bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 ülkeden gitmek isteyenlere alternatif çözümler. Rusya da birçok köy erkeksiz kalmaya başlamış. Bu köy erkeksiz kaldı Rusya'da erkek sayısı azalıyor. Slydzi köyu "tamamen erkeksiz" ilk köy oldu. Köyde sadece 100 kadın yaşıyor. İkinci Dünya Savaşı’nın bitişi ve SSCB’nin çöküşünden bu yana Rusya’da erkeklerin yaş ortalaması hızla iniyor. Yaş ortalamasının 59’a düştüğü Rusya’da birçok köy de erkeksiz kalmış durumda. Slydzi bu köylerden biri. Son erkeğini geçen yıl kaybeden köyde, 100 kadın yaşıyor. Slydzi bundan 50 yıl önce ülkenin batısında kadın, erkek ve çocukların yaşadığı, kalabalık bir nüfusa sahip normal bir köydü. hurriyet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 gerçi haberdeki kadınlar gibi kadınlar varsa köyde erkek kalmaması doğal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 direk takviye yapmak lazım buradan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Yaş ortalamasının 59'a düştüğü yer köy herhalde? Rusya olması imkansız çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 son erkeğini geçen sene kaybetmiş bi köyün en genç kadını kim bilir kaç yaşındadır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 x2 gidiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Oraya tek tek gidilmez, topluca gitmek lazım. Adamın iliğini kuruturlar 2 günde şerefsizim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 senelerdir erkek sayısı fazla değilmiş. orda kız yoktur. anca teyzelere çay içmeye gidilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 said: Ruhan Özgen 12/02/2008 - 15:30 cok zorlu bir gorev ama yapacak birsey yok insaniyet namına ben talibim.. ahahahah. yorum yazmış ruhan bey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 çoğaltalım anam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Let's go... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Kızları güzelse neden olmasın :P Sanmıyorum ya =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 ben gitsem oraya beni rus sanarlar şansım yok o yüzden hiç yeltenmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 yolumu yemeğimi konaklamamı onlar karşılayacak. hizmete gidiyorum ben keyfimden gidiyom sanki fdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 allam lmao o foto nedir oyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 hmm fotoya bakmamıştım vazgeçtim gitmekten. :/ ama 100'ün içinden üçünün fotoğrafı var yahu olmaz ki öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 said: Ruhan Özgen 12/02/2008 - 15:30 cok zorlu bir gorev ama yapacak birsey yok insaniyet namına ben talibim.. HAHHAHAHAHHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 bu resimdeki köyde iş yok ama başka köylerde varmış bi araştırmak lazım güzel olana giderim çok fena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Köylüsü yaramaz, Moskova'ya çıkartma yapalım. Hem güzel hem kültürlü olsunlar, okumuş olsunlar :D Bi de öyle kıyafetler giymesinler yaa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 o ne lan kezban olmş hepsi :D:D sdgf bide yemek filan yapmışlar..erkekleri yemekle kandırcaklarını sanıyolar..olur mu lan öyle hiç işi bilmiyonuz !! soyunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 siz güzellerinin fotosunu koyun bakim.dfhd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 fotoraftaki kadınlar türbanlı. rusya iice laiklii elden bırakmış asdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Haber yanlış. Buyrun orjinali: The Guardian Teşekkürler ekşisözlük Senin ülkenin en ileri gelen gazetelerinden, en köklülerinden biri böyle haber yapıyor... Aklım almıyor yahu, resmen aklım almıyor, ben böyle bir şeyi lisede ödev olarak yapsam utanırım be... Yazık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
owshit Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Medyaya hakikatten güven olmazmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 klasik bir hürriyet haberidir.gerçek olmasından şüphe duyulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar