knoxville Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 item için mi oynuyosun? eğlence için mi? insanlara illa ben böyle böyle zorken kestim aldım mesajı vermek mi istiyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Bence çok iyi olmuş kalksın attumentler hiçbirşey farketmez daha grull yapamayan hadi onu geçtim kaeli 1902389021 nerften sonra kesemeyen adamlar MH de ve BT de 3 boss keser sonra movie izlemeye devam ederler neden dert ediyorsunuz ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lindoras Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Lind3r0th said: Bence çok iyi olmuş kalksın attumentler hiçbirşey farketmez daha grull yapamayan hadi onu geçtim kaeli 1902389021 nerften sonra kesemeyen adamlar MH de ve BT de 3 boss keser sonra movie izlemeye devam ederler neden dert ediyorsunuz ki? eheh bu güzel bir bakış açısı ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 ULAN BU BANA YAPILIR MI!! oguz kaan destani uzunlugunda mesaj yazmistim salak firefox yuzunden yollayamadan gitti. 15 dakka ugrastik off. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 kara gearlı adam bt de hyjal de ilk boss ne kadar kolay olursa olsun kesebilir mi? sanmıyorum bişey farketmez yani anca girer selam ederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Kara gearlı adam tankları badge+ZA itemli ise hijalda 3 boss, BT'de 4 boss keser. Hele hele gidip 5/6 SSC, 3/4 TK durumunda aylardır takılan guildler hijalda arciye, BT'de RoS'a kadar gelirler sorunsuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 komink Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 ............. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 İsteyen istediği kadar oynasın herkes aynı aylık ücreti veriyor. Blizz için hepsi bir. :D Casual bir oyuncu olarak; bende KaelThas'ı, Gruul'u falan görmek istiyorum. Ama olmuyor, ne yapalım olmayıversin. Bu badge itemlerinin konması bence iyi. Çünkü hardcore oyuncu ile ben (casual) aynı serverda oynuyoruz. E benim vaktim yok ne yapsam adam bizi eziyor. Diyeceksinki ezsin hakkıdır. Ama bizde az oynamamıza rağmen aynı aylık ücreti ödeyerek sizin oyununuzu finanse ediyoruz. Bizim paralarımızla şirket işliyor. Casual oyuncular WOW'dan soğtutulursa (bir kısmı TBC'den sonra soğudu) sonra ciro azalır, kalite düşer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArchangelTanwen Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 yaaa nasıl olur yaaa o kadar attunament kaldırılmış hakikaten bari karazhan attunamentinide kaldırsalarmış :( birde eye ve ssc'de ilk bossları sallayıp doğrudan vashj ve kael'thasa gelebilirsiniz dior nasıl bir saçmalamadır bu ?!?X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 `Alicam itemi, vurucam kirbaci vurucam kirbaci!` Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 bırak karayı onyxin bile duruyor attune (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alpingo Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Terbiyesizlik blizz'in yaptığı, casual oyuncuları bu kadar kayırmanın bir anlamı yok. Zaten casuallar zulaman ve pvp itemler ile tatmin ediliyor ve üstüne attumentların kalkması BT/MH yapanların emeklerine terbiyesizlik.Ayrıca şunu söylemek istiyorum; tamam bu oyuna herkes ücret veriyor ama şuda var ki, bu oyunun bir RP olarak hikayesi var,tarihi var pazarlama adı altında bu büyüyü bozmak yanlış. Her wow oyuncusu "bu blizz çok çakal" demiştir illa, blizzard bizden para aldığı gibi saygımızı almayı beceremiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 allah belanı versin blizz verdiğim bütün paralar sana haram olsun öyle şirketinde qq aylarca uğraşıp sabah akşam raid yaparak attument olduğum yerler şimdi yalan ölüyo t5-t6larıda vendora koy tam olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murtyy Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 şidmi aldıgın elektronik 3 ay sonra yalan oluo bole düşün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Casual whiners ah ah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 burda attunementlar kalktı emeklerimiz boşa gitti diye ağlayan arakdaşlardan kaç tanesi nerften önce (yaklaşık 1 yıl önce) grull kesti? ssc ve tk attunement nı tamamlayıp tk ya girdi merak ediyorum. hatırlıyoru mda ben grull kestiğimde tek bir t4 token ı tüşüyordu sonra 2 oldu şimdi 3 e çıkıyormuş. daha patch gelmeden BT ve MH attunement larının kalkacağını sölemiştim. iiyi tutturdum. Çünkü daha önce de aynısı oldu. Kimse nightbane i grull u magtheridon u kesemiyordu. ve ssc tk yapamıyorlardı. Sonra nerf geldi attunementlar kalktı millet girdi. Bugünkü durum nasıl BT MH yapmak isteyen yeni bir oyuncu bu isntancları yapan bir guild a giremez. Adamalr git attune ol gel der. 25 kişilik bir dungeon un attune u başka bir 25 kişilik dungeon dan olursa büyük saçmalık var demektir. karazhan attunement konusunda çok iyi bir örnektir. 10 kişilik bir dungeon 5 kişilklerden attunement tamamlanıyor. şu anki sistemde yeni lady vash ve kaeltas kesmiş bir guild ın bir çok elemanı guild dan ayrılıyor. sebebi çok daha iyi guildlara giriş kapılarının açılmış olması. Sonuçta bizim suçumuz neydi yaptık ettik diye ağlamayın blizzard bunu ilk defa yapmıyor son da defa da olmayacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krmz Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 worldofraids'de şöle bişi var, -BT quality badge loots will be available from Sunwell Isle's vendors. heroic'lerden kara'dan gelen badgelerden bahsediyor sanırsam ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Umarım sunwell direk gearcheck bosslarla dolu olur. Kaelde 3 ay wipe yiyen guildde ancak kapıdan bakar BT de 3-4 ay gearlenmeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 ilk bossun oyle olucagi soyleniordu zaten. bakalim gorecez pazartesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jay-Jay Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Abi nie t5ler t6lar çöp olcakkine. İstediği kadar item gelsin badgelere. Hatta sunwelldeki 5 mandan t5 kalitesinde item düşcek diolar.. Yeni badge itemleri gelince bile 2.3te t4leriniz çöp mü oldu? Yine t4ler classınıza uygunluğuyla, set bonuslarıyla ve "tier 4" şanıyla üstünüzde kaldı mı. Haste veren, armor ignore veren itemler t4lerden daha mı iyiydi yani :) Yalnız şu bi gerçek, hiç bi şekilde uykunuzdan, okulunuzdan, sosyal hayatınızdan, ailenizden feragat etmenize değmez. Sonuçta ne olursa olsun, 10 milyon kişi de oynasa, reklamlarına chuck norris bile çıksa (:P) bu bi oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Sunwell'deki 5 manden, lower quality epic ve son bosstan prince quality epic düşcek. Sallamayın, her duyduğunuza da inanmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 AoC şart olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Fixlenmesi gereken baska bi olay, dragon's breath midir nedir o talent critlediginde ignite dotu incapacitate olayini bozuyor. Sacma bisey bence, ya critlemesin ya ignite proclamasin vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar