Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sarma sigara mevzuatı

pwnbot

Öne çıkan mesajlar

tütün kesinlikle golden virginia olmalı

kağıt ocb, yoksa rızla

nerden bulursun bi fikrim yok valla

bi ara imparator marka boş sigaraları tütüncüden aldığım dandik tütünle doldurup malbora fiyatına arklara satıyordum, sakın tütüncüden açık tütün almayın başta tadı güzel gelebiliyor ama aşırı dandik, mal fazlası çünkü, kalitelisini zaten şirketler kapıyor
Sosyal ağlarda paylaş

Drum içtim,golden virginia içtim bi de old harborn mu ne öle bişey içtim şimdiye kadar.Drumun tadı biraz saman gibi geliyo ama golden virginiadan gene iyi geldi;diğer marka da icilir gayet fena değil ama tütüncülerden aldıklarımın tadı hepsinden güzel galiba.

3yıldır falan içiyorum dönem dönem pazardan yada dükkanlardan da tütün aldım..Bahsettiğim markaların paketleri 50gr ve 5milyon civarı,açıktan aldığım tütünlerin de fiyatları cinse göre değişiyor ama benim ictimlerimin kilosu 30-40 ytl arası.

Rızlanın kağıtları fena değil,arap kağıt denen teknolojiyi daha sık kullanıyorum.Ayrıca sarmaya yarayan basit makinelerden de kullandım rızla ve ocb marka , fakat alıştığım icin elle de sarıyorum keyfime göre.bi de rızlanın filtreleri de vardı sanırsam onlar da fena değil filtre takanlar varsa.

Ayrıca paket sigara içerken parliament icicisiydim hala arada bi alırım ama 5milyon geriyo bi de tütün kadar doyurucu degil icen bilir 2ser 3er yakıyorsun parliamentleri
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...