Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Biraz önce konuştum msn de. Askerde imiş ben de epeydir görmüyordum öğrenmiş oldum. 3 ay kalmış mayıs gibi bitiyor askerlik. kars da yapıyor askerliği kısa dönem gitmiş. adam gibi yemek yiyemiyormuş dolayısı ile de göbek eriyor. duş işini de erkeklerle birlikte almaktansa hamam da hallediyorum diyor :P yani bu yaşına kadar korumuş pes etme derdinde degil. Bukadar işte selamı var, mesajınız falan var ise buraya yazın ben tekrar gördügümde linki veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 ooo hayırlı teskereleri olur umarım kolay gelsin kars da amma soğuktur şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 hemen alsın tezkeresini de dürüm ısmarlıyalım=) madem orda az yiyomuş geldiğinde dürüme boğalım hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 tertibime selam söyle.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 o.O hiç bişi kalmamiş abi.. kendine iyi baksin oralarda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 hayırlı teskereler valla kars soğuktur la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 hayırlı teskereler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 hayırlı teskereler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 yaş kaç oldu ki yaa onun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 cok selam soyle bizden karakediye komtanim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 hayırlı tezkereler, soğuktur oralar üşütmesin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 hayırlı tezkereler, dürüm lazım dönüşte^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 hayırlı teskereler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 hayırlı tezkereler ;) selamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 aman kollasın karsta banyo işi hamam mantıklı. kendisine selam eder. yanında her daim bi koruyucu tepsi bulundurmasını tavsiye ederiz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Hayırlı teskereler, hiç birşeyi kalmamış ehe :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 HI MOM!!! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 bişey kalmamış be, hayırlı tezkereler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 gel tezkere gel tezkere.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 hayırlı teskereler bende onu sorcaktım kayıp adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Abi 2 saat ötemde. İrtibata geçip bi ziyaret etsem hiç fena olmaz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 çiçek yerine dürüm götür cok ihtiyacı var. dönüşte sınırsız dürüm yicegini söledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 oo hayırlı tezkereler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 said: yani bu yaşına kadar korumuş pes etme derdinde degil. hehe benim bir arkadaşın askerlikteki duş anıları geldi aklıma. sabun düşürmeyeceksin düşürdüysen de eğilip almayacaksın onu öğrendim d: kars da iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Hayırlı teskereler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar