diyorsun dalga geciyorsun peki dalga gecmeye mesaj atiyorsan konuyu tartimak umrunda degilse tartisma topiclerine niye bakiyorsun? yaptiginin tahrikten ote bisey olmadigini bir gorus bildirmedigini bilmiyormusun? bir dusunceyi savunmak birseye inanmak guzel biseydir ama ben simdi dunya duzdur desem ispatla dendiginde sizinle ne tartisicam dunya yuvarlakmis lol desem yaptigim nedir? said: 5. Siyasi ve dini propaganda içeren mesajlar foruma gönderilemez. Üyeleri kışkırtıcı, bazı değerlere saygısızca yaklaşarak forum ortamını gerecek ve ayrımcılığa götürecek her türlü mesaj foruma gönderilemez. Siyasi ve Dini konularda güncel olaylar çerçevesinde yorumlama, bilgi alışverişi ve eğitici&öğretici çerçevede mesaj atıp konu açmak serbesttir. gene forum kurallari yorum yapilmiyor bilgi alisverisi desen degil cunki bilgi yok egitici ogretici degil cunki aciklama yok peki "seriat geliyor lol" un tahrik disindaki amaci ne olabilir? yok iste seriat gelmez cunki hebele hubele zart zurt desen bisey biliyor payalsmis deriz neden diye sorduklarinda cevap veremem diyorsan mesaj atma yani ki zaten forum kuralalrina aykiri bu yaptiginiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 diger tarafa tasiyorum.. alakasiz oldu.. konu sapmasin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Feto'nun dersanelerinde olanları hepimiz biliyoruz. Bu fetonun ne bok olduğunun kanıtıdır zaten. Sırada ki... Türban yasası direk ARKA PLANINDA ılımlı islamı yada şeriatı destekleyen yasadır. Bu en güncel örneğimiz. İmam hatiplerin yolunu açan yasada örneklerden biridir, kadroların değiştirilmesiyle zorla "dini özgürlük" adı altında zorlamakta örnektir. Ama işte ne kadar çok örnek göstersek "ama o özgürlük için" diyeceğiniz için yol kat edemeyeceğiz. Haremlik seramlık davranışı heryerdeyken, kadınları arka plana iten zihniyetin silahı türban'a özgürlük gözüyle bakabilmeniz bile ne kadar zeki (!) olduğunuzu gösteriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 ehahaeıajejflgidfgşlhja insaf edin artık vallahi billahi insaf edin ya.. şurda kaç aydır paragraflarca yazı yazdım, sokaklarda böyle bir gerginliğin olmadığını, akp seçmeninde şeriat özleminin kalmadığını, her türbanlının örümcek beyinli olmadığını yazdım durdum..akp'nin nası bu kadar oy aldığını, diğer partilerin nerde hatalar yaptığını, toplumda hangi kesimlerin ne düşündüğünü ve bu konulardaki eleştirilerimi yazdım. sizse çok farklı yönlere çekilebilecek münferit olaylarla geçmişteki bir takım gerginlikleri harmanladınız, getirip "aha şeriat işte geldi" demekten başka bişey yapmadınız. bu yetmezmiş gibi halkı cehaletle, görgüsüzlükle, yobazlıkla suçladınız, akp'ye oy verenlere hain, satılmış, yalaka gözüyle baktınız. sevmediğiniz, katılmadığınız her düşünceyi düşman kabul ettiniz ve argümanlarınızın zayıflığı nedeniyle sık sık en ağır hakaretlere, en yersiz suçlamalara gereksinim duydunuz. yeri geldi demokrasiyi bu ülkeye çok gördünüz, yeri geldi faşistliğinizle övündünüz. tartışma adabını öğrenemediğiniz gibi, farklı düşüncelere saygıyı da çok gördünüz. ben başkaları adına konuşamam, sadece kendi adıma konuşurum ve yine söylemekte hiçbir sakınca görmüyorum ki akp'nin taraftarı, seçmeni, herhangi bişeyi değilim, zaten benim akp'yi savunmaktan kazancım ne olabilir ki? para mı veriyo bana akp? türban serbestisini savunmam için akpli olmam gerekmiyo ama siz henüz bunun ayırdına varamadınız. bunun farkına varana kadar arasıra şeriat lol demeye devam edicem, üzgünüm. olsun, belki zamanla o da olacak. durmak yok, yola devam plz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar