FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 oo negsel, üstteki resme tıklayınca şuan beyaz olarak gördüğüm arkaplan siyak oluyo. çok güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 aa süper evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Emoticonlar diyarı çok üzgünüz, gerçek yaşam çok zalim! ühühühü lanet olsun kader sana, mahkum ettin beni bana Her nefeste bin sitem var Şikayetim yaradana şikayetim emolara... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Öpüşen emolar diye topic acmıs dengesizin bitanesi ama bence o topic'in adı öpüştügünü zannedipte bi b.ktan haberi olmayan emolar olmalı bence. düpedüz lezbiyen muabbeti çeviriyo lan bunlar. buda adult anasını satıyım 18- degil 15- tipler takılıyo ee ne iş? öpüşmek nedir bilmeyen hayatında french kiss in f sini yapmamış bebeler resim çekiyo koyuyo. hay bu siteye domain veren firmanın ben taa... öhöm. öhö öhömm öhöm. hay ben seni yaratana kurban olim sen nesin böle inmisin cinmisin perimisin melekmisin encılmısın ama duygusal bi encılsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Abi beni niye banladılar ya :(((8 Siteye bile girmemiştim hayatımda hiç :(8(88( Ne kadar üzgünüm görüyosunuz NOLUR AÇHIN YHAAA :Ç(::(SD(S)DI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Peh bende ban yemişim suçum neydi arkadaş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thaumiel Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Suçunuz çok belli etmeniz. Buraya yazmayın abi nickleri falan. İzleniyorsunuz diyorum anlamıyorsunuz. Kimse beni anlamıyor. Hayat çok boş. Hatta hayat bombok. Ölüm choook dathlu. Ölmeq 1st1y0rum. HEPİNİZDEN NEFRET EDİYORUM. ANNEMDEN BABAMDAN DA NEFRET EDİYORUM BENİ BU YIĞRENÇ HAYATA GETİRDİĞİ İÇİN. Şimdi düşündümde murat kekilli emo olabilir mi? Bu akşam ölürüm beni kimse tutamaz, sieeeeen bile tutamazsın yıldızlar tutamaz hesabı... Neyse arkadaşlar aramızdaki casusu bulun lütfen. Ben birşey diyemiyorum. Atar yiyorum. Bulun ve haddini bildirin. Sonrada saldırıya devam edelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 lal çok üzüldüm ama sdff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Yeni nesil emo'lar artık gülüyor mu? Şaka bi yana ,18'ine kadar falan kızlarda tatlı durabiliyor çok abartmadıkça bu tarz nasıl 90'larda depresyon hırkalı grunge gençlik varsa şimdi de bunlar var sanırım.Ama ilerleyen yaşlarda güzel durmuyor,çocuksu bir tarz çünkü.Saçları seyrelmiş,göbek yapmış 25 yaşında falan kazık kadar bir adamın bi zahmet siyah dar pantolonu düşüp,g.tündeki düzüşen iskelet motifli donu gözükmeyiversin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 inanıp 50 msj kasıyorum... utanıyorum kendimden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thaumiel Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Senin utancından kendimi sorumlu hissedip çok üzüldüm ama şimdi. Bak yapma böyle. Utanma. Hayat berbat, bizide anlayan yok zaten. Ama ordaki tiplere dikkat! Güzel oldukları kadarda kişilikler bozuktur. Tikydirler. Ayarlarsanız birini sizide çok kötü madara edebilirler. Eğer siz böyle duruma düşerseniz ben yine çok üzülürüm :( . Neyse burdan EMOTURKEY.COM adminine selamlar. Bizi izlediğin için teşekkürler. Edit: İmla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 adama yakışıo ama ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 hakkatten yakışıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 ulan o degil emo turkeyle dalga geçeriz adminleri izler ercikle dalga geçeriz ercik izler bbg evine döndü forumlar baksana ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 ee verirsen accessi herkese olacağı bu hocam! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 BullDoG said: ulan o degil emo turkeyle dalga geçeriz adminleri izler ercikle dalga geçeriz ercik izler bbg evine döndü forumlar baksana ya ee türkiyenin en büyük forumlarından brindeyiz =) B):)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Yok. Opera 9.50b ile de açılmıyor bu site. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 olm hitler bu haliyle kurt kobaine benzedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 hitemoler :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Masteis nasıl benzetebildin hala anlamadım :S saç benzemiyor yüz benzemiyor tip benzemiyor.. kınıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 aslında... http://www.youtube.com/watch?v=33FObjDqzMI neden olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 vidyonun bitmesine daha 2.5 dakikam var yutüb çok yavaş dasaaa noluyor sonunda söylesene =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Bu bir raid daveti midir dasaa:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar