Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sınav Sırasında Namaz Arası İsteyen Öğrenci

sg-1

Öne çıkan mesajlar

sam

mevzu turban degil, yoksa benim babannem askeri kimliginde basortulu fotografi olmazdi.

Mevzu ulkenin tekkelere zaviyelere medreselere donmesi, hukumetin carsambadaki olaydaki hareketi bunu gosterdi.

Durust olsan yeticek benim icin zorlamiyacam, cikip desen kardesim ben seriat istiyorum benim icin dogrusu bu. Ama boyle kaypaklik yapman insanin agrina gidiyor. Onemi yok gerisinin.
Sosyal ağlarda paylaş

Sufi said:
Penthesilea said:
Bu isin hukumetin politikasiyla uzaktan yakindan ilgisi yok diyen ya gerizekalidir ya art niyetlidir.
hakereti bıraksak artık...

Hakaretle ne alakası var?

Bakın bu forumun yaş ortalaması 15-16 değil, burdaki insanlar hayatını wow ve otusbirle geçirmiyor, kitap okuyor gündemi takip ediyor vs.. Birbirimizi kandırmayı bırakalım..

Asıl sizin yaptığınız hakaret.. Resmen insanı salak yerine koyuyorsunuz.. Hükümetin politikasıyla alakası yokmuş.. Hadi ya.. İktidar partisinin geçmişini, konuşmalarını, iktidar süresinde yaptığı konuşmaları ve icraatları inceleyen 10 yaşındaki çocuk bile bunu anlar..

Bunun aksini iddia ediyorsanız ya gerizekalısınız (tabiki böyle olduğunu sanmıyorum) ya art niyetlisiniz, ya da bu forumda bazı şeyleri baştan beri savunduğunuz için sonradan o fikirlerinizden dönmek istemiyorsunuz.. Tartışmalar biraz da bu yüzden kilitleniyor çünkü herşeyi inkar ediyorsunuz..

Peki madem hükümet politikasıyla alakası yok, ne ile alakası var onu açıklayın bari?
Sosyal ağlarda paylaş

matama said:
sam

Durust olsan yeticek benim icin zorlamiyacam, cikip desen kardesim ben seriat istiyorum benim icin dogrusu bu. Ama boyle kaypaklik yapman insanin agrina gidiyor. Onemi yok gerisinin.

"kaypaklık yapıyorsun" diyen birisini ciddiye alıp cevap veresim hiç yok. o yüzden sadece şunu diyorum:

beni zerre kadar tanımadığın, görüşlerim hakkında en ufak bir fikrin olmadığı belliyken bu kadar büyük konuşma.
Sosyal ağlarda paylaş

kaypaklığa örnek verecek olursam bunu göstereceğim.
thx.

Sam said:
matama said:
sam

"kaypaklık yapıyorsun" diyen birisini ciddiye alıp cevap veresim hiç yok. o yüzden sadece şunu diyorum:

cevap xxx .
Sosyal ağlarda paylaş

Fistan said:
kaypaklığa örnek verecek olursam bunu göstereceğim.
thx.

Sam said:
matama said:
sam

cevap xxx .

abukça konuşmasaydı konuştuğu konuyla ilgili bir cevap verecektim. had bildirmeyi cevaptan saydıysan orası senin hatan.
Sosyal ağlarda paylaş

Sevgili Sufi

Gerizekalı veya art niyetli değilim, yazdığın postu tabiki okudum.. Ama ben o postu ciddiye almıyorum çünkü gene aynı mantıksızlık ve inkar var içinde.. Bunları dünyadan haberi olmayan 3-5 gerzekle muhabbet ederken anlatırsın, bana gerçek argümanlar lazım..

Teşekkürler
Sosyal ağlarda paylaş

Hoca "risk nedir?" diye mi sormuş ki böyle bir denyoluk yapmış öğrenci?

Olup olmadığı belli olmayan bir olayda, öğrencinin ne akla hizmet yaptığı belli olmayan bir eylemi burda birbirinize girmek için fırsat olarak gördüğünüz için hepinize kucak dolusu sevgilerimi sunuyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...