Bloodless Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 100ü mesajı atiim dedim topicte :D Bırakın cocuğu yatsın uyusun yoksa bizede rahat vermicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Pyro said: ...Azınlığın sesi newdonis. Mazlumder yeni başkan adayı olsun :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Bloodless said: hmm akparti forumunda ben hoca efendinin eserlerini bulamadım yardımcı olacank mısııızz :S fightersfight takma lakaplı, çok espiritüel ve çok zeki, hem de aynı zamanda çok humanist güzel arkadaşımıza sormak lazım sanırım onu. Ama cidden espiri yapmaya çalışsın biraz. Oh oh kah güldük kah eğlendik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 peygamber diyolar gülen icin o daha ilginc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Ne demek diyorlar? O peygamber katını da aşacak yakında. asfasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 islamiyetin tavsiye ettiği örtünme münasip yerlerin örtünmesidir. bu fazilete uygundur tabiki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thaumiel Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Gülen için peygamber değilde her 100 yılda gelecek olan kurtarıcı var falan gibisinden bişiler var. Ondanmış FOTO FETO. Böyle duymuştum Feto dershanelerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 yazık ama yani bişeyleri ispatlama aşkına bittim arkadaşın ben sıçarsan taşı falan delersin söylemedi deme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 heheheh daha dün Atatürk'e küfreden adamlar gelip Atatürk'e sığınmaya çalışıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahmut tuncer Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 1923'te insanların giyim kuşamını etkileyen birşey olmamışken zaten varolan birşey hakkında neden böyle birşey söylesin? herkesin bir atatürk'ü var dinciler de böyle bir atatürk uydurmuşlar. zaten atatürk'ün "dinimiz" gibi bir kelime kullandığına hiç rastlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahmut tuncer Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 fightersfight said: töre cinayetlerine devlet cezasını veriyor zaten evet veriyor,"bölgenin gelenek ve kültürlerine ters olmasından dolayı" gibi muğlak ve kanunlarda bile var olmayan hafifletici sebeplerden dolayı serbest bırakılıyorlar genelde. çift mesaj için özür dilerim üstte başkasının mesajı var sandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 fightersfight said: yanlş anlaşılmasın,türban destekçisi degil, türban takmak isteyenin üniversiteye girme hakkı nın destekçisiyim. Ki Atatürk de eminim böyle düşünmüştür ve konuşmuştur.böylece zaten sahte Atatürkçülerin tutanacagı bir dal yok olmuş olur. Bu bilgi yanlış da olsa, Atatürk tam tersini söyleyip yasaklamış olsa (Ki böyle birşey olmadı asla) benim fikrim degişmez. Bu yazıyı Ataturkun yaptıklarını sorgulamadan,düşünmeden put gibi tapanlar için koydum. bu da yeni çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, müritler, dervişler, yobazlar memleketi olamaz. En doğru, en hakiki tarikat medeniyet tarikatıdır. Şinci, Fetocanan ve takımının ortaya sürüp "bizden olacaksanız takacak kızınız eşiniz" mantığıyla insanlara dayattığı bir "şey" i savunmak ne kadar anlamlı. Feto'nun tarikatı değil mi bu türbancılar. Eee kalın yazılı yer yeterli açıklamayı vermemiş mi. Atatürk'ün adını böyle moronca işlerinize alet etmeyin bari ya. Yazık, şu duruma geleceğimizi bilse herhalde Milli Mücadele'yi hiç başlatmazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fightersfight Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 hala uydurmuşlar diyen kişiler var ya. Millet bu alıntılar Nutuk"tan. inanmıyorsanız gidin Şehir kütüphanenize,yada gidin bi kitabevine açın bakın okuyun. yanlız o kadar laf edilmiş,çıkıp kimse de Atatürk ün bu söyledikleri hakkında birşey yazmamış benim haricimde. buda ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Viktor said: bunalr hep boyle okuma yazmayi yeni soktukleri icin satiraralarindan bisielr calip tum yazinin anlami budur filan seklidne takiliyorlar bushbakanina bak minion ini al demis atalarimiz bizzat şahidim. kapalı kızların çıktısını alıyorudm kafede. kız atatürk olan yerleri sildi, cümleyi biraz değiştirerek günümüzdeki akp hükümeti yazmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fightersfight Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 dediklerin dogrudur ama bu yazılanlar için aynı şey geçerli degil.istedigin arşive bakabilirisn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahmut tuncer Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 atatürk şeriata uygun giyimi savunsa ben de derim ki "ha demek ki atatürk yanlış yapmış" atatürk destek bulabilmek için birçok farklı kişiye birçok farklı şey söylemiştir ama icraatlere bakınca gerçek kimliğini görmek mümkün. takkeyi,fesi, çarşafı yasakladı mı? yasakladı. ezanı türkçe yaptı mı? yaptı. 1930'larda din kültürü ve ahlak bilgisi ders kitaplarında islam'dan "dinimiz" muhammed'den "peygamberimiz" diye bahsedilmiyor, islam 3. bir kişi tarafından tarafsız bir şekilde anlatılıyo.r o zaman kimse atatürk'ü şeriat yanlısı olarak göstermeye çalışmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fightersfight Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 mahmut tuncer said: atatürk şeriata uygun giyimi savunsa ben de derim ki "ha demek ki atatürk yanlış yapmış" atatürk destek bulabilmek için birçok farklı kişiye birçok farklı şey söylemiştir ama icraatlere bakınca gerçek kimliğini görmek mümkün. takkeyi,fesi, çarşafı yasakladı mı? yasakladı. ezanı türkçe yaptı mı? yaptı. 1930'larda din kültürü ve ahlak bilgisi ders kitaplarında islam'dan "dinimiz" muhammed'den "peygamberimiz" diye bahsedilmiyor, islam 3. bir kişi tarafından tarafsız bir şekilde anlatılıyo.r o zaman kimse atatürk'ü şeriat yanlısı olarak göstermeye çalışmasın. şeriata uygun giyimi savundugu yok okduugunu yanlış anlama, Başlarını kapatmak isteyenler kapatmakta serbestler demek istemiş net ve açık. Kara çarşafa karşı olmayan mı var?bende karşıyım.sokakta bile yasak zaten kara çarşaf. Atatürk takkeyi,fesi yasakladı.Kara çarşafıda yasakladı. ama baş örtünmeyi asla yasaklamadı. Uygar çaga uygun bir biçimde örtün dedi. hadi ben çıktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 iyide 13 yaşında kızları örtüneceksin diyip paketlemek sence islam hoşgörüsüne uygunmu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahmut tuncer Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 "şeriatın tavsiye, dinin emrettiği kıyafetle" diye bir ibare var orada, bunu şeriatı tanıyan ve o yönünü olumlu bulan biri söyler. atatürk kara çarşafa karşıydı çünkü 1920'lerde beyindeki örümceklerin bayrağı kara çarşaftı sen kendin de dedin kara çarşaf gelişerek değişti türban oldu diye, günümüzde beyindeki örümceklerin bayrağı da türbandır. atatürk günümüzde yaşasa kara çarşafa yaptığı muameleyi türbana yapardı. bir aksesuarla baş örtmek başka, başını sakınmak başka, her kütürde kafaya geçirilen birşey vardır, şapka, bere, baş örtüsü ama bunlar aksesuardır, vücudun bir parçası haline gelmez ya da insanları birbirinden uzaklaştırmaz, bireyi küçümsemez. hepsinden öte insanlar aksesuarı giydikleri gibi çıkarmayı da bilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 fightersfight said: Türban AKP simgesi degildir.Dünyanın 4 bir yanında Türkiye ile alakası olmayanlar tarafından bile takılan birşeydir. AKP simgesi olmasını zannetsen bile bunu hukuksal çerçevede kanıtlayamazsın.isteyen başını istedigi şekilde örter. hadi artık. TURKIYE'de turban AKP simgesidir, siyasi simgedir. Ben yasini basini gecmis teyzelerimizin basortusu takmasina kimsenin edicegi bi laf oldugunu sanmiyorum.Zubeyde Hanim'in giydigi BASORTUSU dur, TURBAN DEGILDIR. AKP isine gore ATAMIZIN annesini ornek gosteriyor.Alin bide burdan yakin ozmn. Ancak sen 10 yasindaki kizin kafasina turban, hatta karacarsaf gecirip sokaga salarsan, ozaman bi sorunun vardir. 10 yasindaki kizdan tahrik mi olunur? Olunmaz, ozmn sen COCUGUNU kullanarak politika yapiyorsun demektir, TURBAN siyasi simge demektir. Feysbuk'ta gecen gun parkta yiyisen turbanli bi kizin resmi geldi.Gelmesine gerek yoktu ben daha fazlasini gordum. Ben bu kizi suclayamam, hem turban takiyor hem yiyisiyor diyemem.Onun kendi kendini suclamasi gerekirken banane!Zaten zavallim aile zoruyla takiyordur 90%. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 dont feed the troll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Ben Turban gormuyorum ?.. simdi cik sokaga bak bakalim bulabilcek misin boylesini evet Zubeyde Hanim basortusu takiyordu.Annanelerimiz, babannelerimiz gibi.(gerci benimkiler takmiyor onuda :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 fightersfight said: YUAHAHHAHA Çelik Ayna. Lathspell s brain.......................= . Neden üstüne alınıyorsun ki?Newdonis değilsen? Nihahah? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Sparkcaster said: dont feed the troll pardon ozmn ben yatagima uykuma geri donuyorum. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar