Fly Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 yalnız emo-tiki karışmış arkadaşların sanki. http://www.emoturkey.com/emocaazlar-xd-t7689.html burdakilerin yarısı mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 başlığı okuyunca direk koptum ben zaten. EmocaazLar o ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Emo 1moda 1müzik türü mutsuzluk,yalnızlık,melankoli durumu olarak anlatabiliriz.Emo olmak genellikle mutsuzluk depresiflik olarak adlandırılır.içinde hissettiğin acıyı cesurca dışa vurmandır. En popüler 5 emo 1-cute is what we aim for 2-avengeld sevenfold 3-the early november 4-hellogoodbye 5-quietdrive Öncülerinden my chemical romance`yi örnek verebiliriz. *disco değil retro olmak, *2 el kıyafetler *eskimiş yırtık converseler *kızlarda kendilerinin kestiği w boyadığı kısa saçlar (yada renkli.kırmızı,mor,yeşil vs. akla ne gelirse)w yataktan yeni çıktım modundaki saçlar, *günlük..en emoların en önemli kişisel şeyi,içine yazdıkları şiirlerini yaşadıklarını dier emo arkadaşlarıyla paylaşırlar *siyah oje(yıpranmış) *emo kızları genellikle pop kültürüne baş kaldırır. -emo kızları nlerden nefret eder: justin timberlake,avril lavigne,konserlere para verip girmek,kendilerini kısıtlamaya çalışan erkek arkadaş,piercing!lerine laf eden aile ahah bu ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 ad3mo nickiyle aktım ortama. Yeni bir 3mo doğuyor!11!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Fly said: yalnız emo-tiki karışmış arkadaşların sanki. http://www.emoturkey.com/emocaazlar-xd-t7689.html burdakilerin yarısı mesela. emo nasıl olunuo bilen warmı bu ortama akmam lazim derhal :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 HOLY SHIT! djçikot ---------- lanetli_666 bu arqada$ha H4Q4N T4$hian - D0c†or $arkhısını 4rmaan ediyorm asqum. bu ne abi bu ne. bu tarzlar ne tipler ne öf. terkedin lan memleketi. takın lan cengiz abimin kasedini! yanlız bu abla için 10 diil 1000 yıl yatarım bilader. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odinn Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Phobos said: Emocan diye hesap alayım dedim, bu isimli bir hesap mevcut dedi... Yazık oldu beni kaybettiler :P ahaha onuda ben almıştım kişisel resimlere bakmak için ama 50 mesaj istiyormuş :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 saçlarıma maşamıdır nedir o şeyden vurunca çok pis emo oluyorum. dur ya 2-3 foto çekilip yardırayım siteye. eğlenceli olcak gibim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 dikkatimi çekti en yogun ilgi emo kızların fotolarında. gençler gene fotolara kelkinme modunda hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Juzzam Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Bunlar emo falan değil lolipop bunların hepsi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 netten bana saglam avatarlik emo foto bolun, hitler superdi ama daha guzel bisi lazim sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 odiflame said: spider man 1.sırada ha hahahahhhaha :D Spidermande ki herif o kadar ezik olursa tabi 1. sırada olur:D Peter Parker'ıda rezil ettiler ya daha ne diyem Birde biri şu arkadaşlara bob marley dinlemelerini sölesin.Hepsini asimile eder valla:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 bunların alayını tek tek böyle yan yana aynı şekilde diziceksin fazla diil azcık gerilip bi tane asılıcaksın lobut gibi hepsi üst üste devrilicek. bu ne denyo bi karakterdir RABBİM GÖRMÜYOMUSUN BUNLARI ALLAHIM ÇARPSANA YAĞ! :'/ //_X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Fransuxa said: bunların alayını tek tek böyle yan yana aynı şekilde diziceksin fazla diil azcık gerilip bi tane asılıcaksın lobut gibi hepsi üst üste devrilicek. bu ne denyo bi karakterdir RABBİM GÖRMÜYOMUSUN BUNLARI ALLAHIM ÇARPSANA YAĞ! :'/ //_X en soldaki travesti gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 böle emo olsunlar canımı yesinler bide bu resimleri koyan kişi benim msnimde şuan ama kız ve bu kızlardan hiç biri değil çok ağır küfürler edicem birazdan dur bakim çıkmış mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 OMG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 üye oldum tren yolu keçisi nickinde gittim gothic kısmına lanet olsun hayat çok güzel diye topic açtım banlandım nebilim ben sürekli karamsar şeyler yazılmasını gerektiğini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 PrudenT said: AHUAH simitçi bıyıklı emo http://www.emoturkey.com/customavatars/avatar5354_1.gif öldüm gülmekten bu ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 off o ne kız öyle ya dur bi operasyon yapam şu emolara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Turkiyedeki emo anlayisi bir garip, bir nevi tikkilik ya, bunlar zaten universiteye girince klasik sarisin bilkentli kiz modeline burunuyor. emonun olayini pek kavrayamamislar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Üzgünüz, şimdilik Üye kabulümüz kapalıdır. Lütfen daha sonra tekrar deneyin. Teşekkür ederiz operation failed. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 adamınbiri said: böle emo olsunlar canımı yesinler bide bu resimleri koyan kişi benim msnimde şuan ama kız ve bu kızlardan hiç biri değil çok ağır küfürler edicem birazdan dur bakim çıkmış mı abo, ben bunun camini taslarim. ama feyktir ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Hayır ne şimdi yani amaç ne? Ortada ağır bi yalan var hayat boş ve mutsuzuz şeklinde, bunun üzerinden bişeyler kurmayı planlayan mal zihniyetler bunun farkında ve karşılıklı yalakalık modundalar. lan yazık desem yazık değil, böyle özgüveni olmayan ciddi ezik tiplerin ismini modern şekilde emo diye 'slmx can1ms yha choq mannaxınsız' tarzı muhabbetlerin döndüğü -bu arada cümleyi bi türlü toparlayamadım hehe- ve hede höd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 acc satılır:) tren yolundaki keçi nickinde isteye şifreyi veririm ama 2 gün banlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar