utopia Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Son zamanlarda çok yaygın olan bir durum, bir çoğunuz da katılıyorsunuzdur diye düşünüyorum. Şu facebook gruplarıyla, profil resimleriyle vatan kurtarma tripleri. Mesela; http://www.facebook.com/group.php?gid=13294410140 http://www.facebook.com/group.php?gid=23456897072 http://www.facebook.com/event.php?eid=8082583150 Çok gereksiz geliyor bana. Hele ilk grup, tamamen rujla kızlar tuvaletinin aynasına "Atam, izindeyiz" yazması gibi, ne kadar saçma. Sorsan, ne gazete okurlar, ne haber izlerler, ne ülke siyasetiyle türban balon gündemi harici ilgilenirler, ne kitap okurlar. Sorsan, bomboşlar çoğu. Lise 2ye giderken bana "Ya Hitler kim, bi anlatsana bi ara, çok duyuyorum adını Almanmış galiba" diyen bir arkadaşım vardı, böyle bakakalmıştım -_- O geliyor aklıma böyle eventti gruptu gördükçe. Ne oluyor yani, sen profil resmine Atatürk, bayrak koyunca vicdanını mı rahatlatıyorsun? Aksine, ülkede tehlikeli şekilde yükselen aşırı milliyetçiliğe katkı koyuyorsun. Farkında değilsin. İşin o yönünü geçtim, biz kendi ders programlarımızın berbat ayarlanışına bile okul kantininde tartışıp veryansın etmek harici sesimizi çıkarmayan, kulüplerimiz kapatılırken direnmeyen üniversite gençliği, böyle türban sorunu mu çözüyoruz şimdi? Bana çok komik geliyor, aynı şekilde düşünenleri bi göreyim istedim, yalnız olmamam lazım. Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim. Ütop. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 ben yarışmaya fizikten girmek istiyorum. fizikten vatan kurtarabiliyo muyuz. arkadaşları da organize ettim kimisi nanoteknoloji, kimisi bor maden falan filan çalışcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 hislerimi yazıya dökmüşsün valla +1 bide rep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 bide facebookda sadece poker oynanırmış onu anladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Üzerine yazılacak başka bir şey yok bence, gayet yerinde olmuş^^ Bunların üzerine şeyi görmüştüm ben bir ara facebook'ta, o çok ilginç gelmişti. "Türbanla gireceğiz, hadlerini bildireceğiz" tarzı gruplar da var sitede; üye sayısı da ciddi anlamda fazla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Sadece "geyik" olsun diye öle sitelere girenler çok fazla.Türk gençliğinin %80 halen bi oyun sanıyo bunları yada akşam sarhoş olarak eve döndüklerinde bu ülkeye şeriat gelmiyeceğine inanıyolar bilinçsiz bi gençlik var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 hangi kesimden hangi düşünceden olursa olsun, karı kaldıracam diye, ortam olsun diye şekil olsun diye şöyle zavallıca davranan trilyon tane insan olduğunu gördükçe içim acıyor yani biz mi marslıyız kardeşim msnde kocaman yazılar yazmıyoruz facebookda bilmemnede bayraklar koyup saçma sapan şeyler yapmıyoruz. ha bunların sayısı da aza alınır gibi değil. nası bu kadar beyinsiz var ya, hormonlu yiyeceklerden falan mı oldu 21. yüzyılda bu kadar düşük beyin kapasiteli insanların artması yoksa hep mi böyleymiş eskiden de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 facebooktan devrim yapmaya kalkanlarda var. Bana invite gelmiş ----- Become a Fan of Mahir Çayan today! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 İddia ediyorum bu topice giren 10000000kişi bulabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 cahillik güzel şey.. vallahi bak. mis gibi cahil olucan, kafan basmayacak bişiye.. türkiyeyi kurtarıcaksın internette, facebookta ve burada.. e tabi bi de msn'de. bana katılıyorsanız msn nickinizin sonuna (+1) eklemeyi unutmayın. sayıcam bakalım kaç kişiymişiz!! bir şey bilmeden ahkam kesmek de gerçekten güzel. adamın tarih sıfır, güncel olaylara ilgi sıfır ama politik görüşü var! kitap okumamış ama düşüncesi var! imkansız gibi geliyor ama değil.. tapıyorum hepsine! çünkü ilahsınız, tanrısınız!! halbuki kafası dolu olan kesim bir şeyler söylemeden önce araştırıyor, kaynaklardan faydalanıyor değil mi? işte bu adamların kaynağa ihtiyacı falan yok! chuck norris gibiler, bilgiyi onlar aramıyor, süzüp değerlendirmiyor. bilgi sonuç olarak onlara geliyor!! ne yapıcaksın kaynağı, gazeteyi, kitabı, tarihi, politikayı falan.. cahil olmak güzel şey inan. önemsememek lazım belki olanları. haydi bi grup da biz kuralım "siyonist desteği ve anti-proletarian tutumla üretilmiş inceli belli bardaktan çay içen dincilerin kafasını ülkeyi kurtarmak için kıran aydınlanmış çay tiryakisi milliyetçi enteller" hell yeah baby! grup kurduktan sonra bilgiye kimin ihtiyacı var. bu millet organize olsun bir dünyayı bile dize getirir.. (kime neyi, niye yaptıklarını bilmeseler bile) -di mi necdet! +1 abi +1 -biz farklıyız necdet! +öyleyiz abi! +1 abi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 iddia ediyorum bu topiği okuduktan sonra şu mesajından ötürü seni linç etmek isteyen on pati bulabilirim sina. asd. edit: dasaaa, +1 bebeyim. ahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 ben gayet ciddiyim şaka yapmıyorum d: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 dasaaa'ya +1 *entellektüel angry mob* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 sen değil, siyahkaos. sen genetikten giriyorsun yarışmaya dediğim gibi. beyinsiz işi götürebilen insan yapacaksın. gerçi çok var, yorulma boşver d: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 asd yine isim tuzağına düştüm ismimi ibna sina olarak değiştirirdim ama daha yetemedim henüz hergün düzenli olarak makale okuyorum ama bi gün yetcem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 iddia ediyorum ardeth ismini değiştirsin diyen 3 bilemedin 5kişi bulabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 bunların bi upgrade versiyonları msn aracılığı ile vatan kurtaranlar var onlar daha imba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 feysbukun kakası çıkmış artık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 eisenheim, bütün topikten bunu mu çıkardın şimdi hakikaten sen? geyik yapıyorum de lütfen. lütfen ama. ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Senin de bokun çıkmış bacım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Asteroth said: Senin de bokun çıkmış bacım. hiiiiiiiiiii bok dediiiiiiiiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 bok değil kaka kaka... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Asteroth said: Senin de bokun çıkmış bacım. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 fizik bu beslenir ki (ben bunu çıkardım konudan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar