Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 cüce erken gel sen de plz =/ sly-one'a katılmamak elde değil tabi..son partyde 5vs5te adam bulmak bazen işkenceydi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 ferit çok konuştun ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Arda bir yenilik yapsın uyumasın mesela. Üçtür uyuyor adam banko. Battlefield'ta geçen sefer ki gibi kan döktüremeyiz, fazla kalabalık. Organize falan olur bu gomünüsler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Mümkün deil o=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Gecen sefer yarım yamalak milislerimle pek bişi yapamadık tabi, bu sefer tam ekip gelicez gomunistle olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Bu arada soğuk sandviçler mümkünse büyük olsunlar zira geçen sefer küçücük hamburger ekmeğine yaptılar =) o gecenin açlığında 20 tane yesem doymazdım ya =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Herkesten 10 milyon ekstra çıksa, bana gidiş-dönüş uçak bileti ayarlasanız, ben de LAN Party'ye gelebilsem, hayat bayram olsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Xhunarion said: Battlefield'ta geçen sefer ki gibi kan döktüremeyiz, fazla kalabalık. Organize falan olur bu gomünüsler. sadece 4 oyuna katıldım son partyde hiçbirinde de yenilmedim yahu..biliyor gibi konuşma şurda =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 ben bu sefer gelirsem bf2 de cüceden olup helikopter c4 lemek istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 ben de cüceden veya en azındna onun kadar çok ve iyi zamanlamalı arthilery atan birinden olmalıyım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 ferit hayaller içindesin ha:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 olm kar dağıttı beni..Evdeyim 2 gündür hiç çıkmadım fenayım =) cumanın hayaliyle yaşıyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 kar topu oyna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Bilmeyenler için adeks 2: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Geçen defa da adeks2de yapmamış mıydık? Havasızlıktan boğulduk sonra bi daha oraya gitmemeye karar verdik falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 adeks2 iyidir özetle // zaugna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Selam, Silp'den bağımsız ben+2 kişi geliyoruz; paramecium katana (arkadaş) cleric (kuzen) İş çıkışı gelmeye kasacağım için %80 ihtimal orada olacağım(z). Sabah da topuk, doğru işe tekrar :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 gelin de bana tam sayı lazım konuşmam için adeksle bana min kaç kişi olacağımız gerek en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Minimum 20 - 25 kişi oluyoruz, merak etme sen. artık konuşursan da iyi olur, az kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 aslında başlamadan once bi recep ivedik hiç fena olmaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 biz onu yapacaz bi arkadaşla:) istiyen gelebilir heuha iyi yarın konuşıyım o zaman ben arda sende yazdıklarımı editleme bazıları laf istiyor çünkü istediklerini verelim di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Ben laf istiyorum evet. Zugna wowda sadece adeks2yi ayarlayabiliyoruz dedi ama geçen defa yaptık oksijensizlikten bayılıp horlamaya başlayanlar falan oldu :P Neden başka bi yer olmuyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Adeks 2 dendi benden yardım istenildi eğer çok bayılacam falan diyorsanız ve üstüne ayrı ayrı oturmak istiyorsanız adeks 1 i ayarlayın kendiniz ben çok tanımıyorum orayı. Karar verin yarın öğlene kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 AYARLANMA IHTIMALI VARSA ADEKS 1 YOKSA MECBUREN ADEKS 2 AYARLAMAYA CALISALİM AMA MUHAKKAK ON BASAR ADEKS 1. CAPS ACIK EVET. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 yahu adeks2 işte ne havasızlığı yahu.. ayarla efe artistlik yapma =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar