Xhunarion Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Wow'un grafikleri ve animasyonları gayet başarılı. Bir ton class'ın bir ton skillini animasyonlardan ayırabiliyorsunuz. Yani sadece "Ay ne kadar hoş görünüyor." meselesi değil, son derece işlevsel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 WoW'da tam olarak açıkça belirtilmese bile bir grafik yükselişi söz konusu. Mesela TBC ile birlikte, Outlands maplerinde daha fazla poligon var. Aynı şekilde yeni armor ve silahlar ile birlikte Belf ve Draenei karakterlerde de. WotLK harita SSlerini gördük az biraz hepimiz, bu trend devam ediyor, daha bi güzel yapmışlar. Ayrıca Azeroth / Outlands FPS farkını herkes biliyordur zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 performans yüksek olsunda grafik o kdr baglamaz beni :> o kdr grafik takıntım olsaydı zamanında uo oynamazdım =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Herşeye grafik yönünden bakılmazki. Asıl konu şu wow emeğe saygılımı değilmi. Online oyunlarda asıl konu harcadığınız zaman , emek , para nekadar süre size zevk veriyor ve tatmin ediyor. WoW un bana göre meğe saygısı çok çok az , hatta yok. Senelerini verenler var ama görünüyor ki her ek pakette aylarca saatlerce uğraşıp aldığınız itemlar vs. bir anda çöp oluyor. Uzun süre oynadık kendi kendimizi kandırarak ama sonunda arkadaşımla karar verdik yapıyoruz kasıyoruz sonra eeee ? ne oldu şimdi aylar içinde ek paket gelince sil baştan ne anladım bu işten ? , oyun pvp üzerine değil item üzerine kurulu. PVP server diyoruz out world de player bulabilmeniz epic binekle bile okadar zorki. Herkes bg ve dungeonlarda. Nerede pvp ? bg ler için bana kimse pvp demesin , bg ler ameleler topluluğu zırvalığından başka birşey değil :). Bu oyun patlar patlıcağını bildikleri için fazla vaktini geçirmemiş oyunları 1 sene daha bağlamak için ek paketler getiriyorlar. Ben oyundan gerçek anlamda şehir savaşları dışardaki map üzerinde geçen pvp ile zevk aldığımız , oyunun büyük oranla item üzerine değilde oyuncunun yeteneğine bağlı olduğu S N N UO günlerini özlüyorum :) WOW SUCK :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Yet another whiner about old epics.. Hey mate, you know what? GET OVER IT. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 ühühü kotor'u bitirdim, itemlarım artık bir işe yaramıyor? baştan mı kasıcam ben yine? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 arkadasım itemlerini mezara goturmek ıstıyorsan sakla blizzard sana yok et demıyor sakla öbür dünya ıcın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Itemi sadece statları için aldıysan tabiki mezara gidicek. Ama sanmıyorum, şu an için bile asscandysi olan bi warriorun onu attığını veya zamanında arcane reaper kullanmış birinin onu atacağını. Ben whirlwind aximi bile tutuyorum yahu. Gitmez eşya, sırf stat için almadıysan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Benem ve t2 setim hala duruyor mesela hayattada dis yada vendorlamayı dusunmuyorum. Çok emek verdım dursun kenarda hatta beneyi şuan bıle ara ara kullanıyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Haklisin atamıyorum kıyamıyorum bende hala duruor t1-2-3-4 itemler wraith blade vs Banka slotlarinın içine ediorlar ama aradabir söle eski cicilerini çekipde IF podyumuna çıkdınmı tadıda bi başka oluyor be kardeşim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 wow'un can sıkan yanı pvp'cilere az şey sunması, arena dışında pvpden zevk veren bişi yok,outdoor pvp'nin tadını da hiç bişi tutmuyor :) warcraft'ın grafikleri kötü değil. ayrıca video seçeneklerinden 24 bit color 24 bit depth 8x multisample ve üzerine bütün ayarları fullerseniz şahsi düşüncem yeni oyunlardan çok da altta kalır grafikler sunmuyor. Ha geliştirilsin mi? kesin geliştirilmesi taraftarıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 ya oyunun yeni çıkanlardan grafik olarak bir eksiği yok da, işte insan daha yeni high resolution grafikler istiyor. özellikle murloc costume'ünü gördüğümde, eski grafiklerin düşük resolutionlarda kaldığını farketmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Valla eve hayvan gibi yenı grafik paketi cıkardı, ama blizz'ın kitlesi cok dah afazla makineleride eve oyuncularınınki kadar iyi değil genel olarak, ben sağlam bi texture pack gelse yeter derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 grafikte ne arıyorsunuz ki. uo bile hala eğlenceli gelir bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Grafik derken detay, direk bambaşka boyuta sokuyor oyunu. Şimdi açın bakın şu warlock petlerine. Onların bu farklılığını hep demon olmalarına yani böyle hani sanki bu dünyaya ait değiller ondan farklı çizimleri var diye düşündüm. Fazla ciddiler wow için. Ama süperler, Ayrıca WOTLK da grafik upgradinden once şu druidin oturunca belinin kırılma sorununu çözseler super olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 dayı benim rocda kambur duruyo sırtım ağrıyo akşama kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Blizzard, elfim çok gey görünüyor, ne yapmalıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 reroll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar