pwnbot Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 var mi aramizda arada bir de olsa sarma sigara icen ya da ozenen? varsa kullandiklari tutun markasi, kagit markasi, ozlemini cektikleri aksesuarlar ve malzemeleri yazarlarsa, son olarak da nerden ne kadara temin ettiklerini yazarlarsa mukemmel bir anket topici olacak. thanx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 bikaç farklı marka denedim ordan burdan arkadaşlardan falan (hiç kendim gidip almadım), içtiklerimin hepsi bence rezaletti onu söyliyim (normalde winston içiyorum). hem sigara sağlığa zararlıdır içmeyin!:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 valla babam sarıyor sorarım sabah uyanınca :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 tütün kesinlikle golden virginia olmalı kağıt ocb, yoksa rızla nerden bulursun bi fikrim yok valla bi ara imparator marka boş sigaraları tütüncüden aldığım dandik tütünle doldurup malbora fiyatına arklara satıyordum, sakın tütüncüden açık tütün almayın başta tadı güzel gelebiliyor ama aşırı dandik, mal fazlası çünkü, kalitelisini zaten şirketler kapıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Çok sıkı 3lü sararım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 çarşafı her zaman sarmican arada bir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Drum içtim,golden virginia içtim bi de old harborn mu ne öle bişey içtim şimdiye kadar.Drumun tadı biraz saman gibi geliyo ama golden virginiadan gene iyi geldi;diğer marka da icilir gayet fena değil ama tütüncülerden aldıklarımın tadı hepsinden güzel galiba. 3yıldır falan içiyorum dönem dönem pazardan yada dükkanlardan da tütün aldım..Bahsettiğim markaların paketleri 50gr ve 5milyon civarı,açıktan aldığım tütünlerin de fiyatları cinse göre değişiyor ama benim ictimlerimin kilosu 30-40 ytl arası. Rızlanın kağıtları fena değil,arap kağıt denen teknolojiyi daha sık kullanıyorum.Ayrıca sarmaya yarayan basit makinelerden de kullandım rızla ve ocb marka , fakat alıştığım icin elle de sarıyorum keyfime göre.bi de rızlanın filtreleri de vardı sanırsam onlar da fena değil filtre takanlar varsa. Ayrıca paket sigara içerken parliament icicisiydim hala arada bi alırım ama 5milyon geriyo bi de tütün kadar doyurucu degil icen bilir 2ser 3er yakıyorsun parliamentleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 darq naptın abi sen öle :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 ararot adam AD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 gençliğe bak be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 golden virginia (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Drum ftw! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 al iç winston öğrenci sigarası kasma :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Ankara'da Circop'a gidip Adıyaman tütünü alacaksın, tütünleri bir bezin üzerine serip üzerlerine bourbon dökeceksin yavaş yavaş. Sonra kavanoza sıkıca koyup kapayacaksın. İnce kağıt ile ince saracaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 dayı ben sigaram kalmadıydı çay sarıp içtiydim Filiz Çay baya güzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 üçlü'den öte saramıyom bitürlüde arap kağıdı sarmaya ne kafa ne beceri izin verdi. nane koyun içine tadı kukusuyu gibi olsada kokusu müthiş oluyo şayet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 CaNNi said: Çok sıkı 3lü sararım :) +1 izmirde en ünlü markalar. bayraklı,tepecik,kuruçay, tütünleri çok sağlamdır kağıt olarakda arap şaşmaz bizde =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 tekli çiftli üçlü papara ne isterseniz sararım. iyi sarılmı sigara duvara attığında patlamayanıdır. fırlatın tavana duvara bakın bakalım sağı solu patlamış mı. sigara sarmak zevk işidir bence. sonrası da zevk işi ya neyse =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Kendi kagidina Drum sariyorum, Hollanda tutunu. Elle sariyorum filtre kullanmiyorum. Bir de yesil pakette bi Ingiliz tutunu var Virginia bilmemne, o da baya baya guzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 nasıl yani düz sıgaramı? wtf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ytse Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 ikili uclu filan ne demek aydinlatirmisiniz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 valla lisedeyken bi kere sigaramız kalmadı çay sarıp içtik çok pis kafa yapıo bilginize :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 ocb satın almak isteyene esrar keş muamelesi yapılıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 elesso said: ocb satın almak isteyene esrar keş muamelesi yapılıyo zaten ben hiç düşünmemiştim düz sıgara için ocb alacaklarını, en azından gençlerin böyle fantazilerinin olduğunu düşünmemiştim :D hazır paket varken niye acep bu ? tarz meselesimi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Ytse said: ikili uclu filan ne demek aydinlatirmisiniz :D çarşaf sayısı 3 olan üçlü 2 olan ikili :) Sigaranın kalınlığı, sertliği v.s işte ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar