Bone Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 1- Client (retail) için para ödemeyeceğiz. 2- Aylık subscription fee ödemeyeceğiz. 3- Premium üyelik olmuyacak. 4- Item'lar için para ödemeyeceğiz. 5- Beta, Shareware, Trial vs... olmuyacak. Bunlara uyan hangi mmorpg'leri biliyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 bellow un boyle bir topic i vardi, ben kasamicam simdi sen bul :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 onrp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 dreagloth said: bellow un boyle bir topic i vardi, ben kasamicam simdi sen bul :D ama onda trial mrial, beta, premium üyelik vs vs oyunları da vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Bone, Wikipedia. Hatta... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Böyle bir MMO olduğunu sanmıyorum, olsa bile süper ezik birşey olurdu herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 http://www.gekkeijuonline.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Tabiki Japon MMO larına bakıcaksın. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 anarchy online ve shadowbane ücretsiz olmuş bi ara deneyeyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 anarchy online'ın ek paketleri ücretsiz değildi, onları oynamak için aylık para ödemen gerekiyordu. yani en son öyleydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 ilki ücretsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 koreye acil, hergun ayni motor, ayni sistem, tonla yeni mmo yapiyo adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 wikipedia'daki sayfaya baktım. "Premium üyelik olmuyacak" dediğim 4, "Item'lar için para ödemeyeceğiz" dediğim de 3. kısma giriyor. o durumda 1 ve 2'ye bakmam gerekiyor. dahil olan oyunlar Gekkeiju Online, IVAO, Planeshift, SubSpace, Underlight, Urban Dead, VATSIM, Crossfire, Anarchy Online, Jennifer Government: NationStates, Shadowbane, Utopia gözüküyor. Ama bunlardan Urban Dead, Jennifer Government, Utopia, tam mmorpg değilmiş, browser oyunuymuş. Anarchy Online da ek paketleri için ayrıca para gerekiyor. Gekkeiju Online'ı merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 ben baktım screenshotlar beş para etmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Atoyo Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 planeshift Suan için Alpha (belki beta ya geçmiştir) Durumda, ben o oyunu takip ediyordum askerden önce.Silah alıp dalabiliyorduk, şimdi ne alemde bilmiyorum... Belki büyü bile kullanabiliyoruzdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Cabal dicem de orda da pre olayı var. Ama presizde gayet iyi oynanabliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Premium'ları da deneyeyim (premiumsuz tabii) dedim de, bu Soul of the Ultimate Nations, Hero Online, Knight Online, Archlord gibi oyunların ne gibi farklılıkları var ki? Yani hepsi birbirine çok benziyor. Grafikleri olsun, senaryosu olsun, ayırt edici pek bir özelliği yok gibi gözüküyor. Yalnız SUN'ın grafikleri ilginç gibi gözüküyor. http://photo.mmosite.com/sun/2008-01-29/w13622818t23ic1.shtml Onun da ingilizce sayfası kapatılmış herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Sen dinle beni, kıy paraya Eve oyna, fazlasıyla değecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Martial Heroes var, aslinda belli itemlari yine ''heroes store'' adi altinda satiyorlar, ama pek bir farklilik yaratmiyor. satilan itemlarin bir cogu oyun icerisinde satiliyor, moblardan dusurulebiliyor, eventlari takip edersen item dusureyim diye saatlerce farm yapman da gerekmiyor, kimisi zaten kullanissiz sadece dekoratif itemlar heroes store da satilanlarin. Martial Heroes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 GERGE said: Sen dinle beni, kıy paraya Eve oyna, fazlasıyla değecek. elimteki Lotro'yu bile aktifleştiremiyorum, sen kıy paraya Eve oyna diyorsun ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 yönetime ricamdır: konuyu sabitleyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 PlaneShift oynayın arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar