Luriel Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 valal kim ne derse desin ben oyunun beta halini bile begeniyorum böyle çıksa bile oynarım oynamayan oynamasın. ekmegin dedigi gibi atmosferi yeter. public questten loot kapmaya çalışmanın heycanıda yeter bana.
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 abi birak bole olsa oynanmaz oyun cok kotu olmus ama tabiki boyle degildir boyle olamaz
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 yayınlamasalarmış keşke bu şekilde. ne kadar yazarlarsa yazsınlar sonuçta görsel bişey sunmuşlar ilk etapta ondan etkileniyor insanlar.
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 video, 1 minute of glory diye baslıyo, sonra forumlarında official acıklama "ya o grafikler zaten tam değil, bilerek kıpırdatmadık oyuncuları" die acıklama geliyo. i dedikleri bi dediklerini tutmuyo. Ayrıca abartılı effectler koyup karakterlerin bile gözükmesini engelledikten sonra "hareketler belli olsun diye öle odun gibiler" demek komikliktir
logcupasa Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Orada az bır efekt var vıdeoda ancak sonradan youtubeda beta pwp ıle ılgılı bır cok vıdeo ızledım ve yeterınce hareket oldugunu gordum :) daha fazla hareket ıse geerek kasmalara neden olur gerek laglara neden olur gerekse charların ve ortamın gorulememesı olayına neden olur....Az bıraz daha gelıstırılecek youtubedakıler ve ıyı olacak kanımca:)
Dreamfury Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 İnanılmaz derecede kötü. Kıyaslıycak olursak, belki silkroad a denk gelir. Ama unutulmaması gereken bir şey var ki WoW ilk zamanlarında daha bile kötüydü. Eğer ciddi anlamda WAR oynamayı düşünenler varsa bence düzgün bir oyun için oyunun release tarihinden en az 1-1.5 yıl daha beklemeleri gerekicek. Şayet WoW için öyle olmuştu, closed betada oynayanlarınız hatırlar, talentları yoktu, oyun motoru berbattı, pve/pvp ayrımı doğru düzgün yapılamamıştı, spellerin yarısı düzgün çalışmıyodu, hemen hemen her instance buglıydı, bütün zonelar belli bir oyuncu sayısının üstüne çıktığında 15-20 saniye lagardı hatta zonelar çöker sonra saatlerce realmler down olurdu. Bunların hepsi WAR dada olucak, sadece betada değil, oyun çıktıktan sonra da "oynanabilir bir oyun" olması en az 1-1.5 yıl. Oynanabilirden kastım, class dengesi veya content değil. Sadece basic yapı taşları. Ben şahsen, uzun süreli oynayabiliceğim bir oyun arayan ve CB'den beri WoW oynayan biri olarak, WoW'un eldeki avuçtakini yediğini düşünüyorum. Ne kadar Warcraft dünyası inanılmaz büyük ve ihtişamlı olsada, blizzard bunu düzgün kullanmıyor, müşteri kaybetmemek uğruna elde avuçta ne varsa kullanıyor. Şahsen, ben çıkarıcakları son expension'ın onların sonu olucağını düşünüyorum. Diğer tarafta, ne kadar grafikleri ve pvp/pve sistemi uyduruk ve alt yapısız olsa da WAR un en az 4-5 yıl idare edicek content i var. Ve önemli olan bu, çünkü her oyuna grafik ve alt yapıyı zamanla yerleştirebilirsiniz ama elinizde güzel bir hikaye ve plan olmadıktan sonra traş, bkz. Lineage serisi.
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Wowdan ne farkı var anlamadım ben açıkcası. Yani Wowa göre 3 yıl hatta 4 yıl sonra çıkan bir oyundan çok daha fazlasını beklerdim. Neyse hele bi release olsun!!! bir de o zaman yazarız.
Rikkie Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Aynen katılıyorum Absoluta. Zaten işin içinde EA olmasından dolayı 1-0 yenik başlıyor benim ve tahminimce birçok insanın gözünde (:P) Ayrıca kalan 5 ay (ertelenmezse yine :P) çok da uzun bir süre değil köklü entegrasyonlar yapmaları için bence. Yalnız yok abilitylerin oturması için 1-2 sene beklenmeli, yok endgamingin oturması için 1-2 sene beklenmeli, yok class balanceın oturması için 1-2 sene beklenmeli. E ne anladık ki biz, o zaman 1-2 sene sonra piyasaya sürsünler daha iyi. Yine de AoCden çok herkes Wardan umutlu galiba. Hele bir çıksın bakalım. İnşallah patlamaz.
Dreamfury Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Rikkie said: Aynen katılıyorum Absoluta. Zaten işin içinde EA olmasından dolayı 1-0 yenik başlıyor benim ve tahminimce birçok insanın gözünde (:P) Ayrıca kalan 5 ay (ertelenmezse yine :P) çok da uzun bir süre değil köklü entegrasyonlar yapmaları için bence. Yalnız yok abilitylerin oturması için 1-2 sene beklenmeli, yok endgamingin oturması için 1-2 sene beklenmeli, yok class balanceın oturması için 1-2 sene beklenmeli. E ne anladık ki biz, o zaman 1-2 sene sonra piyasaya sürsünler daha iyi. Yine de AoCden çok herkes Wardan umutlu galiba. Hele bir çıksın bakalım. İnşallah patlamaz. Şöyle bir durum var. Bu işler, deneme yanılma ve oyuncu tarafından feedback alma yoluylar yapılıyor. İlk olarak, oyun ne kadar erken piyasaya çıkarılırsa o kadar çok gelir sağlanır, bu demek değil ki sırf gelir için oyunu erken çıkarsınlar ama bir neticede gerekli bir olay. İkinci olarak, WoW örneğini alırsak, WoW pve/pvp ve game content olarak yapılan değişikliklerin 90%'ı forumlarda oyuncular taraflarından alınan feedbacklere göre yapıldı. Diyebilirsiniz ki, beta oyuncuları ne güne duruyor. Aynı şekil değil kesinlikle. Casual player, hardcore playerı var bunun. Ayrıca oyuncu sayısının farklılığı, bütün classların yeterince denenmesi, binlerce ayrı kombinasyon var. Yani bunlar zaman alan şeyler, ve her oyunda olduğu gibi bu oyundada zaman alıcak. WoW'dan 3 yıl sonra çıkmış oluyo olmalarının ben hiçbir artısını görmüyorum, tam zıttı çok eksisi olucak. Herkes WoW'da gördüğünden en azından daha iyi bir şey bekliycek ki çoğu insan istediğini bulamıycak. Böyle düşünürsek süreç bence biraz daha hızlı olabilir WoW'a kıyasla, çünkü WAR tayfası elini taşın altına koyuyor ve işin altından kalkamama gibi bir şeçenekleri yok bence. EA'ın başka bir hayal kırıklığı MMORPG'si olamaz yani. Ben böyle düşünüyorum en azından :I
Curunir Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 ea yı herkes bilir zaten her sene fifa diye çıkardıkları oyun tam bir fiyasko sırf para kazanmak için çıkarıyorlar umarım para para diye gözleri burumezde wow a sağlam bir rakip çıkar herkes wowla kıyaslamış ama her oyun çıktığında kötü Guild wars oynamıştım betasında oyun tam rezaletti ama şimdi gel görki pvp oyunu oldu biraz sabır diyicem ama bu oyun ne kadar ertelenirse o kadar oyuncu kaybedicek
Densiz Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 İlk başlarda büyük problemler olacağı kesin. Fakat bunu kısa zamanda aşacaklarına eminim. Umarım mantıklı kararlar verilirde, wowun bg ları gibi AFK yuvası olmaz.
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 ya bu oyun çıkacak oynayan oynıcak hani falan da wow un yerini asla alamıcak. hiç bi oyun alamıcak böle tamamen radikal bir farklılığa sahip bi oyun çıkmadığı sürece.
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Abi sorun da oradan patlak veriyor zaten, kimse kimseye WoW'u bırakın, Warhammer oynayın demiyor. Beğenirseniz onu bırakın gelin bunu oynayın diyoruz, beğenmeyen kalabilir WoW'da, güzel oyun WoW, kimsenin bok attığı yok yani hakkını vermek lazım, ama bunu seven bunu oynar, buna gelir, benim inancım var, Luriel de yukarda demiş, "böyle sürseler oynarım" diye. Sevmiyorum şu her çıkan oyunu WoW ile karşılaştırma muhabbetini. WoW iyi oyun, 4 yıldır sürekli kendini geliştiren bir oyun, belirli bir kitleye hitap eden son derece kaliteli bir oyun, Warhammer'dan da çıktığı gün WoW'dan daha iyi bir oyun olmasını ben şahsen beklemiyorum. Sadece sunduğu olanaklar bana daha cazip geliyor ve diyorum ki eğer bu verdikleri sözleri tutarlarsa ve eksikleri hızlıca tamamlarlarsa WoW gibi bir oyuna rakip olabilirler.
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Mümkünse WoW gibi olmasın zaten, player konusunda; quality > quantity WAR oyuncusundan yüksek beklentim var, çünkü Warhammer dünyasının(taa masa üstü dönemlerinden) çok eski kor bir tayfası var. Şüphesiz bu kor tayfayı WAR'da görücez. En güzel oyun bile kalitesiz player sürüsü tarafından (bkz. WoW'daki 14-17 yaş arasındaki player yığını)çok eğlencesiz ve sıkıcı bir hale gelebiliyor. Benim bırakma nedenimde buydu. Kimse bunu karşılaştırma olarak almasın, WoW u cocuklar oynuyor WAR büyük işi demiyorum veya kimseyi kötülemiyorum, şahsi görüşümdür.
Öne çıkan mesajlar