Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"Bayan Takımı Gibiydik, Yenildik!"


SturmVogel

Öne çıkan mesajlar

“Çaba yok, mücadele yok. Herkes idman maçında oynar gibi sahaya çıkıyor. Sanki kilo vermeye gelmişler. Çekirge atlayışlarını bitirmiştir.”

KAYSERİ deplasmanından 2-0 mağlubiyetle ayrılan Beşiktaş’ta Asbaşkan Levent Erdoğan’dan olay yaratacak sözler. Teknik heyete ve futbolculara uyarıda bulunan Erdoğan şunları söyledi: “Herkes aldığının karşılığını bir gün vermek mecburiyetinde. Çekirge atlayışını bitirmiştir. (6 maç üst üste kazanmışlardı) Beşiktaş teknik kadrosu ve futbolcusu, dişini tırnağına takmadığı takdirde netice hüsrandır. Takım olayın ciddiyetini kavramalı. Bu şekilde devam eden oyun tarzıyla gayri ciddi futbol anlayışıyla netice almak zorlaşacaktır ve zordur. Herkes pabuçlarını önüne alıp düşünmesi gerekiyor. Bu camiaya, bu fedakâr taraftara karşı gayri ciddi futbol sergilemek büyük bir haksızlıktır. Herkesi göreve davet ediyorum

‘ŞAMPİYONLUK HAYÂL’

BAYAN takımı gibi futbol oynanıyor. Çaba ve mücadele yok. Herkes antrenman maçında oynar gibi sahaya çıkıyor. Sanki kilo vermeye gelmişler. Futbolcuların lüzumsuz agresif (Kırmızı kart gören Tello) davranışları kulübe zarar veriyor. Takım aklını başına toplamadığı takdirde şampiyonluk hayâl olur. Kayserispor karşısında alınan neticenin Beşiktaş’ın aldığı son kötü skor olmadığı takdirde şampiyonluğa el sallamak durumunda kalacağız. Bundan sonraki maçlarda, özellikle derbi mücadelelerinde puan kaybına tahammülümüz kalmadı. Taraftarlarımız bizden çok şey bekliyor. Onları üzmeye hakkımız yok. Eldeki bu kadronun güzel sonuçlar alması gerekirken, kötü sonuçlar alması bizi üzüyor. Kayserispor yenilgisinin son mağlubiyetimiz olmasını diliyorum. Şampiyonluk uzak değil. Yenilgiye rağmen şampiyonluğa yine en yakın takım Beşiktaş’tır.

‘FEDAKÂRLIK YAPIYORUZ’

HER türlü fedakârlığımıza rağmen bu rehavetin nedenini çözemiyorum. Bütün oyuncular ücretini alıyor. Hiçbir şeyi esirgemeyen bir başkan ve yönetim kurulu var. Buna rağmen bazen istenen sonuçları alamıyoruz. Kayseri maçında futbolcuların birbirlerini ateşlemesi gerekirken rehavete sokacak durumdaydılar. Tüm bunlara rağmen toparlanacağımıza inanıyorum.”
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

kayseri maçına neden bu kadar tepki gösterildiğini anlamış değilim. ben de koyu beşiktaş taraftarıyım, benim de yenilgiye tahammülüm yok ama kayserispor da boş bir takım değil. puan tablosunda hemen arkamızda yer alıyorlar ve güçlü bir kadroları var. ayrıca adamlar yanılmıyorsam 9 haftadır kendi sahalarında yenilmiyorlar. son 6 haftada 5 galibiyet 1 mağlubiyetleri var. kayserispor maçına bu kadar takılmak bana yersiz geliyor. geçmişi bir kenara bırakıp ileriki maçlara konsantre olma vakti geldi de geçiyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

aktiftablet said:
huun said:
hiç bayan futbol takımlarının maçını izlemediniz m? bariz kötü oynuyorlar :D

Dünya kupası finalini izlemiştim de bizim ligden 10 kat kaliteliydi, hatta direk premier lig tadındaydı derim rahatça. Gerçi kupa finali olduğu içindir, diğer maçlar kötü olaiblir tabi.


Bayanların milli maçları çoğu normal maçtan daha kalitelidir, rehavet yok çünkü.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...