PrudenT Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 roket adam said: Tikky lere alıştığımız gibi onlara da alışacağız başka çaremiz yok. alıştığımı kim söyledi :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 yek yaaaaaa emolara falan alışamam ben kızlarına alışırımda erkeklerine alışmam üstüne döverim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 bunları dovmeye gıderken banada haber vermeyı unutmayın emo dovme eventı ısterık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 İçimizdeki emoları öldürelim ilk ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eviLturk Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Necro said: İçimizdeki emoları öldürelim ilk ! ordan biri çikar içimizdeki b.k kafaliları öldürelim derseler napicaksin ? merak ediyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 eviLturk said: Necro said: İçimizdeki emoları öldürelim ilk ! ordan biri çikar içimizdeki b.k kafaliları öldürelim derseler napicaksin ? merak ediyorum :D senin adına üzülürdü bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 emoya gulenin emo kadar akli yoktur......... Daha fazla akli vardir hehe (iyrench) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 http://www.emoturkey.com/cahillere-gore-emo-t3649.html AHAHAH ÖLDÜM BEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 viking güzelmiş, destekliyorum said: EmOyu sefiom bŞKA SORU????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Bide mohawk eleman ilişti gözüme nerden düşmüş ya oraya off ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 said: bana a$k besLeme qoynunda besLediin yıLanım.. said: bu kdr basit deil phence yha...:S said: aRuPAdAkİ EmO aNlaIşI Bu İsE bİSimkİlErLe pk UuşMuo BnCe ...bU KaVrmlARı tŞıAn Kaç Kişİ vrDR üLKemzde bNu BNmSemŞ vE içiNdE yaŞAaN said: ßnCédé ßu qdr ßasit diiL said: SiZd€ki d€g€riM n€ kAdArSa ߀Nd€ki D€g€RiNiZ OkAdArDıR. . . helm aklıma mukayyet ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 mutsuzum çünkü:sbu yüzden emo'muyum.Ama genelde dıaşrdan bakıldığında emo olarak durmuyorum daha çok rockker olarak görünüyorum(muş yani öle diyoalr)sadeje mutsuzluk duygusunu içinde barındırdığı için emo olmayı seçtimmçünküü jokk mudsusuzmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 aramızda emo varsa diye gönderiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 eMo OlM@que iStîYourome beN yAAaaA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 said: EMOLuk bu kdR basit deiL .. hmpf .. anLayana .. eeR tanımı dooRu buLuosanız bu sitede işiniz ne ? ya da şöLe diimm : ndn üe oLdunuz ?? said: annemle hr zmn kafga edios emo yüsünden pen emo olmaı sefiom o ne drse desin biri şunlara düzgün yazmayı sağlayan beyin versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 oha emoya gel afiyet olsn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 abicim tartıştığınız insanlar 14 yasında bırakın zevklerini çıkarsınlar. Ülke bölünüyo min 92 li tiplerin yazı sekiller neden böyle diye gak gak eglenıyosunuz. ps : üstteki hatun fena dgsdgs alsanıza msn fln sdkgjsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 http://www.emoturkey.com/turk-emo-kisilikler-t15554.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Ardeth said: said: bana a$k besLeme qoynunda besLediin yıLanım.. said: bu kdr basit deil phence yha...:S said: aRuPAdAkİ EmO aNlaIşI Bu İsE bİSimkİlErLe pk UuşMuo BnCe ...bU KaVrmlARı tŞıAn Kaç Kişİ vrDR üLKemzde bNu BNmSemŞ vE içiNdE yaŞAaN said: ßnCédé ßu qdr ßasit diiL said: SiZd€ki d€g€riM n€ kAdArSa ߀Nd€ki D€g€RiNiZ OkAdArDıR. . . helm aklıma mukayyet ol ciddi soruyorum. bunlar gerçek mi ? ciddi ciddi bu şekilde yazıp 7/24 böylemi geziyorlar :S bu arada erkek emoların dövülmesi konusunda bir konuyu anlatmak istiyorum. Selçük ( real %100 emo) ( laraken,ginaly bilir) selçüğün arkadaşı bızım burda oturuyor ( non emo) ben - olm o bebeyle gezme döverler lan adamı selçuğun arkadaşı - abi zaten dövüyorlar ben - yuha kimler lan :d selçuğun arkadaşı - çarşı, ankaragüçlüler, tikkyler, metalciler ben- *yerlerdeyim* en çokta ankaragüçlüler dövüyormuş. abi gördükleri yerde dalıyorlar selçuga diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 :) abi dayak & ağlamak emonun konseptine uygun şeyler.. de ankaragüçlülerden dayak yemek konsept dışı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 almanyada emolar eylem yapmaya calısan pkklıları dövmüsler o da ilginc bisey ama güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 ankaragüçlüleri arasınlar. dfsdfsdjh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 emo dayak yemeden ağlamalıdır. emo atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar