Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

facebooktan vatan kurtarmak

utopia

Öne çıkan mesajlar

Son zamanlarda çok yaygın olan bir durum, bir çoğunuz da katılıyorsunuzdur diye düşünüyorum.

Şu facebook gruplarıyla, profil resimleriyle vatan kurtarma tripleri. Mesela;

http://www.facebook.com/group.php?gid=13294410140

http://www.facebook.com/group.php?gid=23456897072

http://www.facebook.com/event.php?eid=8082583150

Çok gereksiz geliyor bana. Hele ilk grup, tamamen rujla kızlar tuvaletinin aynasına "Atam, izindeyiz" yazması gibi, ne kadar saçma.

Sorsan, ne gazete okurlar, ne haber izlerler, ne ülke siyasetiyle türban balon gündemi harici ilgilenirler, ne kitap okurlar.

Sorsan, bomboşlar çoğu. Lise 2ye giderken bana "Ya Hitler kim, bi anlatsana bi ara, çok duyuyorum adını Almanmış galiba" diyen bir arkadaşım vardı, böyle bakakalmıştım -_- O geliyor aklıma böyle eventti gruptu gördükçe. Ne oluyor yani, sen profil resmine Atatürk, bayrak koyunca vicdanını mı rahatlatıyorsun? Aksine, ülkede tehlikeli şekilde yükselen aşırı milliyetçiliğe katkı koyuyorsun. Farkında değilsin.

İşin o yönünü geçtim, biz kendi ders programlarımızın berbat ayarlanışına bile okul kantininde tartışıp veryansın etmek harici sesimizi çıkarmayan, kulüplerimiz kapatılırken direnmeyen üniversite gençliği, böyle türban sorunu mu çözüyoruz şimdi?

Bana çok komik geliyor, aynı şekilde düşünenleri bi göreyim istedim, yalnız olmamam lazım.

Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.

Ütop.
Sosyal ağlarda paylaş

hangi kesimden hangi düşünceden olursa olsun, karı kaldıracam diye, ortam olsun diye şekil olsun diye şöyle zavallıca davranan

trilyon tane insan

olduğunu gördükçe içim acıyor yani biz mi marslıyız kardeşim msnde kocaman yazılar yazmıyoruz facebookda bilmemnede bayraklar koyup saçma sapan şeyler yapmıyoruz. ha bunların sayısı da aza alınır gibi değil.

nası bu kadar beyinsiz var ya, hormonlu yiyeceklerden falan mı oldu 21. yüzyılda bu kadar düşük beyin kapasiteli insanların artması yoksa hep mi böyleymiş eskiden de?
Sosyal ağlarda paylaş

cahillik güzel şey.. vallahi bak.

mis gibi cahil olucan, kafan basmayacak bişiye.. türkiyeyi kurtarıcaksın internette, facebookta ve burada.. e tabi bi de msn'de.

bana katılıyorsanız msn nickinizin sonuna (+1) eklemeyi unutmayın. sayıcam bakalım kaç kişiymişiz!!

bir şey bilmeden ahkam kesmek de gerçekten güzel. adamın tarih sıfır, güncel olaylara ilgi sıfır ama politik görüşü var! kitap okumamış ama düşüncesi var! imkansız gibi geliyor ama değil..

tapıyorum hepsine! çünkü ilahsınız, tanrısınız!!

halbuki kafası dolu olan kesim bir şeyler söylemeden önce araştırıyor, kaynaklardan faydalanıyor değil mi? işte bu adamların kaynağa ihtiyacı falan yok! chuck norris gibiler, bilgiyi onlar aramıyor, süzüp değerlendirmiyor. bilgi sonuç olarak onlara geliyor!! ne yapıcaksın kaynağı, gazeteyi, kitabı, tarihi, politikayı falan..

cahil olmak güzel şey inan. önemsememek lazım belki olanları.
haydi bi grup da biz kuralım "siyonist desteği ve anti-proletarian tutumla üretilmiş inceli belli bardaktan çay içen dincilerin kafasını ülkeyi kurtarmak için kıran aydınlanmış çay tiryakisi milliyetçi enteller"

hell yeah baby!

grup kurduktan sonra bilgiye kimin ihtiyacı var. bu millet organize olsun bir dünyayı bile dize getirir.. (kime neyi, niye yaptıklarını bilmeseler bile)

-di mi necdet!
+1 abi +1
-biz farklıyız necdet!
+öyleyiz abi! +1 abi..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...