4Ever Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 kel'thuzad :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 razorgore, vael hele razorgore'daki o atraksiyon o heyecan, ofof shade of aran da çok güzel ama. "I WUNT DIS NITEMAER 2 BE OVAR" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Lopeth said: Tabii ki HEROD !! En puşt boss kategorisinin birinciside kesinlikle vael dir light! gimme str plz kkthx, need some ap... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Vael efsanedir ses olarakda doomwalker'ın sesi imba bence :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jay-Jay Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 İllidan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 vael karizma ötesi ve maiden sesini seviom ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 vael ve instructor razuvious. raz amca t6 tankı bile ayağının altına alıp çiğneyebilir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 KOBRAHAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 edwin van cleef'in sesi ilk duyduğumda çok etkileyici gelmişti bana, tbc sonrası 60 olduğumdan tbc öncesi yerleri göremedim anca edwin'le yetniyoruz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grelynx Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Vael nr1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 c'thun mother shahraz(milf lul) performans artsın diye voice/music disable ettim o yüzden kim ne diyor cıgırıyor pek bilmiyorum :> ama geçen za bitti zul'jin yatınca orda music nice flm dediler açtım baktım hoşmuş gerçekten,yetemiyorum mount rolluna pf bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Vael tabi ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 hayret kimse söylememiş tabi ki hogger! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Aket-Atum said: edwin van cleef'in sesi ilk duyduğumda çok etkileyici gelmişti bana, tbc sonrası 60 olduğumdan tbc öncesi yerleri göremedim anca edwin'le yetniyoruz.. Adı yeter asdjsad. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Lee van cleef blizzardaki yandan yemişi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 arugal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Vael, Cthun, Twin Emp, Kelthuzad. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 cthun. tek geçerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 vael twins Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 vael kesinlikle. twins ve herod u ekleyebilirim bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 twin emps, herod a da 60ta yatmistim bi kere fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 en iyi encounter: c'thun (hem güzel challenge var, hem de boss fight'a yakışır bir kaos ortamı. bir de zart zurt dönen göz bence wow'un en iyi canavar animasyonu heh) en karizma boss: ragnaros (aha boss budur dedirten bir karakter) en zor boss: patchwerk (elimin titrediği tek encounter) en iyi seslendirme özel ödülü: shade of aran ("BAT AYYY HEVV PAVIRRSS OV MAY OVNNNNNN" beynimin içinde yankılanmıştı uzun süre olmadık zamanlarda) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenu Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Hex Lord bence baya zevkli, özellikle yetenekli bi grupla gitmişseniz. ben healer olarak kestiğimde daha çok eğlendim, dragonkin i uyutuyosun, milleti healliyosun, clothier lere giden addları cyclone yapıyosun, o arada senin hibernate bozuluyo, çat paladinin birisi hammer of justice fırlatıyo ona. birden arkandan ogre fırlıyo, priestin biri koşup fear çakıyo beni 2 shot la yatırmadan önce :) baya heyecanlı savaş eğer aşırı sağlam gear yoksa ve tüm addleri CCde tutmak zorundaysanız. onun dışında SM GY nin ilk bosuna bayılıyorum... Tell me... tell me everything! Naughty secrets! I'll rip the secrets from your flesh! ezbere bildiğim tek boss repliği, canım sıkıldığında hala guild chate spamler dururum :P bi de Arcatraz son bosun introsu super :P Millhouse ftw! oyunu oynamak ve zevk almak icin cok fazla sebep olduğunu gösteriyo bu bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 C'thun kesinlikle. Your friends will betray you. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar